Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nocka minęła spokojnie. Wszystkie szczeniory żywe i bardzo ruchliwe. Mamuśka przejęta straszliwie, nawet wysikać się nie ma czasu. Całe towarzystwo wyniosłam do pralni. Tam jest duże okno i jest spokój. Nasza chora Mysza przez cały czas chce we wszystkim uczestniczyć. Zadra jak to Zadra rzuca się na Myszkę do gryzienia. Wczoraj Zadziorka posunęła się do tego stopnia , że chciała obgryźć kostki naszej sąsiadki. Na całe szczęście zdążyłam ją złapać. Poza tym Zadziora siedzi cały czas w koszu i widać , że jest szczęśliwa. Cały czas merda do nas ogonem, dzieci pozwala oglądać i ma takie roześmiane ślepka. Ja nie wiem jak ona miała zamiar w takim stanie w jakim ją zabraliśmy urodzić i wychować te dzieciaki. [/SIZE][/FONT]

Posted

[B]Romek [/B]podajcie jakieś konto...Ja wiem, ze teraz najważniejsze jest szukanie domków dla maluchów ale przyda Wam się jakiś grosz...Jak już pisałam u mnie z domkiem ciężko będzie ale mogę obiecać że będę się bardzo starać...Czy mi się uda coś znależć naprawdę nie wiem...Jak widzę w jakich warunkach żyją tutejsze psy to mnie szlaken trefen na to wszystko bierze...:shake:

Posted

[FONT=Times New Roman]Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy. [/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy. [/FONT][/quote]
Romek, nie krępuj się, jak dają kasę to bierz! Nie operaj się. Przecież nie dla siebie na wódkę bierzesz tylko na jedzenie dla maluchów! :razz:

Posted

To może mój podopieczny będzie miał na imię Brutus....przeglądałam wczoraj na Necie imiona ale tyle tego było że oczopląsu można dostać a Brutus jakoś tak najbardziej kojarzy mi się z czarnym psiakiem

Posted

Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]Romek [/B]dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong:

Posted

[quote name='Alpina']Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]Romek [/B]dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong:[/quote]

:oops: no to faktycznie jak tu rotek Brutus a tu malutka pchełka która mieści się w dłoni, to narazie może będzie Brutusik :lol:

w sumie nie wiadomo jaki był był tatuś i mogą jeszcze urosnąć duże Zadziory :cool1:

Posted

[quote name='supergoga']No prosze proszę co ja tu czytam. Romeczku - Ty rozmnażaczu :evil_lol: :mad: . Ładnie ładnie.
Co do uśpienia miotu to zawsze byłam za dopóki nie trzymałam takich malców w łapach.
Natomiast jestem niestety, choć może mnie zakrzyczycie, za sterylka aborcyjną. Tyle że tu było chyba za późno.

Nic, powstawiamy maluchy, poszukamy domków. Pomożemy Romkowej ferajnie pozbyc sie nadmiaru czworonogów.

Poproszę o szczegóły - ile ich jest, jaka płeć i jakie kolorki dla płci.
Czy moge być chrzestna jednej sztuczki. Proszę!!![/quote]

[FONT=Times New Roman]Supergoga, też jesteśmy zdecydowanie za sterylką aborcyjną. Jednak o tym, że Zadziora jest w ciąży dowiedzieliśmy się w środę wieczorem i to już miała rozwarcie. Sama widzisz jak można uśpić takie maluchy. Poza tym tak patrzyliśmy na nie wczoraj i jesteśmy w szoku jak one mogły się pomieścić w tej małej Zadziorce. Teraz to szkoda żeby któreś nie przeżyło. [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Dwie łaciate dziewczynki
Pierwsza z prawej jest Alpiny - [COLOR=blue][B]na imię ma SALI[/B][/COLOR]
Ta z lewej to podopieczna Gosi - [COLOR=blue][B]o imieniu Adelka[/B][/COLOR]
[IMG]http://img490.imageshack.us/img490/5809/img2602rn4.jpg[/IMG][/quote]

Twoje podopieczna jest na 49 stronie!
Super nasze maleństwa mają już wirtualne opiekunki, teraz wszystkie mamuśki proszone są o fajne domki dla swoich pupili.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek Opal (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – BIANKA[/SIZE][/FONT]