Nadziejka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 (edited) Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi. Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona. ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs: Edited July 16, 2012 by ewa gonzales Quote
AgusiaP Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe. Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona. ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:[/QUOTE] Super :multi::multi::multi:czyli czekamy jeszcze do soboty tak Ewunia? Quote
Nadziejka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 :modla:Tak Aguniu , czekamy do sobotki:thumbs:napisalam smska Gosi ze juz dzis bylam u panstwa. Quote
Igiełka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Hurra :loveu::loveu: wspaniałe wieści można już skakać z radości :Cool!: i czekać na przyjście :sweetCyb: soboty Ewuś dobra robota :calus: Quote
barb Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi. Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona. ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:[/QUOTE] :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
gosia2313 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 no to super :) Miejmy nadzieję, że Panu się Jankes spodoba i że nie zrazi się wiekiem (3-4 lata) :) Quote
Beatkaa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi. Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona. ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:[/QUOTE] huuuuuurrrrrra !!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Dziękujemy Ewciu z wizytę :loveu:trzymam kciuki żeby w sobotę już Jankes był w domciu :thumbs: Quote
Gabi79 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ale byłoby cudownie, gdyby się Jankesikowi udało. Trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
gosia2313 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wiecie co... może spytam czy da radę go w piątek wykastrować to w sobotę już by go Pan mógł zabrać, jeśli by się spodobał. Tylko nie wiem jak ze szczepieniami u niego. Bo od szczepienia trzeba odczekać ileś do kastracji, a z kolei od kastracji ileś do szczepienia (tydzień chyba). A bez szczepień nie można wydać psa Quote
Nadziejka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Gosiu to trzeba poczekac , nie mozna sie spieszyc , trzymam mocnoo za sobotke:thumbs:i za zdrowie Jankusia Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Szczepienia są b.ważne !! Na kastrację można się potem jakoś umówić jak Jankes będzie w domu.Co nagle to po diable ;) Quote
zebrazebra Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ewuniu, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, trzymam kciuki :kciuki: Quote
gosia2313 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Wiecie co, Jankes i tak chyba pójdzie przed sobotą do kastracji :) Quote
Nadziejka Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce7.gif[/IMG]:loveu:dobrze Gosienko:thumbs::thumbs::thumbs:sciskamy kciuki za serdunko kochanee! dziekuje ciotenki ze jestescie[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG] Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='gosia2313']Wiecie co, Jankes i tak chyba pójdzie przed sobotą do kastracji :)[/QUOTE] Ok ;) Mam nadzieje,ze sobota okaże się szczęśliwym dniem dla Jankesa:loveu: Quote
AgusiaP Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 I ja mam taką nadzieję :lol:mocnooo trzymam kciuki;) Quote
gosia2313 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Napiszę kiedy Jankes zostanie wykastrowany, teraz wyłoniło się (a tak na prawdę to zapomniałam ich wpisać na listę :oops: ) kilka psów które przyszły przed Jankesem do kastracji Mam nadzieję, że Pan będzie w sobotę :) Quote
Nadziejka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/11_1_123.gif[/IMG]Ja tez sciskam mocno ze wizyte , pan sie zauroczyl , ja zobaczyl ogloszenie kolo domu , sciskam kciuki za Jankunia:modla::thumbs: Quote
Nadziejka Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce7.gif[/IMG]Witaj ciociu Aimez:buzi: kochane , mowilam ze ma ok 2-3 latka , ze w takim wieku wszystkiego mozna psinunia nauczyc , spokojem i miloscia , matenko jak ja sciskammmmmmm:loveu:puchatek kochanyyyyy, namawailam aby panstwo razem we dwoje przyjechali w sobote obaczyc niunia. Quote
barb Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce7.gif[/IMG]Witaj ciociu Aimez:buzi: kochane , mowilam ze ma ok 2-3 latka , ze w takim wieku wszystkiego mozna psinunia nauczyc , spokojem i miloscia , matenko jak ja sciskammmmmmm:loveu:puchatek kochanyyyyy, namawailam aby panstwo razem we dwoje przyjechali w sobote obaczyc niunia.[/QUOTE] To już pojutrze :kciuki: Quote
Nadziejka Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]Tak ciociu tak:thumbs:wedrujemy z Jankuniemmmm Quote
AgusiaP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...? Quote
Recommended Posts