Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zanzara']Dawno mnie tu nie było....Co u Brutusa...własnie leży rozwalony na podlodze odpoczywa po jedzeniu.Ma podwójne zęby i wygląda z tym jak wampir :evil_lol:.Ogolnie to szalelismy na grzybach.POdczas gdy ja ciełam opienki Brutus wskakiwał mi na plecy i obserwował teren, gnojek jeden.Umie siadac,podawac łape.W sobote bylismy u Zary.Wyganiali sie hm w sumie to Zara sie wyganiala bo ona biegła za rzuconym patykiem a ten siadal czekal na nia i jak sie zblizala to robil start,przechwyt i ucieczke:D[/quote]

cwaniaczek wyrósł z Brutusa:lol: a tak niepozornie wyglądał

Posted

[quote name='Magda - Zamość']cwaniaczek wyrósł z Brutusa:lol: a tak niepozornie wyglądał[/quote]

Podobno dzieci wdają się w chrzestnych :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='martaa2']Zadra chyba zadowolona, ze Bajki juz nie ma:roll:[/quote]

Z radości zaczęła ogryzać firanki, tak się wariatka cieszyła :evil_lol:

Posted

o matko! jak mnie tu dawno nie było :shake:
już nadrabiam zaległości... na razie wszystko przeczytałam a za chwilkę opiszę co nieco...
z góry przepraszam za tak długą nieobecność :cool3:
aha... będzie też zdjątko Zarci

Posted

od czego by tu zacząć....
może od tego że Zarcia jak to Zarcia gryzie drapie i.... gryzie :evil_lol:
nic się nie zmieniło i jedno powiem... przytulić się do niej można tylko jak śpi bo inaczej gryzie :evil_lol:
wyrosła nam już na panienkę dorodną a ze względu na posiwiały pyszczorek mówimy na nią Siwucha :lol:
ale jest kochana ... nie wyobrażam sobie żeby kiedyś mogło jej zabraknąć
z takich ważniejszych spraw to nie była sterylizowana ale spokojnie! nie zamierzamy jej rozmnażać tylko w końcu stwierdziliśmy że poczekamy do pierwszej cieczki i dopiero wtedy się ją wysterylizuje - nie wiem czy to dobrze czy źle ale już zgłupiałam bo co lekarz to inaczej mówi :placz:
no i jest dobra wiadomość bo Zarcia właśnie wczoraj dostała cieczki :cool3: chodzi i cały czas liże tego piroga swojego i wczoraj to naprawdę jak nie ona cały dzień spała nawet na spacer nie chciała wychodzić :-(
dziś już się lepiej czuje bo trochę zaczyna dokazywać jak to ona :eviltong:
tak więc jeszcze pewnie przed świętami zdążymy z tą sterylką a jeśli nie - bo to też zależy od zaleceń lekarza - to na początku stycznia
może i źle zrobiliśmy że czekaliśmy ale tak jak mówiłam - co lekarz to inaczej gadał a my się nie bardzo znamy na takich sprawach
ale Zarcia spisuję się wzorowo... jak tylko ktoś maszeruje po korytarzu to ona od razu szczeka :evil_lol: taki to nasz mały obrońca :evil_lol:
z tych ważniejszych spraw to chyba tyle jak mi się coś przypomni to napiszę aha... i zdjęcia aktualne wstawię w następnych postach :loveu:

Posted

i to jest właśnie cały nasz Zachariasz :evil_lol:
i jeszcze Wam powiem że uwielbia spacery długie... jak z nią wychodzimy na spacer to nie mniej niż 40 minut jednorazowo - a dodam że wychodzimy z nią ok. 4-5 razy dziennie - taka zabawowa dziewuszka nam wyrosła :evil_lol: czasami to nawet nie można jej do domu zagonić - teraz to chodzi na smyczy ze względu na tą cieczkę ale tak normalnie to hasa bez smyczy i uwierzcie mi - jest tak sprytna i szybka że nie da jej się złapać :lol:
i obżarciuch nie z tej ziemi... czasami próbuję sobie wyobrazić gdzie jej się tyle jedzenia mieści i nie wiem :eviltong: