Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Zadrusia definitywnie dzisiaj pożegnała się z starym imieniem czyli Łysolinką. Wyrasta jej piękny czarniutki meszek. Od trzech dni trochę się drapała i myśleliśmy że to jakieś problemy znowu ze zdrówkiem ale to włoski robią robotę.:multi:[/quote]
To pewnie wygląda teraz jak mała szczoteczka:cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiliśmy Zadrze paskudny numer :oops: ! Musieliśmy pojechać na chwilę do schroniska i stwierdziliśmy, że mała może się z nami przejechać. Jeszcze nie widziałem tak pilnującego się i wpatrzonego w swoich opiekunów psa. Nie odstępowała nas na krok i tylko bardzo było jej szkoda jedzonka , które rozdawaliśmy innym psom. W samochodzie przytuliła się do nogi i nie można jej było odkleić. Teraz Zadra już wie, że jej nie porzucimy więc zabrała się do wychowania naszych wilkowatych.

Posted

Witam, cały czas śledze Zadra twoje forum, i czekam na moment aż zobacze post w którym będzie napisane że znalażłaś domek:) jesteś prześliczna, mam nadzieje ze mój banerek Ci sie spodoba;) gorąco pozdrawiamy ja i Sonia;) jakbym mogła jakos pomóc to prosze piszie do mnie na ggub meile oboętnie, jestem zawsze do usług:)

Posted

Zadra z ciocią Sarą wygrzewaja się w marcowym słonku. Laguna Zadra jest zachwycona banerkiem i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc! Jak widać sierść po mału odrasta także nie długo będzie z niej piękna czarna panna z białymi skarpetkami na przednich łapkach.
[URL="http://img489.imageshack.us/my.php?image=img2284jpgwt8.jpg"][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/8321/img2284jpgwt8.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Times New Roman]U Zadrusi same dobre wieści! Była wczoraj u weta i okazało się, że jej stan zdrowia jest bardzo dobry. Uszka są już zdrowiutkie , a łyse miejsca pokryte są czarnym meszkiem. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jedyne co jej zarzucono to otyłość. :evil_lol: No ale jak tu się powstrzymać, jak to wszystko takie dobre. Chociaż muszę przyznać, że Zadrze gusta się zmieniają, ostatnio okazało się, że chlebek wypada jej z pyszczka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dzisiaj bierze ostatni raz antybiotyk. Oczywiście musi nosić obrożę PREVENTIC i zażywać specjalnych kąpieli , ale to jest już pikuś. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Myślę, że za jakiś tydzień będzie można ją już zaszczepić. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zadra oberwała wczoraj łapą od naszej winkowatej Sary, dziwię się , że tak późno. Wyobraźcie sobie, że ta mała jest tak strasznie zazdrosna, że nam nie można nawet zbliżyć się na do naszych psów, nie mówiąc już o ich głaskaniu. Od razu rzuca się do gryzienia ich i przybiega do nas żądając akceptacji. Karcimy ją , bo boimy się , że może sobie poważnie nagrabić. Ona chyba nie zdaje sobie sprawy ze swojej wielkości, najchętniej to by chciała dowodzić całym stadem.:cool3: [/FONT]
[FONT=Times New Roman] Imię Zadra pasuje do niej jak ulał. Najgorsze jest to, że nie widzę nią żadnego zainteresowania, ale może jakoś to będzie. [/FONT]

Posted

super wiesci, ciesze sie, ze jest zdrowa i zarasta ;) zeby tylko nie tyla na potege bo potem ze zrzucaniem ciezko... ;)
usciski dla malej

Posted

Zaderce wydaje się, że już znalazła domek! Robi wszystko żeby się nam przypodobać i zostać z nami. Naszym "wilkom" zaczyna kończyć się cierpliwość!

Posted

ja niestety tez tylko na allegro umiem oglaszac... :shake: Romek, a moze poszukaj na mapie dogo kto oglasza na innych portalach... fizia chyba smieszke na innch oglaszala, moze bedzie mogla pomoc...

Posted

[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/530458_malenka_zadra.html[/url]

Póki co, jest w małopolsce dodana, dodam ją jeszcze na lubelskie, tylko jutro, jutro też wrzucę na inne portale.
I dalej będę trzymać kciuki za dobry domek i kochającego człowieka.

Posted

Czytajcie prosze posty. Pisłam że wstawiłam Zadrę na:
aaaby
alegratka
kupsprzedaj
eoferty
4łapy
eurocity
Szkoda, żeby ten sam pies był dwa razy, bo to rozmienia zainteresowanie ludzi na dwa obozy i wygląda niepoważnie.

Trudno - usuwam ogłoszenia w takim razie, bo to tak nie powinno byc.

Posted

Supergogo, na tyle, ile czas mi pozwala, śledzę wątek Zadry. Nie zauważyłam postu, w którym pisałaś o tym, że informacje o niej gdzies zamieszczasz, wiedziałam jedynie o allegro. Umieściłam ją tylko tam, gdzie napisałam, czyli w alegratce/woj. małopolskie.
I nie widzę w tym nic niepoważnego.

Posted

BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE SUNIA ZNALAZLA U WAS TYMCZAS. Gdy tylko zobaczyłam wątek to zadrżałam - miałam juz do czynieni z taką Łysolinką na dogo - z Łyską z Rzeszowa. Tym bardziej ciesze się, że na czas otrzymała pomoc
Kciuki ucałowania i serdeczne pozdrowienia :loveu: :loveu: :loveu: