Jump to content
Dogomania

Ares znlazlam jego w blokowisku strasznem ..Ma domus! ! trzymajmy kciuki! szuka domku, milosci, zajrzyjcie kochani,juz w schron

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny psiak :( trzeba go poogłaszać jaknajszybciej
jak będzie jakiś tekst to od razu porobię mu kilka ogłoszeń i zakupię pakiet na bazarku bo teraz mam bardzo ograniczony dostęp do netu

poszukam na stronach o zaginionych psach może go ktoś szuka, może za cieczką przesiadywał dniami i nocami jak to niektóry psy potrafią...
nie umiem nawet myśleć że kolejny pies został wyrzucony jak zbędny śmieć...

Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=3]Witajcie Marudko, Myszko,juli88, Baeciu,dianko - kochane ciotenki :buzi:dianko dziekuje pieknie i scskam mocno kciuki za twoja Dianule.
Mam tez taka nadzieje , ze moze ktos jego szuka , ze moze wywedrowal za sunka jakas .....
Napewno nie jest stad,, znam te psiaczki ktore za cieczkami przylatuja i spedzaja po kilka dni pod blokami , ten wielkopiesio jest nowy
Witajcie- ciociu malagos, Dolly,Malgosia,Zosienko- dziekuje pieknie ze przybywacie [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Super :) bardzo prosimy i pięknie dziękujemy :)[/QUOTE]

już napisałam :)

Młody Jankes Przyjaciel dzieci szuka domu- tytuł

Witaj

Nazywam się Jankes. Mam zaledwie rok a już doświadczyłem bezdomności. Któregoś dnia zabrano mnie na wycieczkę zadowolony przez szybę obserwowałem otoczenie niczego nie przeczuwając. Samochód gwałtownie zahamował,otworzyły się drzwi pomyślałem co się dzieje i już za chwilę zostałem sam na środku jezdni.
Serce biło jak oszalałe a ja biegłem i biegłem ale wszystko na nic, straciłem ich..

Pozostały strach, przerażenie i niepewność ale najbardziej bolała ludzka obojętność. W poszukiwaniu jedzenia krążyłem ulicami nagle usłyszałem śmiech dzieci i pobiegłem w tamtą stronę. To na placu zabaw spotkałem dobrą Panią- ona pierwsza popatrzyła na mnie nie tylko oczyma ale sercem. Dała jeść i pilnowała by podli ludzie nie zrobili mi krzywdy. Nie mogła mnie zabrać do siebie ale znalazła miejsce w psiej przystani obecnie przebywam w schronisku.

Jestem sympatycznym, wspaniałym, przyjacielskim psiakiem pełnym nadzieji na lepsze jutro. Moi towarzysze niedoli tłumaczą że pokruszy mi się ta wiara i zgaśnie wielka nadzieja, a potem spędze kilka lat czekając na swojego człowieka.

Pomóż mi udowodnić im że to nieprawda będe Cię zawsze kochał i chronił do końca swoich dni.

Czekam
Twój Jankes

:)

Posted

[quote name='Igiełka']już napisałam :)

Młody Jankes Przyjaciel dzieci szuka domu- tytuł

Witaj

Nazywam się Jankes. Mam zaledwie rok a już doświadczyłem bezdomności. Któregoś dnia zabrano mnie na wycieczkę zadowolony przez szybę obserwowałem otoczenie niczego nie przeczuwając. Samochód gwałtownie zahamował,otworzyły się drzwi pomyślałem co się dzieje i już za chwilę zostałem sam na środku jezdni.
Serce biło jak oszalałe a ja biegłem i biegłem ale wszystko na nic, straciłem ich..

Pozostały strach, przerażenie i niepewność ale najbardziej bolała ludzka obojętność. W poszukiwaniu jedzenia krążyłem ulicami nagle usłyszałem śmiech dzieci i pobiegłem w tamtą stronę. To na placu zabaw spotkałem dobrą Panią- ona pierwsza popatrzyła na mnie nie tylko oczyma ale sercem. Dała jeść i pilnowała by podli ludzie nie zrobili mi krzywdy. Nie mogła mnie zabrać do siebie ale znalazła miejsce w psiej przystani obecnie przebywam w schronisku.

Jestem sympatycznym, wspaniałym, przyjacielskim psiakiem pełnym nadzieji na lepsze jutro. Moi towarzysze niedoli tłumaczą że pokruszy mi się ta wiara i zgaśnie wielka nadzieja, a potem spędze kilka lat czekając na swojego człowieka.

Pomóż mi udowodnić im że to nieprawda będe Cię zawsze kochał i chronił do końca swoich dni.

Czekam
Twój Jankes

:)[/QUOTE]

Wspaniały tekst .....ciocia jesteś WIELKA :loveu:

Posted

[quote name='zebrazebra']Mogę wykupić mu pakiet ogłoszeń.[/QUOTE]

Z całego serducha dziękujemy :loveu: Oby jak najszybciej znalazł kochającego człowieka i ciepły dom.
Ciocia tatankas wystartowała z bazarkiem ogłoszeniowym :) Tam zawsze TANIO ....SUPER SZYBKO I SOLIDNIE :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228415-30-ogłoszeń-5zł-na-Toz-Koło-w-Policach-kociaki-do-10-07/page5[/url]

Posted

[quote name='Beatkaa']Super jest tekst !!! :):) To co ? :)robić wydarzenie na FB dla Jankesa?;)[/QUOTE]
:iloveyou:[SIZE=3]witajcie kochane ciotenki-Beatko , jesli mozesz to zrob , serdecznie ogromnie dziekujemy:modla:Witaj Igieleczko, ciociu b-b,zebrozebro,AgusiuP,danusiudanusiu:bye:
Igielko jaki piekny tekst:loveu:dzieki stokroc kochana![/SIZE]

Posted (edited)

[quote name='Beatkaa']Ewuś,a na kogo namiary dać w wydarzeniu ???[/QUOTE]
Beaciu , juz pisze do Gosi , bo chyba na schronisko..juz kochana pisze, numer psinunia tez musimy miec .

Edited by ewa gonzales
Posted

Wydarzenie zrobione :)
[URL]https://www.facebook.com/events/262003467232748/[/URL]

Zedytuję jak będą dane kontaktowe ;)

Mam nadzieję,że wszystko gra....bo ostatnio z tymi wydarzeniami mam problem :mad: