Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SCHRONISKO KALISZ

JEDEN Z PIESKÓW WRÓCIŁ DO SCHRONU :placz::placz:!!
ALBO TO TEN SAM Z RODZEŃSTWA ALBO INNY Z TEGO MIOTU BO PONOĆ BYŁO SZCZENIAKÓW WIECEJ!
DOM PILNIE POTRZEBNY - NOWE SMUTNE WIEŚCI I ZDJĘCIA OD POSTU 29

SZCZENIACZKI SZNAUCER OLBRZYM (lub mix ale całkiem w typie sznaucera)

Są w schronisku miesiąc, były 4, są jeszcze 2... piękne, radosne, ufne... JUŻ NIEDŁUGO.... W SCHRONIE NIE CZEKA ICH NIC DOBREGO :placz: :placz: :placz:

DAJ IM SZANSĘ NA NORMALNE SZCZĘŚLIWE PSIE ŻYCIE

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki na stronę sznaucerów w schroniskach zostały wstawione przez BONSAI a ja tylko zrobiłam im osobny wątek żeby były widoczne. Najlepiej napisz PW do Bonsai czy podać nr do schronu w Kaliszu czy inny.

Posted

weszka napisał(a):
Szczeniaki na stronę sznaucerów w schroniskach zostały wstawione przez BONSAI a ja tylko zrobiłam im osobny wątek żeby były widoczne. Najlepiej napisz PW do Bonsai czy podać nr do schronu w Kaliszu czy inny.

Weszko dziękuję. napisałam PW do Bonsai, jak tylko dostanę numer - zacznę je oglaszac...potrzebujemy Allegro...niestety ja nie mam możliwości założenia aukcji :(

Posted

Dziękuję ślicznie za założenie wątku. :loveu: W tygodniu jestem strasznie zagoniona, dlatego dopiero teraz się odzywam.
carolinascotties, podałąm Ci kontakt do mnie na PW.

Posted

Weszko - mam wielką nadzieję, że te piękne dzieciaki znajdą domy.... mam ogromny sentyment do sznaucerów...Przez 12 lat miałam Babusię...najukochańsze stworzenie na swiecie... i pewnego dnia - zdecydujęs ię ponownie na sznycla ;)

Posted

Mnie serce pęka na widok każdego biedaka sznaucerzego :( Mam absolutnego sznaucerowego *******ca choć oczywiście kocham wszystkie psy.

SZCZENIAKI DO DOMÓW!!! NIE MOŻECIE TAM BYĆ!!!

Posted

Na początku przepraszam, że do mnie tak trudno się dodzwonić, ale dzisiaj czwartek, co oznacza, że jestem w szkole do 16. :p
Dzisiaj był magiczny dzień dla szczeniaczków sznaucerowatych - oba znalazły domki! :loveu: Szczegółów zapewne dowiem się w sobotę, dziś tylko dostałam smsa z tą wiadomością. :)
W każdym razie bardzo dziękuję Wam za pomoc. :loveu: