AMIGA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Ja to zawsze obrywam , jak nie od Ciebie, to od Iwony :diabloti:[/quote] Widocznie zasługujesz :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='AMIGA']Widocznie zasługujesz :evil_lol:[/quote] Właśnie :angryy: Dziewczyna ma apetyt , to zaraz jej sie czepiają :cool1: Przynajmniej wiadomo , że jej smakuje :p Quote
Czaka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='BIANKA1']Właśnie :angryy: Dziewczyna ma apetyt , to zaraz jej sie czepiają :cool1: Przynajmniej wiadomo , że jej smakuje :p[/quote] Czekajcie zaraz Iwona napisze, że tuczę jej Gwiazdeczkę :diabloti: Quote
AZ-IWONA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak, tak i znowu tuczysz moją Gwiazdeczkę :mad: :diabloti: Ona i tak jest szersza niż wyższa :crazyeye: :eviltong: Quote
AZ-IWONA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A gdzie słynna pozycja Tsukiego ????:loveu: :evil_lol: :razz: Quote
Czaka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Tak, tak i znowu tuczysz moją Gwiazdeczkę :mad: :diabloti: Ona i tak jest szersza niż wyższa :crazyeye: :eviltong:[/quote] Tego mi brakowało :diabloti: Quote
Czaka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='AZ-IWONA']A gdzie słynna pozycja Tsukiego ????:loveu: :evil_lol: :razz:[/quote] Owszem Tsuki dzisiaj znowu eksponował siurdalka, ale muszę przyznać, że zaczynam zmieniać o nim zdanie. Wczoraj po kolacyjce, Tsuki pokazał mi jak pięknie biega. Byłam w szoku :-o ! Dzisiaj Tsuki wpadł na genialny pomysł! Wymyślił sobie, że jak ktoś go podgryza, a jemu akurat nie bardzo chce się bawić, to wchodzi na takiego podgryzacza (a jest z niego kawał chłopa), kładzie się i obezwładnia "przeciwnika". :diabloti: Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tsuki idzie przebojem przez życie!!! I tak trzymaj mały!!! Quote
AZ-IWONA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jeszcze troszkę i z aparatem ich nie dogonisz :evil_lol: No chyba ze przy misce :diabloti: Asiu, jak tam samopoczucie ?:cool1: Quote
supergoga Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No zupełnie ma chrzestnej, zupelnie. Niby leń, ale jak kto w drogę wlezie, marny jego los. Tsuki - slicznotku - kochamy cie i liczymy na dobry domek. ['] ['] ['] Maxi - pamiętam!!! Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wstawać rozrabiaki , czas na śniadanie :loveu: Dzieci muszą dużo jeść , żeby mieć z czego rosnąć :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Psiaki już dawno są po śniadanku. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Teraz siedzą w tej swojej budce, a jak się do nich idzie , to od razu wybiegają zaciekawione, oczywiście nie wszyscy, bo niektórym nie bardzo się chce (tu nie będę wskazywać imion) .:diabloti: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4] Romek poszedł z winkowatymi nad rzekę (bo to są wybitnie jego psy) , a szanowna Zadziorka podreptała za nimi. W sumie , to ma rację, przecież do pilnowania dzieci u nas się nie najmowała :evil_lol: [/SIZE][/FONT] Quote
robkowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Na te zdjęcia z komentarzem można się przyglądać i przyglądać...:lol: Brutusku juz raz pisałam, zachowuj się jak na gentelmena przystało! Quote
AZ-IWONA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Grubaski, czarne i łaciate - prosze sie pokazać :loveu: Quote
zanzara Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Do Brutusa chyba zaczyna pasowac jego imie:diabloti: Quote
Czaka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][SIZE=4]Bardzo przepraszam szanowne cioteczki, ale dzisiaj nie było sesji zdjęciowej. Cały dzień był troszkę pokręcony i po prostu nie mieliśmy na to czasu. Dzisiaj szczeniory skończyły miesiąc i musicie mi uwierzyć na słowo, że mają się całkiem dobrze. Już wiem dlaczego Adelka i Sali zaczęły się robić takie nerwowe. Okazało się , że obie panny mają już ząbki. Zrobiłam przegląd reszcie, ale w tej chwili mamy tylko dwie zębatki. Brutusik nie jest wcale brutalny, zaczyna robić się z niego taka mała zaczepna psotka. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
AMIGA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pobudka sforko. Trzeba coś zszamać no i pobroić troszeczkę :loveu: Quote
Czaka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Świeczek nie było, ale mamuśka maluchów wymyśliła, że trzeba ograniczać cysie i przynosi im do gniazda swoje jedzonko. Wychodzi jej to różnie, bo czasami połowę wygubi po drodze. Dzieciaki nie potrafią jeszcze jeść tego , co ona im przynosi , więc z obłędem biegają za cycorkami. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ociupinki wskakujcie na górę . Czy one mają już ALLEGRO ? Quote
Tola Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Świeczek nie było, ale mamuśka maluchów wymyśliła, że trzeba ograniczać cysie i przynosi im do gniazda swoje jedzonko. Wychodzi jej to różnie, bo czasami połowę wygubi po drodze. Dzieciaki nie potrafią jeszcze jeść tego , co ona im przynosi , więc z obłędem biegają za cycorkami. [/SIZE][/FONT] [/quote] Bo maluszki najlepiej wiedzą, co jest dobre. Quote
Recommended Posts