Alpina Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Magda - Zamość']Alpina masz gdzieś rodzinę w Zamościu?[/quote] Jeśli [B]teściowa [/B]zalicza się do rodziny to owszem tak... :) [B]Magda[/B] masz [U]nieaktywny banerek [B]Marta2[/B][/U] pewnie dwa banerki są za długie żeby zmieściły się w lini prostej...Tzn. akurat te dwa po prostu nie mieszczą się obok siebie...Spróbuj jeszcze w edycji podpisu ustawić kursor między tymi banerkami a potem zrób podgląd podpisu...Będą tak ustawione, jak pokazuje podgląd... Quote
Laguna007 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Prosiliscie mnie o mniejszy rozmiar, udalo mi sie zrobic taki:) prosze i polecam sie na przyszllos:) [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9483/jaacl1.jpg[/IMG] Quote
agusiazet Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zadrowe dzieciaczki na pierwszą. Czy z mamusią w porządku? Quote
Tola Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Laguna007']Prosiliscie mnie o mniejszy rozmiar, udalo mi sie zrobic taki:) prosze i polecam sie na przyszllos:) [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9483/jaacl1.jpg[/IMG][/quote] Dziękujemy pieknie :Rose: Kosiorkowo - wstawać! Czekamy na nowe wiesci o psiej rodzince Quote
Tola Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Alpina']Jeśli [B]teściowa [/B]zalicza się do rodziny to owszem tak... :) [B]Magda[/B] masz [U]nieaktywny banerek[/U] [U][B]Marta2[/B][/U] pewnie dwa banerki są za długie żeby zmieściły się w lini prostej...Tzn. akurat te dwa po prostu nie mieszczą się obok siebie...Spróbuj jeszcze w edycji podpisu ustawić kursor między tymi banerkami a potem zrób podgląd podpisu...Będą tak ustawione, jak pokazuje podgląd...[/quote] Banerek jest mniejszy i nic...:shake: Podglad pokazuje to co widać teraz w podpisie:shake: Jak ja to zrobiłam przedtem:niewiem: Quote
Alpina Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Marta chyba masz zapchaną skrzynkę bo nie mogę wysłać Ci PW....:hmmmm: Quote
Laguna007 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ciesze sie ze moglam pomoc:) chcialabym sie dowiedziec cos wiecej o tym broazowym szczeniaczku bo bardxzo mi sie podoba:) moge znac jego jakies szczegoly? Quote
Alpina Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [B]Lagunko [/B]poczekaj na [B]Romka [/B]już on najlepiej zna szczegóły...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Cioteczki [/B]wstawiać banerki! Większy lub mniejszy do wyboru do koloru... Quote
Czaka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [FONT=Arial][SIZE=4]Dopiero dotarłam do domu , więc szybciutko piszę co u zdrusiowej rodzinki. Przede wszystkim mamuśka miewa się znacznie lepiej, atak już się nie powtórzył. Cały czas dajemy jej różne preparaty w proszku, a witaminki w tabletkach rozgryza sama. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Maleństwa mają się coraz lepiej, wyglądają pociesznie, bo dzisiaj „odkleiły” im się uszka od główek i wyglądają jak takie małe plastusie. Łaciate dziewczęta są już na tyle silne, że w czasie pełzania prostują pierwsze łapki, próbując się na nich podnosić. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Maleńka Maksi bardzo mnie mile dzisiaj zaskoczyła, bo sama rozpychała się za cysiem i wcale nie dawała się wygryźć grubasom. Wydaje mi się, że zaczyna odbijać od dna, ale nie chcę zapeszać.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4] Zadziorka ma teraz wilczy apetyt , dosłownie co chwilę goni do kuchni i ustawia się pod lodówką. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Lagunko bardzo dziękuję za banerek , jeśli chodzi o szczegóły o Maksi, prawdę mówiąc, to ja niewiele mogę Ci powiedzieć. Suńka jest bardzo drobniutkiej budowy, ma brązowe futerko, podpalane łapeczki , a na ich końcach bialutkie dodatki. Mam nadzieję, że trafi na porządnych właścicieli. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Praktycznie przez cały tydzień, co chwilę ktoś do niej biega i przystawia ją do cycha. Szanowna Mamuśka zaczyna robić sobie wycieczki, owszem biega do maluchów , ale widać, że bardzo chętnie spędza czas z nami. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Jednym słowem cyrk na kółkach, a będzie lepiej jak to całe towarzystwo zacznie chodzić. [/SIZE][/FONT] Quote
Czaka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Ładne rzeczy wszyscy mają nowe banerki , tylko nie my! :oops: Quote
Tola Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Ładne rzeczy wszyscy mają nowe banerki , tylko nie my! :oops:[/quote] W czym pomóc? Bo banerek czeka:lol: Quote
supergoga Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja czułam, że Maxi ciotce wstydu nie zrobi. Że będzie się pchac przez życie łokciami, mimo że maleńka jest. Będzie śliczną panienka - wiem co piszę. Maxi - ciocia kocha bardzo, choc niestety z daleka. A Tsuki jak się sprawuje. Opal nie ma kiedy wejść u siebie na dogo, więc przez mnie stale o psiaka pyta. Ja banerka też nie mam, bo nie umiem zmniejszyc tego który mam, nie umiem sprawić aby był aktywny, a drugiego nie mam jak wstawić. Jaka ja makabrycznie durna jestem. Wstyd i tyle. Dzieciaki i mamulka, trzymać się dzielnie. Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Alpina'][LEFT]A ja wiem,że [B]Negra [/B]zamieszka w Uścimowie w domku z ogródkiem...He...He...Hee...Wywiad działa...:lol:[/quote] UWAGA! Mamy wśród nas szpiega! Karmaba! :lol: ;) [/LEFT] Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='meribel']Ta Twoja Krówka jest śliczna.[/quote] A moja? :razz: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Z raportu z placu boju wynika, że moja łaciata Adelcia dobrze sobie radzi. No to mogę iść spać z błogą myślą, że dziewczyna sobie w życiu poradzi :mad: Quote
Czaka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='Gosiapk']Z raportu z placu boju wynika, że moja łaciata Adelcia dobrze sobie radzi. No to mogę iść spać z błogą myślą, że dziewczyna sobie w życiu poradzi :mad:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=4]Musimy jej znaleźć dobry domek, a potem niech sobie radzi. Dziewczyna silna jest, bo wczoraj np. jako pierwsza spała z głową na krawędzi koszyka, myślę że jeszcze tydzień i towarzystwo zacznie się rozłazić.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Supergoga Tsuki miewa się wyśmienicie , jest np. dużo większy od swojego brata Brutusa. Wczoraj zagrodziłam mu ręką drogę do Zadry, (bo akurat podłączona była Maksi z Brutusem) a ten skubaniec przeszedł przez moją rękę i prosto w cycorki.[/SIZE][/FONT] Quote
AZ-IWONA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jeśli można to poproszę o portreciki z poodklejanymi uszkami. Bianca ma napewno uszka stojące, spiczaste jak porzadny pies powinien wyglądać :evil_lol: Quote
Alpina Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Gosiapk']UWAGA! Mamy wśród nas szpiega! Karmaba! :lol: ;) [/left][/quote] Strzeżcie się!Tajemniczy "Don Pedro" działa...Karamba...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Romek [/B]dawajcie zdjęcia...Czekamy..:lol::lol::lol: A [B]Sali [/B]jak tam ona...Coś chyba zbytnio nie wyróżnia się w " w tłumie" ;))) Quote
Czaka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Może to nie są odklejone uszka Bianeczki, ale za to jaki piękny brzusio. [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/9154/img2661cu4.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Tsuki sypia tak samo, jak szanowna siostrzyczka [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/3404/img2669rd4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts