Jump to content
Dogomania

Ares znlazlam jego w blokowisku strasznem ..Ma domus! ! trzymajmy kciuki! szuka domku, milosci, zajrzyjcie kochani,juz w schron

Recommended Posts

Posted (edited)

bylam w nocy podejrzec ....ale nic nie widzialam , nie slyszalam:shake: nie dosc ze niedowidze noca , to jeszcze mi na uszyska poszlo ..... cichutenko i skromniutenko bylam , nikt nie widzial , ciemno tam bardzo

Edited by ewa gonzales
  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Daj Kochana daj znac....:) bo my tu wszystkie krecka juz dostajemy......[/QUOTE]

Oj tak, zwariować można z tej niewiedzy i niepewności

Posted

No ja mam nadzieję, że Pan jednak się nie rozmyślił O.o
Nie napisał jeszcze nic, w takim razie sprawdzę "fizycznie" w schronisku, czy Jankes siedzi, czy nie. A tak poza tematem, ostatnio chyba doszedł jakiś nowy pies, którego w domu nazwali ... Jankes :O A już myślałam, że tylko Atos, Kuba i Dżeki się będą powtarzać

Posted

A ja niestety myślę, że taki brak kontaktu na 90% świadczy, że nic z tego. Przeważnie jeśli komuś na poważnie zależy, podtrzymuje przepływ informacji. Ale oczywiście zdarzają się wyjątki...
Janksik, jesteśmy z Tobą!

Posted (edited)

Zaglądam z nadzieją że Jankesik już w domu... a tu co :cool3: Nadal trzymam mocno kciuki.

Ewcia, z tą kurzą ślepotą, to mam to samo. Kiedyś przez dobrą minutę kłóciłam się z moim Cezkiem na nocnym spacerze wściekła, że mnie nie słucha i nie chce podejść - Cezek stał za mną a ja nadawałam do krzaka

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='gosia2313']Jankes został adoptowany 1 sierpnia, ale Pan nie odpisał :<
Ewa - czy mogłabyś tam keidyś dyskretnie podejść i sprawdzić, czy jest Jankesik?[/QUOTE]

Brak kontaktu troszeczkę mnie martwi :(
Gosiu czy Ewa odebrała fanty ze schroniska ???
Chciałabym podać przez Ciebie śruby i faktury za leczenie Mata - Bostona ;)

Posted

:crazyeye:o matenko 1 sierpnia? to cudnie , wiec teraz podejde , w noc pewnie spala psinka kochana ,tez sie dziwoe troszke ze zero kontaktu ....a niunio pewnie zameczony poznawaniem , zaraz bede szla na poczte , wiec zajrze koniecznie :iloveyou: Martu ja nie dojechalam wczoraj do schroniska ..bo nawet na jeden bilet nie mialam ..... z Gosioa sie umowimy na inny termin , kochane to trzymajcie kciuki , zaraz ide:thumbs: