Martika&Aischa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Oby Cię chłopaku szybciutko ktoś wypatrzył :( Quote
juli88 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 też jestem, mam nadzieję że chłopak szybko znajdzie dom, bo chyba nikt go nie szuka :( Quote
diana79 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 biedny psiak :( trzeba go poogłaszać jaknajszybciej jak będzie jakiś tekst to od razu porobię mu kilka ogłoszeń i zakupię pakiet na bazarku bo teraz mam bardzo ograniczony dostęp do netu poszukam na stronach o zaginionych psach może go ktoś szuka, może za cieczką przesiadywał dniami i nocami jak to niektóry psy potrafią... nie umiem nawet myśleć że kolejny pies został wyrzucony jak zbędny śmieć... Quote
Nadziejka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Witajcie Marudko, Myszko,juli88, Baeciu,dianko - kochane ciotenki :buzi:dianko dziekuje pieknie i scskam mocno kciuki za twoja Dianule. Mam tez taka nadzieje , ze moze ktos jego szuka , ze moze wywedrowal za sunka jakas ..... Napewno nie jest stad,, znam te psiaczki ktore za cieczkami przylatuja i spedzaja po kilka dni pod blokami , ten wielkopiesio jest nowy Witajcie- ciociu malagos, Dolly,Malgosia,Zosienko- dziekuje pieknie ze przybywacie [/SIZE][/FONT] Quote
danusiadanusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 jestem i ja:) cholewa.... trzeba go ogłaszać, działajcie proszę :):) ale ktoś (_) mu zafundował wakacje;( Quote
AgusiaP Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jestem i ja Ewuniu;) Jest śliczny powinien szybko znaleśc domek Quote
Igiełka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 mogę napisać ale czas będe mieć na to póżniejszym popołudniem :) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Igiełka']mogę napisać ale czas będe mieć na to póżniejszym popołudniem :)[/QUOTE] Super :) bardzo prosimy i pięknie dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='gosia2313']Zapisuję nowego ( mam nadzieję, że nie na długo :) ) podopiecznego :)[/QUOTE] Gosiu jeśli będziesz miała możliwość zajrzeć do chłopaka napisz proszę o nim kilka słów ... Quote
b-b Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Jestem i ja na wezwanie :) Śliczny z niego psiaczek. Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek:) Quote
Beatkaa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Można zrobić wydarzenie na FB i rozesłać....może wtedy jeśli ktoś go szuka to znajdzie..tylko potrzeba jakiegoś tekstu ;) Quote
Igiełka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Super :) bardzo prosimy i pięknie dziękujemy :)[/QUOTE] już napisałam :) Młody Jankes Przyjaciel dzieci szuka domu- tytuł Witaj Nazywam się Jankes. Mam zaledwie rok a już doświadczyłem bezdomności. Któregoś dnia zabrano mnie na wycieczkę zadowolony przez szybę obserwowałem otoczenie niczego nie przeczuwając. Samochód gwałtownie zahamował,otworzyły się drzwi pomyślałem co się dzieje i już za chwilę zostałem sam na środku jezdni. Serce biło jak oszalałe a ja biegłem i biegłem ale wszystko na nic, straciłem ich.. Pozostały strach, przerażenie i niepewność ale najbardziej bolała ludzka obojętność. W poszukiwaniu jedzenia krążyłem ulicami nagle usłyszałem śmiech dzieci i pobiegłem w tamtą stronę. To na placu zabaw spotkałem dobrą Panią- ona pierwsza popatrzyła na mnie nie tylko oczyma ale sercem. Dała jeść i pilnowała by podli ludzie nie zrobili mi krzywdy. Nie mogła mnie zabrać do siebie ale znalazła miejsce w psiej przystani obecnie przebywam w schronisku. Jestem sympatycznym, wspaniałym, przyjacielskim psiakiem pełnym nadzieji na lepsze jutro. Moi towarzysze niedoli tłumaczą że pokruszy mi się ta wiara i zgaśnie wielka nadzieja, a potem spędze kilka lat czekając na swojego człowieka. Pomóż mi udowodnić im że to nieprawda będe Cię zawsze kochał i chronił do końca swoich dni. Czekam Twój Jankes :) Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Igiełka']już napisałam :) Młody Jankes Przyjaciel dzieci szuka domu- tytuł Witaj Nazywam się Jankes. Mam zaledwie rok a już doświadczyłem bezdomności. Któregoś dnia zabrano mnie na wycieczkę zadowolony przez szybę obserwowałem otoczenie niczego nie przeczuwając. Samochód gwałtownie zahamował,otworzyły się drzwi pomyślałem co się dzieje i już za chwilę zostałem sam na środku jezdni. Serce biło jak oszalałe a ja biegłem i biegłem ale wszystko na nic, straciłem ich.. Pozostały strach, przerażenie i niepewność ale najbardziej bolała ludzka obojętność. W poszukiwaniu jedzenia krążyłem ulicami nagle usłyszałem śmiech dzieci i pobiegłem w tamtą stronę. To na placu zabaw spotkałem dobrą Panią- ona pierwsza popatrzyła na mnie nie tylko oczyma ale sercem. Dała jeść i pilnowała by podli ludzie nie zrobili mi krzywdy. Nie mogła mnie zabrać do siebie ale znalazła miejsce w psiej przystani obecnie przebywam w schronisku. Jestem sympatycznym, wspaniałym, przyjacielskim psiakiem pełnym nadzieji na lepsze jutro. Moi towarzysze niedoli tłumaczą że pokruszy mi się ta wiara i zgaśnie wielka nadzieja, a potem spędze kilka lat czekając na swojego człowieka. Pomóż mi udowodnić im że to nieprawda będe Cię zawsze kochał i chronił do końca swoich dni. Czekam Twój Jankes :)[/QUOTE] Wspaniały tekst .....ciocia jesteś WIELKA :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='zebrazebra']Mogę wykupić mu pakiet ogłoszeń.[/QUOTE] Z całego serducha dziękujemy :loveu: Oby jak najszybciej znalazł kochającego człowieka i ciepły dom. Ciocia tatankas wystartowała z bazarkiem ogłoszeniowym :) Tam zawsze TANIO ....SUPER SZYBKO I SOLIDNIE :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228415-30-ogłoszeń-5zł-na-Toz-Koło-w-Policach-kociaki-do-10-07/page5[/url] Quote
Beatkaa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Super jest tekst !!! :):) To co ? :)robić wydarzenie na FB dla Jankesa?;) Quote
Nadziejka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Beatkaa']Super jest tekst !!! :):) To co ? :)robić wydarzenie na FB dla Jankesa?;)[/QUOTE] :iloveyou:[SIZE=3]witajcie kochane ciotenki-Beatko , jesli mozesz to zrob , serdecznie ogromnie dziekujemy:modla:Witaj Igieleczko, ciociu b-b,zebrozebro,AgusiuP,danusiudanusiu:bye: Igielko jaki piekny tekst:loveu:dzieki stokroc kochana![/SIZE] Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ewunia wiadomo coś ? jak mały radzi sobie w schronie ??? Jeszcze te cholerne upały :shake: Quote
Nadziejka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Zaraz bede pisac do Gosi , upaly okrutnre , a futerka bardzo duzo ech ....:shake: nic nie wiem narazie kochane Quote
Nadziejka Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 (edited) [quote name='Beatkaa']Ewuś,a na kogo namiary dać w wydarzeniu ???[/QUOTE] Beaciu , juz pisze do Gosi , bo chyba na schronisko..juz kochana pisze, numer psinunia tez musimy miec . Edited July 2, 2012 by ewa gonzales Quote
Beatkaa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Wydarzenie zrobione :) [URL]https://www.facebook.com/events/262003467232748/[/URL] Zedytuję jak będą dane kontaktowe ;) Mam nadzieję,że wszystko gra....bo ostatnio z tymi wydarzeniami mam problem :mad: Quote
Recommended Posts