BIANKA1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Prosiliśmy moda , ale jeszcze nie zmienil :cool1: Pewnie ma urwanie głowy :eviltong: Kropka ma się świetnie. Jazgotliwa , jak to baba:evil_lol: Straszna z niej przylepa.Jeszcze nie usiąde , a już jest pod ty...kiem:oops: A ja wagę mam sluszną , więc jakby co to nie moja wina:lol: Karna jest aż do bólu.Na spacery chodzi po 2 godziny bez smyczy . Szaleje do upadłego, ale szybko regeneruje sily i po paru minutach od powrotu jest gotowa do rozróby . Te moje spaślaki padnięte więc rozrabia z kotem:lol: Nie mam pojęcia co takiego zrobiła , że ją wyrzucili bo to sama słodycz i miłość. Quote
Majaa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Prosiliśmy moda , ale jeszcze nie zmienil :cool1: Pewnie ma urwanie głowy :eviltong: Tytuł zmienić może autor wątku A przeniesienie wątku należy do moda Pewnie po zmianie tytułu szybciej wątek zostanie przeniesiony Tak to jakoś jest - zauważyłam! BIANKA1 napisał(a): Kropka ma się świetnie. Jazgotliwa , jak to baba:evil_lol: Straszna z niej przylepa.Jeszcze nie usiąde , a już jest pod ty...kiem:oops: A ja wagę mam sluszną , więc jakby co to nie moja wina:lol: Karna jest aż do bólu.Na spacery chodzi po 2 godziny bez smyczy . Szaleje do upadłego, ale szybko regeneruje sily i po paru minutach od powrotu jest gotowa do rozróby . Te moje spaślaki padnięte więc rozrabia z kotem:lol: Nie mam pojęcia co takiego zrobiła , że ją wyrzucili bo to sama słodycz i miłość. Najważniejsze, że ta słodycz ma już dom i kochających ludziów Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dawno nie pisalam o Kropeczce bo bylam bardzo zajęta szukaniem nowego domku dla Fenka , którego mam na tymczasie .:lol: Fenek jedzie dzisiaj do nowego domku :loveu: i teraz caly wolny czas mogę poświęcić Kropce . Kropka jest przemiła , uwielbia spacery do lasu gdzie interesuje ją każda mysia norka :cool3: Biega jak szalona , turla się w trawie i chłonie wolność całym mikrym cialkiem Codownie bawi się z Puniem i kotką Czupurkiem . Oczywiście śpi w łóżku :oops: Miewa jeszcze lęki , ale jest coraz bardziej otwarta do ludzi . JEST DOBRZE:loveu: Quote
Recommended Posts