Jump to content
Dogomania

Ares znlazlam jego w blokowisku strasznem ..Ma domus! ! trzymajmy kciuki! szuka domku, milosci, zajrzyjcie kochani,juz w schron

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mam nadzieje, ze zakochaja sie oboje.....[/QUOTE]

też mam taką nadzieję że będzie miłość od pierwszego wejrzenia :) to już za 2 dni zaciskamy z całych sił kciuki :)

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...?[/QUOTE]
:shake:ojoj nic nie slyszlalam narazie

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serduszka_lecace_w_gore.gif[/IMG]:thumbs::thumbs:dziekuje kochane i ja zaciskuniam mocno! nalezy sie niuniowi domus,milosc, i ogrodeczek , i swego ludzia kawaleczek:loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serduszka_lecace_w_gore.gif[/IMG]:thumbs::thumbs:dziekuje kochane i ja zaciskuniam mocno! nalezy sie niuniowi domus,milosc, i ogrodeczek , i swego ludzia kawaleczek:loveu:[/QUOTE]

Popieram i trzymam kciuki, bo sobota już jutro:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Jankes dzisiaj był kastrowany, wrócił na kwarantannę. Napisałam sms-a temu Panu, nie odpisał, ale mam nadzieję, że nie zrezygnował.
Jankes będzie do adopcji 30 lipca, po zdjęciu szwów

Posted

[quote name='Beatkaa']hmm no mam nadzieję,że nie zrezygnuje :roll: bo wiecie jak dostał sms-a dzień wcześniej....ale z drugiej strony jak to TEN domek to poczeka !!! :):)[/QUOTE]

ale na sobotę i tak był umówiony tylko na oglądanie ;)

Posted

[quote name='gosia2313']Pan chyba dzisiaj był :) Mam nadzieję, że go zabierze 30-go, ale ja niestety z nim nie rozmawiałam[/QUOTE]

oo! wiesz może coś wiecej? dopytaj proszę...

Posted

:thumbs::iloveyou:o matenko -Jankus juz po kastracji:multi:zdrowiej kochaniutenki cudny , Gosiu dziekujemy , ciekawe jak wypadla wizyta?:ylsuper:

Posted

[quote name='ANETTTA']ktos tu szukal kogos na wizyte ???

sorki dopiero wróciłam zagladam ????[/QUOTE]

Tak, ale Ewa była :) Okazało się, że to baardzo blisko niej :)
Spytam we wtorek co Pan zdecydował ;)

Posted

[quote name='zebrazebra']Coś wiadomo? :nerwy:[/QUOTE]

Jutro będę w schronisku to spytam tą panią, która z chętnym panem rozmawiała :)
Ale mam nadzieję, że się nie rozmyślił :)