Tola Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Zadrusia definitywnie dzisiaj pożegnała się z starym imieniem czyli Łysolinką. Wyrasta jej piękny czarniutki meszek. Od trzech dni trochę się drapała i myśleliśmy że to jakieś problemy znowu ze zdrówkiem ale to włoski robią robotę.:multi:[/quote] To pewnie wygląda teraz jak mała szczoteczka:cool3: Quote
Czaka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Zrobiliśmy Zadrze paskudny numer :oops: ! Musieliśmy pojechać na chwilę do schroniska i stwierdziliśmy, że mała może się z nami przejechać. Jeszcze nie widziałem tak pilnującego się i wpatrzonego w swoich opiekunów psa. Nie odstępowała nas na krok i tylko bardzo było jej szkoda jedzonka , które rozdawaliśmy innym psom. W samochodzie przytuliła się do nogi i nie można jej było odkleić. Teraz Zadra już wie, że jej nie porzucimy więc zabrała się do wychowania naszych wilkowatych. Quote
agusiazet Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Oj, to faktycznie przeszła chrzest bojowy.Dobrze, że to młody psiak, bo inaczej różnie mogło być!!! Quote
Laguna007 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witam, cały czas śledze Zadra twoje forum, i czekam na moment aż zobacze post w którym będzie napisane że znalażłaś domek:) jesteś prześliczna, mam nadzieje ze mój banerek Ci sie spodoba;) gorąco pozdrawiamy ja i Sonia;) jakbym mogła jakos pomóc to prosze piszie do mnie na ggub meile oboętnie, jestem zawsze do usług:) Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Zadra na pierwszą stronę!!! Ogladalność na Allegro spora, może coś sie wykluje!!! Quote
Czaka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Zadra z ciocią Sarą wygrzewaja się w marcowym słonku. Laguna Zadra jest zachwycona banerkiem i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc! Jak widać sierść po mału odrasta także nie długo będzie z niej piękna czarna panna z białymi skarpetkami na przednich łapkach. [URL="http://img489.imageshack.us/my.php?image=img2284jpgwt8.jpg"][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/8321/img2284jpgwt8.th.jpg[/IMG][/URL] Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mysle, że banerek mogę wykorzystać w swoim podpisie? Quote
Czaka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [FONT=Times New Roman]U Zadrusi same dobre wieści! Była wczoraj u weta i okazało się, że jej stan zdrowia jest bardzo dobry. Uszka są już zdrowiutkie , a łyse miejsca pokryte są czarnym meszkiem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jedyne co jej zarzucono to otyłość. :evil_lol: No ale jak tu się powstrzymać, jak to wszystko takie dobre. Chociaż muszę przyznać, że Zadrze gusta się zmieniają, ostatnio okazało się, że chlebek wypada jej z pyszczka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Dzisiaj bierze ostatni raz antybiotyk. Oczywiście musi nosić obrożę PREVENTIC i zażywać specjalnych kąpieli , ale to jest już pikuś. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Myślę, że za jakiś tydzień będzie można ją już zaszczepić. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Zadra oberwała wczoraj łapą od naszej winkowatej Sary, dziwię się , że tak późno. Wyobraźcie sobie, że ta mała jest tak strasznie zazdrosna, że nam nie można nawet zbliżyć się na do naszych psów, nie mówiąc już o ich głaskaniu. Od razu rzuca się do gryzienia ich i przybiega do nas żądając akceptacji. Karcimy ją , bo boimy się , że może sobie poważnie nagrabić. Ona chyba nie zdaje sobie sprawy ze swojej wielkości, najchętniej to by chciała dowodzić całym stadem.:cool3: [/FONT] [FONT=Times New Roman] Imię Zadra pasuje do niej jak ulał. Najgorsze jest to, że nie widzę nią żadnego zainteresowania, ale może jakoś to będzie. [/FONT] Quote
Cez Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 super wiesci, ciesze sie, ze jest zdrowa i zarasta ;) zeby tylko nie tyla na potege bo potem ze zrzucaniem ciezko... ;) usciski dla malej Quote
AZ-IWONA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Zaderko jak ty nie chcesz szukać domku to my bedziemy to robili.:mad: Szoruj na pierwszą stronę.:eviltong: Quote
Czaka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Zaderce wydaje się, że już znalazła domek! Robi wszystko żeby się nam przypodobać i zostać z nami. Naszym "wilkom" zaczyna kończyć się cierpliwość! Quote
Cez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ja niestety tez tylko na allegro umiem oglaszac... :shake: Romek, a moze poszukaj na mapie dogo kto oglasza na innych portalach... fizia chyba smieszke na innch oglaszala, moze bedzie mogla pomoc... Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 jaka ta Zadra malenka :-o kolejny gnomek hop po domek :multi: Quote
Pestka111 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ogłoszę Zadrę na alegratka.pl, eoferty.pl, 4lapy.pl, psy.pl, kupiepsa.pl Niestety, w chwili obecnej mogę tylko tyle :-( Quote
Pestka111 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/530458_malenka_zadra.html[/url] Póki co, jest w małopolsce dodana, dodam ją jeszcze na lubelskie, tylko jutro, jutro też wrzucę na inne portale. I dalej będę trzymać kciuki za dobry domek i kochającego człowieka. Quote
supergoga Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czytajcie prosze posty. Pisłam że wstawiłam Zadrę na: aaaby alegratka kupsprzedaj eoferty 4łapy eurocity Szkoda, żeby ten sam pies był dwa razy, bo to rozmienia zainteresowanie ludzi na dwa obozy i wygląda niepoważnie. Trudno - usuwam ogłoszenia w takim razie, bo to tak nie powinno byc. Quote
Pestka111 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Supergogo, na tyle, ile czas mi pozwala, śledzę wątek Zadry. Nie zauważyłam postu, w którym pisałaś o tym, że informacje o niej gdzies zamieszczasz, wiedziałam jedynie o allegro. Umieściłam ją tylko tam, gdzie napisałam, czyli w alegratce/woj. małopolskie. I nie widzę w tym nic niepoważnego. Quote
gamoń Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE SUNIA ZNALAZLA U WAS TYMCZAS. Gdy tylko zobaczyłam wątek to zadrżałam - miałam juz do czynieni z taką Łysolinką na dogo - z Łyską z Rzeszowa. Tym bardziej ciesze się, że na czas otrzymała pomoc Kciuki ucałowania i serdeczne pozdrowienia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts