Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojeeej dobrze, że ja mam tylko dwa piesie, bo w Pandeczce nijak by się ich więcej nie pomieściło. Chociaż wiozlam już z Ligoty do Krakowa 4 osoby i 5 psów!!!
A kluseczki są faktycznie prześliczne :loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']Czyli nasz mały mężczyzna znalazł domek!!!???[/quote]

Myślę, że znalazł super domek!

Dzięki Aga ! :Rose:

Posted

[quote name='agusiazet']czy on już poszedł do tego domku, czy tylko któreś się spóźniło na żarelko, bo jest ich 5 przy misce?[/quote]

Wszystkie są, tylko Tsukiemu jak zawsze się przysnęło :diabloti:

Posted

Oczywiscie Bianka zaczyna z drugiej strony miski aby dla niej jak najwiecej starczyło :eviltong: W mamuskę chrzestną wcale się nie wdała :shake: ale chyba w cioteczkę Delmę.:roll: :razz:

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Oczywiscie Bianka zaczyna z drugiej strony miski aby dla niej jak najwiecej starczyło :eviltong: W mamuskę chrzestną wcale się nie wdała :shake: ale chyba w cioteczkę Delmę.:roll: :razz:[/quote]

Zobacz jaka Bianka robi się puchata :diabloti:

Posted

Nowa Pańcia Brutuska jest w nim zakochana. Tjaaaa, nie mam pojęcia, jak ona zniesie to czekanie ...:evil_lol: Cieszę się, że to na Brutusa padło..., bo sama się wnim zakochałam... i straszną kampanię reklamową prowadziłam. Myślę, że mógł zostać wybrany dla "świętego spokoju"...:evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Nowa Pańcia Brutuska jest w nim zakochana. Tjaaaa, nie mam pojęcia, jak ona zniesie to czekanie ...:evil_lol: ...[/quote]
CHyba będziecie mieli częstego gościa w domu :evil_lol:

Posted

Uszatki, łaciatki, puchatki są cudne :loveu: Ale jestem ciekawa czy róznią się charakterkami? No wiadomo [B]Tsuki [/B]- to [I]śpioch-leniwiec[/I],:lol: [B]Bianka[/B] - [I]żarłoczek-pazerniaczek :cool3: a reszta ??????;) [/I]

Posted

Te dwa małe czarnuszki są łudząco podobne do moich malutkich sznucków (moich malutkich :p - one już teraz nie są moje i mają już ponad 1 rok!)

Posted

Nie było mnie na Dogo bo znów przez jakiś czas nie miałam dostępu do kompa, ze mnie to taka chrzestna dochodząca :oops: ale o Brutusku pamiętałam :lol:

Cieszę się że już ma domek :multi:
Fusica dzięki za kampanię reklamową :Rose:

Proszę mnóstwo buziaków przekazać dla Brutusa i pozostałej gromady psiaków!

Posted

[quote name='agusiazet']I nie ma zdjęcia Bianeczki śpiącej w misce, fe nieładnie!!![/quote]

A może być Negra?

[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/4798/img2857lo0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']A może być Negra?

[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/4798/img2857lo0.jpg[/IMG][/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu: małe jest piękne,a duże kochane :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']A może być Negra?

[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/4798/img2857lo0.jpg[/IMG][/quote]

Negrusiu kochana, kulturalne panienki, idą spać do własnego łóżeczka, przynajmniej w tak młodym wieku!!!