Nadziejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 (edited) bylam w nocy podejrzec ....ale nic nie widzialam , nie slyszalam:shake: nie dosc ze niedowidze noca , to jeszcze mi na uszyska poszlo ..... cichutenko i skromniutenko bylam , nikt nie widzial , ciemno tam bardzo Edited August 2, 2012 by ewa gonzales Quote
Gabi79 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Aimez_moi']Daj Kochana daj znac....:) bo my tu wszystkie krecka juz dostajemy......[/QUOTE] Oj tak, zwariować można z tej niewiedzy i niepewności Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Aimez_moi']Daj Kochana daj znac....:) bo my tu wszystkie krecka juz dostajemy......[/QUOTE] a ja melduję że jajo zniesione ..........czekamy ;) Quote
gosia2313 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Napisałam do Pana sms-a , jeszcze nie odpisał :< Quote
Nadziejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Dzieki Gosienko:thumbs:dalej czekamy , ech gdybym ja mogla ..... Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Zaglądam i zaczynam tracić nadzieję :( Quote
Nadziejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 :shake:mnie juz tez opadlo wsycko ...ale miejmy miejmy dalej Quote
Nadziejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG]nie tracmy kochane moje , cudny musi znalesc milosc i prawdziwy domus Quote
Beatkaa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ech...chciałabym żeby było dobrze,ale zaczynam się obawiać.... :(:( Quote
gosia2313 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 No ja mam nadzieję, że Pan jednak się nie rozmyślił O.o Nie napisał jeszcze nic, w takim razie sprawdzę "fizycznie" w schronisku, czy Jankes siedzi, czy nie. A tak poza tematem, ostatnio chyba doszedł jakiś nowy pies, którego w domu nazwali ... Jankes :O A już myślałam, że tylko Atos, Kuba i Dżeki się będą powtarzać Quote
zebrazebra Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A ja niestety myślę, że taki brak kontaktu na 90% świadczy, że nic z tego. Przeważnie jeśli komuś na poważnie zależy, podtrzymuje przepływ informacji. Ale oczywiście zdarzają się wyjątki... Janksik, jesteśmy z Tobą! Quote
Maruda666 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) Zaglądam z nadzieją że Jankesik już w domu... a tu co :cool3: Nadal trzymam mocno kciuki. Ewcia, z tą kurzą ślepotą, to mam to samo. Kiedyś przez dobrą minutę kłóciłam się z moim Cezkiem na nocnym spacerze wściekła, że mnie nie słucha i nie chce podejść - Cezek stał za mną a ja nadawałam do krzaka Edited August 2, 2012 by Maruda666 Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Aimez_moi']Oj kurcze....... ..moze jednak?[/QUOTE] ech ....zdecydowanie za długo to trwa :( Quote
gosia2313 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jankes został adoptowany 1 sierpnia, ale Pan nie odpisał :< Ewa - czy mogłabyś tam keidyś dyskretnie podejść i sprawdzić, czy jest Jankesik? Quote
Mysza2 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Najwyraźniej nie życzy sobie kontaktów. Nie wiem czy mamy się cieszyć Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Dwa dni temu? Kurcze.... ja nie wiem czy sie cieszyc..... Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='gosia2313']Jankes został adoptowany 1 sierpnia, ale Pan nie odpisał :< Ewa - czy mogłabyś tam keidyś dyskretnie podejść i sprawdzić, czy jest Jankesik?[/QUOTE] Brak kontaktu troszeczkę mnie martwi :( Gosiu czy Ewa odebrała fanty ze schroniska ??? Chciałabym podać przez Ciebie śruby i faktury za leczenie Mata - Bostona ;) Quote
Nadziejka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 :crazyeye:o matenko 1 sierpnia? to cudnie , wiec teraz podejde , w noc pewnie spala psinka kochana ,tez sie dziwoe troszke ze zero kontaktu ....a niunio pewnie zameczony poznawaniem , zaraz bede szla na poczte , wiec zajrze koniecznie :iloveyou: Martu ja nie dojechalam wczoraj do schroniska ..bo nawet na jeden bilet nie mialam ..... z Gosioa sie umowimy na inny termin , kochane to trzymajcie kciuki , zaraz ide:thumbs: Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Idz Ewus......:) dowiedz sie wszystkiego.... Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Czekamy zatem na wiadomości oby tylko były dobre .......strasznie się cieszę że nasza Ewcia podejdzie :) Quote
Recommended Posts