Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki śliczny bobasek! :loveu:
faktycznie jak Zadziorka hehe ale myślę że każde jej maleństwo wygląda jak ona :loveu:
wszystkie takie małe kochane mordeczki :evil_lol:

Posted

Obiecane zdjęcie rodzinki, bez pieska, na Fuerte:

[IMG]http://img73.imageshack.us/img73/4356/fue11bx6.jpg[/IMG]

To jest nieczynna już kopalnia soli z wody morskiej, lizaliśmy całkiem dobra!

Posted

jaki śliczny bobasek! :loveu:
faktycznie jak Zadziorka hehe ale myślę że każde jej maleństwo wygląda jak ona :loveu:
wszystkie takie małe kochane mordeczki :evil_lol:

Posted

Zarunia jak sie spotkamy bedziemy ogladac swoje bobasy nawzajem:evil_lol:

Brutus to istna mamusia.Imie do niego wysmienicie pasuje.Maly kurdupel ale charakterek fiuuu fiuuu...:evil_lol:

Posted

Drugie zdjecie jest na kolanach u jego przesladowczyni emilki:evil_lol: .On chcial spac a ta ciagle mizianie,calowanie,glaskanie,spacerki i maaamoo ja chce takiego wezmy go do domuuu:evil_lol: .Zrobilo mi sie zal psa naprawde, zreszta nie tylko mi:evil_lol:

Posted

hahahahaha dobre!
Zara to ma mordeczkę jak Zadziorka :evil_lol: ale taki urwis z niej teraz :evil_lol: wczoraj tak się z niej śmiałam bo latała dookoła pokoju po czym się nastawiła w pozycji Małysza ale zdążyłam ją złapać i pobiegłam szybko na dwór :evil_lol:
a gryzie jak cholercia :loveu:
dziwi mnie tylko to że ona się nie męczy hehe ja już padłam na podłogę po 1,5 godzinie ganiania z nią a ten mały sikut jeszcze wskoczył na mnie i zaczął gryźć :loveu:

Posted

i wszystko się zgadza tylko czemu akurat mnie gryzie? :evil_lol:
już ma te swoje ząbki jak szpileczki i takie małe krzywulachy :lol:
ale jest boska po prostu boska! :loveu:

Posted

i wszystko się zgadza tylko czemu akurat mnie gryzie? :evil_lol:
już ma te swoje ząbki jak szpileczki i takie małe krzywulachy :lol:
ale jest boska po prostu boska! :loveu:

Posted

moj jak byl malutki ( a to bylo juz 8lat temu...jak ten czas leci ...ach...) atakowal tylko koszyki wiklinowe...zadnemu nie przepuscil:D, poza tym nic nie pogryzl, ani reki ani zadnego przedmiotu ( no poza swoimi zabawkami, ktore trzeba bylo mu regularnie co tydzien wymieniac lub podarowywac pluszaki siostry, ktore wprost idealnie sie nadawaly do cwiczenia komendy"zabij misia":))...takze chyba nietypowy szczeniak z niego byl ( zamilowanie do zabijania misiow zostalo mu do dzis)

Posted

Mnie Brutus znokautował wczoraj w łozku.Zaczał biegac po nie jak szalony myslal,ze mi masazyk robi czy co?:evil_lol: i robil psa morderce moja lalka z dziecinstwa fruwala po calym pokoju i lozku.Tak zesmy sie szarpali ze urwalismy jej noge:evil_lol:

Posted

Uwielbia robic przemeblowanie nawet w gosciach.Ostatnio u kolezanki zainteresowal sie chodnikiem.Zaczal go szarpac to zamknela drzwi od pokoju a ten skubaniec znalazl fredzla i przeciagnal go szpara pod nimi i zadowolony z siebie:evil_lol: .No i z butami to samo przynosi do pokoju.Wstaje rano to mam je pod lozko podstawione nierowno ale coz:evil_lol: