Nadziejka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 :great::thumbs:ech psinunia , trzymamy caluni czas Quote
barb Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Bogusik napisał(a):Czy coś wiadomo w sprawie psiaka? Cichutko... Quote
Selenga Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Bogusik, o ile mi wiadomo nikt się nie odezwał z jakąkolwiek wiadomością na tema suni. Na miejscu nie ma wolontariuszy, a z odległości możliwości zrobienia jeszcze czegoś są praktycznie żadne... Quote
barb Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nowe ogłoszenie Daszeńki http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/5392/ Quote
Selenga Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='barb']Nowe ogłoszenie Daszeńki http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/5392/ super, ale jest jedno ale... "Nr czipu i numery telefonu podane są na zdjęciu." Tylko, że zdjęcia... brak Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) [quote name='Selenga']super, ale jest jedno ale... "Nr czipu i numery telefonu podane są na zdjęciu." Tylko, że zdjęcia... brak Wczoraj były jeszcze dwa zdjecia; w tym jedno z czipem. Dziś zniknęły. :shake: Tam nie ma niestety możliwości edycji ogloszenia. Trzeba robić nowe... edit jak otwieram link ze swojej poczty to zdjęcia są wszystkie...a jak go tu wklejam to nie... Nie rozumiem. Edited August 8, 2012 by barb Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Weszlam na ogloszenia - psy zaginione i tam jest wszystko w porządku. Zdjęcia są :lol: Quote
juli88 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='barb']Wczoraj były jeszcze dwa zdjecia; w tym jedno z czipem. Dziś zniknęły. :shake: Tam nie ma niestety możliwości edycji ogloszenia. Trzeba robić nowe... edit jak otwieram link ze swojej poczty to zdjęcia są wszystkie...a jak go tu wklejam to nie... Nie rozumiem. Z tego co mi pisali - bo prosiłam o wyjaśnienia dlaczego usuwają moje ogłoszenia - okazuje się, że w regulaminie zabrania się umieszczania zdjęć z napisami (informacjami). 99% portali ogłoszeniowych tak ma z tego co się orientuję... Quote
barb Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 barb napisał(a):Weszlam na ogloszenia - psy zaginione i tam jest wszystko w porządku. Zdjęcia są :lol: juli88 napisał(a):Z tego co mi pisali - bo prosiłam o wyjaśnienia dlaczego usuwają moje ogłoszenia - okazuje się, że w regulaminie zabrania się umieszczania zdjęć z napisami (informacjami). 99% portali ogłoszeniowych tak ma z tego co się orientuję... Juli ale w tym ogłoszeniu na dogo są zdjęcia tylko nie ma jak klikamy na ten link, ktory wkleilam. Dogomania -ogloszenia - psy zaginione/ukradzione - Dasza Quote
juli88 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 barb napisał(a):Juli ale w tym ogłoszeniu na dogo są zdjęcia tylko nie ma jak klikamy na ten link, ktory wkleilam. Dogomania -ogloszenia - psy zaginione/ukradzione - Dasza Aha chodzi o dogo. No ja jak klikam w link to widzę fotki :) Quote
barb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Wciąż odświeżam i wznawiam ogłoszenia Daszy... np tu http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/5680/ Quote
juli88 Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Ja też odświeżam, ale niestety cisza... Quote
AniaGucio Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) dziewczyny, jadewlasnie autostrada a2 - za strykowem na 381 km byl pies, probowal przejsc przez jezdnie. nie moge sie dodzwonic na telefon alarmowy czy toz w lodzi edit: udalo mi sie dodzwonic na tel alarmowy - obiecali wyslac patrol. Edited September 16, 2012 by AniaGucio Quote
barb Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) [quote name='AniaGucio']dziewczyny, jadewlasnie autostrada a2 - za strykowem na 381 km byl pies, probowal przejsc przez jezdnie. nie moge sie dodzwonic na telefon alarmowy czy toz w lodzi[/QUOTE] Ania napisz moze na forum łodzkim ? Na tym wątku rzadko bywa ktoś z Łodzi. Założycielka jest z Poznania, ja z Podkarpacia, poza tym rzadko kto już zagląda... edit Jesteś wielka. Moze dzięki Tobie psa uda się uratować ale to raczej niemozliwe, żebyto byla Dosia... Edited September 16, 2012 by barb Quote
AniaGucio Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 jade teraz samochodem i mam lipny zasieg i baterie na wyczerpaniu :( Quote
Recommended Posts