Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda - Zamość']Alpina masz gdzieś rodzinę w Zamościu?[/quote]
Jeśli [B]teściowa [/B]zalicza się do rodziny to owszem tak... :)
[B]Magda[/B] masz [U]nieaktywny banerek
[B]Marta2[/B][/U] pewnie dwa banerki są za długie żeby zmieściły się w lini prostej...Tzn. akurat te dwa po prostu nie mieszczą się obok siebie...Spróbuj jeszcze w edycji podpisu ustawić kursor między tymi banerkami a potem zrób podgląd podpisu...Będą tak ustawione, jak pokazuje podgląd...

Posted

[quote name='Laguna007']Prosiliscie mnie o mniejszy rozmiar, udalo mi sie zrobic taki:) prosze i polecam sie na przyszllos:)
[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9483/jaacl1.jpg[/IMG][/quote]
Dziękujemy pieknie :Rose:
Kosiorkowo - wstawać! Czekamy na nowe wiesci o psiej rodzince

Posted

[quote name='Alpina']Jeśli [B]teściowa [/B]zalicza się do rodziny to owszem tak... :)
[B]Magda[/B] masz [U]nieaktywny banerek[/U]
[U][B]Marta2[/B][/U] pewnie dwa banerki są za długie żeby zmieściły się w lini prostej...Tzn. akurat te dwa po prostu nie mieszczą się obok siebie...Spróbuj jeszcze w edycji podpisu ustawić kursor między tymi banerkami a potem zrób podgląd podpisu...Będą tak ustawione, jak pokazuje podgląd...[/quote]
Banerek jest mniejszy i nic...:shake: Podglad pokazuje to co widać teraz w podpisie:shake: Jak ja to zrobiłam przedtem:niewiem:

Posted

[B]Lagunko [/B]poczekaj na [B]Romka [/B]już on najlepiej zna szczegóły...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]Cioteczki [/B]wstawiać banerki! Większy lub mniejszy do wyboru do koloru...

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4]Dopiero dotarłam do domu , więc szybciutko piszę co u zdrusiowej rodzinki. Przede wszystkim mamuśka miewa się znacznie lepiej, atak już się nie powtórzył. Cały czas dajemy jej różne preparaty w proszku, a witaminki w tabletkach rozgryza sama. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Maleństwa mają się coraz lepiej, wyglądają pociesznie, bo dzisiaj „odkleiły” im się uszka od główek i wyglądają jak takie małe plastusie. Łaciate dziewczęta są już na tyle silne, że w czasie pełzania prostują pierwsze łapki, próbując się na nich podnosić. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Maleńka Maksi bardzo mnie mile dzisiaj zaskoczyła, bo sama rozpychała się za cysiem i wcale nie dawała się wygryźć grubasom. Wydaje mi się, że zaczyna odbijać od dna, ale nie chcę zapeszać.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4] Zadziorka ma teraz wilczy apetyt , dosłownie co chwilę goni do kuchni i ustawia się pod lodówką. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Lagunko bardzo dziękuję za banerek , jeśli chodzi o szczegóły o Maksi, prawdę mówiąc, to ja niewiele mogę Ci powiedzieć. Suńka jest bardzo drobniutkiej budowy, ma brązowe futerko, podpalane łapeczki , a na ich końcach bialutkie dodatki. Mam nadzieję, że trafi na porządnych właścicieli. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Praktycznie przez cały tydzień, co chwilę ktoś do niej biega i przystawia ją do cycha. Szanowna Mamuśka zaczyna robić sobie wycieczki, owszem biega do maluchów , ale widać, że bardzo chętnie spędza czas z nami. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Jednym słowem cyrk na kółkach, a będzie lepiej jak to całe towarzystwo zacznie chodzić. [/SIZE][/FONT]

Posted

Ja czułam, że Maxi ciotce wstydu nie zrobi. Że będzie się pchac przez życie łokciami, mimo że maleńka jest. Będzie śliczną panienka - wiem co piszę.
Maxi - ciocia kocha bardzo, choc niestety z daleka.
A Tsuki jak się sprawuje. Opal nie ma kiedy wejść u siebie na dogo, więc przez mnie stale o psiaka pyta.
Ja banerka też nie mam, bo nie umiem zmniejszyc tego który mam, nie umiem sprawić aby był aktywny, a drugiego nie mam jak wstawić. Jaka ja makabrycznie durna jestem. Wstyd i tyle.

Dzieciaki i mamulka, trzymać się dzielnie.

Posted

[quote name='Alpina'][LEFT]A ja wiem,że [B]Negra [/B]zamieszka w Uścimowie w domku z ogródkiem...He...He...Hee...Wywiad działa...:lol:[/quote]

UWAGA! Mamy wśród nas szpiega! Karmaba! :lol: ;) [/LEFT]

Posted

Z raportu z placu boju wynika, że moja łaciata Adelcia dobrze sobie radzi. No to mogę iść spać z błogą myślą, że dziewczyna sobie w życiu poradzi :mad:

Posted

[quote name='Gosiapk']Z raportu z placu boju wynika, że moja łaciata Adelcia dobrze sobie radzi. No to mogę iść spać z błogą myślą, że dziewczyna sobie w życiu poradzi :mad:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=4]Musimy jej znaleźć dobry domek, a potem niech sobie radzi. Dziewczyna silna jest, bo wczoraj np. jako pierwsza spała z głową na krawędzi koszyka, myślę że jeszcze tydzień i towarzystwo zacznie się rozłazić.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Supergoga Tsuki miewa się wyśmienicie , jest np. dużo większy od swojego brata Brutusa. Wczoraj zagrodziłam mu ręką drogę do Zadry, (bo akurat podłączona była Maksi z Brutusem) a ten skubaniec przeszedł przez moją rękę i prosto w cycorki.[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Gosiapk']UWAGA! Mamy wśród nas szpiega! Karmaba! :lol: ;) [/left][/quote]
Strzeżcie się!Tajemniczy "Don Pedro" działa...Karamba...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]Romek [/B]dawajcie zdjęcia...Czekamy..:lol::lol::lol:
A [B]Sali [/B]jak tam ona...Coś chyba zbytnio nie wyróżnia się w " w tłumie" ;)))

Posted

Może to nie są odklejone uszka Bianeczki, ale za to jaki piękny brzusio.
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/9154/img2661cu4.jpg[/IMG]