Jump to content
Dogomania

Ares znlazlam jego w blokowisku strasznem ..Ma domus! ! trzymajmy kciuki! szuka domku, milosci, zajrzyjcie kochani,juz w schron

Recommended Posts

Posted (edited)

Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi.
Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona.
ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:

Edited by ewa gonzales
  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.
Pan w pracy , pani mowila , ze maz jest juz zdecydowany , jeszcze tylko musza do schroniska pojechac w sobote , aby zobaczyc Jankunia i ostatecznie sie zdecydowac. razem z zona.
ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:[/QUOTE]

Super :multi::multi::multi:czyli czekamy jeszcze do soboty tak Ewunia?

Posted

[quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi.
ogrodzony dobrze domek , duzo miejsca , duzo krzaczkow , pozytywny domek kochane wy moje , ja sama trzymam kciuki za sobote:ylsuper::thumbs:[/QUOTE]

:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Domus jest 3 uliczki dalej , poszlam obejrzec i zastalam pania na podworzu i sasiadke , b mile panie, zaprosila mnie do srodka, wiec juz bylam na wizycie:loveu: dziewczynki kochane juz pisze : ogrod duzy , miejsca do biegania jest , kojec jest porzadny, pani b mila , milei juz kilka pieskow znalezionych , zawsze sie staraja wydac w dobre rece do znajomych , onusia z choroby i starosci odeszla .Jankus mieszkalby na ogrodzie . Jesli potrzebny jest wet-wtedy panstwo wzywaja do domu. Jankus mialby swoje krolestwo cale ogrodowe.kilka schodeczkow na fajny taras , wokol wiele domkow z psinkami roznymi, wielkimi , malunimi.

huuuuuurrrrrra !!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Dziękujemy Ewciu z wizytę :loveu:trzymam kciuki żeby w sobotę już Jankes był w domciu :thumbs:

Posted

Wiecie co... może spytam czy da radę go w piątek wykastrować to w sobotę już by go Pan mógł zabrać, jeśli by się spodobał. Tylko nie wiem jak ze szczepieniami u niego. Bo od szczepienia trzeba odczekać ileś do kastracji, a z kolei od kastracji ileś do szczepienia (tydzień chyba). A bez szczepień nie można wydać psa

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce7.gif[/IMG]:loveu:dobrze Gosienko:thumbs::thumbs::thumbs:sciskamy kciuki za serdunko kochanee! dziekuje ciotenki ze jestescie[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG]

Posted

[quote name='gosia2313']Wiecie co, Jankes i tak chyba pójdzie przed sobotą do kastracji :)[/QUOTE]

Ok ;) Mam nadzieje,ze sobota okaże się szczęśliwym dniem dla Jankesa:loveu:

Posted

Napiszę kiedy Jankes zostanie wykastrowany, teraz wyłoniło się (a tak na prawdę to zapomniałam ich wpisać na listę :oops: ) kilka psów które przyszły przed Jankesem do kastracji
Mam nadzieję, że Pan będzie w sobotę :)

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/11_1_123.gif[/IMG]Ja tez sciskam mocno ze wizyte , pan sie zauroczyl , ja zobaczyl ogloszenie kolo domu , sciskam kciuki za Jankunia:modla::thumbs:

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce7.gif[/IMG]Witaj ciociu Aimez:buzi: kochane , mowilam ze ma ok 2-3 latka , ze w takim wieku wszystkiego mozna psinunia nauczyc , spokojem i miloscia , matenko jak ja sciskammmmmmm:loveu:puchatek kochanyyyyy, namawailam aby panstwo razem we dwoje przyjechali w sobote obaczyc niunia.

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce7.gif[/IMG]Witaj ciociu Aimez:buzi: kochane , mowilam ze ma ok 2-3 latka , ze w takim wieku wszystkiego mozna psinunia nauczyc , spokojem i miloscia , matenko jak ja sciskammmmmmm:loveu:puchatek kochanyyyyy, namawailam aby panstwo razem we dwoje przyjechali w sobote obaczyc niunia.[/QUOTE]

To już pojutrze :kciuki: