supergoga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Opal śpi, błagam jutro dam znać o imieniu - zarezerwujcie go dla nas. Quote
supergoga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Już mam, młoda nie spała - z japońskiego - TSUKI, czyli księżyc. Quote
Czaka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ok już wstawiam imię. Została jedna łaciata suńka. Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nocka minęła spokojnie. Wszystkie szczeniory żywe i bardzo ruchliwe. Mamuśka przejęta straszliwie, nawet wysikać się nie ma czasu. Całe towarzystwo wyniosłam do pralni. Tam jest duże okno i jest spokój. Nasza chora Mysza przez cały czas chce we wszystkim uczestniczyć. Zadra jak to Zadra rzuca się na Myszkę do gryzienia. Wczoraj Zadziorka posunęła się do tego stopnia , że chciała obgryźć kostki naszej sąsiadki. Na całe szczęście zdążyłam ją złapać. Poza tym Zadziora siedzi cały czas w koszu i widać , że jest szczęśliwa. Cały czas merda do nas ogonem, dzieci pozwala oglądać i ma takie roześmiane ślepka. Ja nie wiem jak ona miała zamiar w takim stanie w jakim ją zabraliśmy urodzić i wychować te dzieciaki. [/SIZE][/FONT] Quote
Alpina Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [B]Romek [/B]podajcie jakieś konto...Ja wiem, ze teraz najważniejsze jest szukanie domków dla maluchów ale przyda Wam się jakiś grosz...Jak już pisałam u mnie z domkiem ciężko będzie ale mogę obiecać że będę się bardzo starać...Czy mi się uda coś znależć naprawdę nie wiem...Jak widzę w jakich warunkach żyją tutejsze psy to mnie szlaken trefen na to wszystko bierze...:shake: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [FONT=Times New Roman]Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy. [/FONT] Quote
Gosiapk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman]Z tym kontem to spokojnie. Po pierwsze maluchy w tej chwili nie mają wielkich potrzeb, teraz to tylko mamuśkę dokarmiamy z całych sił, a małe smoczki tylko leżą przyssane do niej. Po drugie my tak nie umiemy brać kasy. [/FONT][/quote] Romek, nie krępuj się, jak dają kasę to bierz! Nie operaj się. Przecież nie dla siebie na wódkę bierzesz tylko na jedzenie dla maluchów! :razz: Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To może mój podopieczny będzie miał na imię Brutus....przeglądałam wczoraj na Necie imiona ale tyle tego było że oczopląsu można dostać a Brutus jakoś tak najbardziej kojarzy mi się z czarnym psiakiem Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Iwona tutaj masz spis imion dla psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/imona_psow.php[/URL] jest bardzo duży wybór, jak dla mnie za duży :roll: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Maże być Brutus, tylko, że w tej chwili to raczej Brutusik. :evil_lol: Quote
Alpina Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Romek [/B]dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ta ślicznotka z lewej jest jeszcze bezimienną sierotką !!! :-( [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/5809/img2602rn4.jpg[/IMG] Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Alpina']Hiii...Hiii...Hiii..A jak urośnie toż to dopiero będzie "potężny" Brutusisko :lol: Mamy sąsiada wielkiego rottka o imieniu Brutus i pękam ze śmiechu jak próbuje sobie wyobrazić Brutusa Zadziory...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Romek [/B]dawaj to konto...:mad: Pieniążki wyślę wcale nie dla Ciebie tylko dla piesków...:eviltong:[/quote] :oops: no to faktycznie jak tu rotek Brutus a tu malutka pchełka która mieści się w dłoni, to narazie może będzie Brutusik :lol: w sumie nie wiadomo jaki był był tatuś i mogą jeszcze urosnąć duże Zadziory :cool1: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='supergoga']No prosze proszę co ja tu czytam. Romeczku - Ty rozmnażaczu :evil_lol: :mad: . Ładnie ładnie. Co do uśpienia miotu to zawsze byłam za dopóki nie trzymałam takich malców w łapach. Natomiast jestem niestety, choć może mnie zakrzyczycie, za sterylka aborcyjną. Tyle że tu było chyba za późno. Nic, powstawiamy maluchy, poszukamy domków. Pomożemy Romkowej ferajnie pozbyc sie nadmiaru czworonogów. Poproszę o szczegóły - ile ich jest, jaka płeć i jakie kolorki dla płci. Czy moge być chrzestna jednej sztuczki. Proszę!!![/quote] [FONT=Times New Roman]Supergoga, też jesteśmy zdecydowanie za sterylką aborcyjną. Jednak o tym, że Zadziora jest w ciąży dowiedzieliśmy się w środę wieczorem i to już miała rozwarcie. Sama widzisz jak można uśpić takie maluchy. Poza tym tak patrzyliśmy na nie wczoraj i jesteśmy w szoku jak one mogły się pomieścić w tej małej Zadziorce. Teraz to szkoda żeby któreś nie przeżyło. [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Nadanie imienia i szukanie domku dla podopiecznych! Quote
Gosiapk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To ja proszę o bycie mamą ostatniej Zadziorkówny :) Quote
Gosiapk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Adelka :) Ipoprosze zdjęcie mojej malutkiej, bo nie wiem która to :oops: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Dwie łaciate dziewczynki Pierwsza z prawej jest Alpiny - [COLOR=blue][B]na imię ma SALI[/B][/COLOR] Ta z lewej to podopieczna Gosi - [COLOR=blue][B]o imieniu Adelka[/B][/COLOR] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/5809/img2602rn4.jpg[/IMG][/quote] Twoje podopieczna jest na 49 stronie! Super nasze maleństwa mają już wirtualne opiekunki, teraz wszystkie mamuśki proszone są o fajne domki dla swoich pupili. Quote
Alpina Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Romek rób aktualną galerię z imionami :lol::lol::lol:....I podaj wreszcie to konto...:mad: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek Opal (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – BIANKA[/SIZE][/FONT] Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Romku, sunie i psiaki sa cudne, ale ja chcę im wysłac prezent na chrzciny i coś dla dzielnej mamusi, więc prosze o adres na PW. Quote
Recommended Posts