Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bogusik, o ile mi wiadomo nikt się nie odezwał z jakąkolwiek wiadomością na tema suni. Na miejscu nie ma wolontariuszy, a z odległości możliwości zrobienia jeszcze czegoś są praktycznie żadne...

Posted (edited)

[quote name='Selenga']super, ale jest jedno ale...
"Nr czipu i numery telefonu podane są na zdjęciu."
Tylko, że zdjęcia... brak
Wczoraj były jeszcze dwa zdjecia; w tym jedno z czipem. Dziś zniknęły. :shake:
Tam nie ma niestety możliwości edycji ogloszenia. Trzeba robić nowe...
edit
jak otwieram link ze swojej poczty to zdjęcia są wszystkie...a jak go tu wklejam to nie...
Nie rozumiem.

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Wczoraj były jeszcze dwa zdjecia; w tym jedno z czipem. Dziś zniknęły. :shake:
Tam nie ma niestety możliwości edycji ogloszenia. Trzeba robić nowe...
edit
jak otwieram link ze swojej poczty to zdjęcia są wszystkie...a jak go tu wklejam to nie...
Nie rozumiem.

Z tego co mi pisali - bo prosiłam o wyjaśnienia dlaczego usuwają moje ogłoszenia - okazuje się, że w regulaminie zabrania się umieszczania zdjęć z napisami (informacjami).
99% portali ogłoszeniowych tak ma z tego co się orientuję...

Posted

barb napisał(a):
Weszlam na ogloszenia - psy zaginione i tam jest wszystko w porządku. Zdjęcia są :lol:

juli88 napisał(a):
Z tego co mi pisali - bo prosiłam o wyjaśnienia dlaczego usuwają moje ogłoszenia - okazuje się, że w regulaminie zabrania się umieszczania zdjęć z napisami (informacjami).
99% portali ogłoszeniowych tak ma z tego co się orientuję...

Juli ale w tym ogłoszeniu na dogo są zdjęcia tylko nie ma jak klikamy na ten link, ktory wkleilam.
Dogomania -ogloszenia - psy zaginione/ukradzione - Dasza

Posted

barb napisał(a):
Juli ale w tym ogłoszeniu na dogo są zdjęcia tylko nie ma jak klikamy na ten link, ktory wkleilam.
Dogomania -ogloszenia - psy zaginione/ukradzione - Dasza

Aha chodzi o dogo. No ja jak klikam w link to widzę fotki :)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

dziewczyny, jadewlasnie autostrada a2 - za strykowem na 381 km byl pies, probowal przejsc przez jezdnie. nie moge sie dodzwonic na telefon alarmowy czy toz w lodzi edit: udalo mi sie dodzwonic na tel alarmowy - obiecali wyslac patrol.

Edited by AniaGucio
Posted (edited)

[quote name='AniaGucio']dziewczyny, jadewlasnie autostrada a2 - za strykowem na 381 km byl pies, probowal przejsc przez jezdnie. nie moge sie dodzwonic na telefon alarmowy czy toz w lodzi[/QUOTE]
Ania napisz moze na forum łodzkim ? Na tym wątku rzadko bywa ktoś z Łodzi. Założycielka jest z Poznania, ja z Podkarpacia, poza tym rzadko kto już zagląda...
edit
Jesteś wielka. Moze dzięki Tobie psa uda się uratować ale to raczej niemozliwe, żebyto byla Dosia...

Edited by barb