Matusz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 *-*-* PIPI *-*-* [SIZE=3]Śliczna, młoda sunia, która czeka na dom w Ostródzie w schronisku. Jest tam od prawie 2 miesięcy. Została przywieziona z patologicznej rodziny. Pipi jest bardzo wesołą, łagodną do innych psów sunią. Jest bardzo ruchliwa, co jest wynikiem jej ogromnej radości na widok człowieka, sama wskakuje na kolana w sekundę :) Bardzo lubi zabawę piłeczką tenisową.:D Kto pokocha Pipi i da jej dom??? Ona na pewno odwdzięczy sie miłością, wdzięcznością i oddaniem nowemu właścicielowi. Będzie super towarzyszem i przyjacielem w życiu każdego człowieka ! Pokochaj Pipi ;);) popatrz w jej śliczne oczęta :) Kontakt: [email protected] lub PW do mnie Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Ślicznotka nasza........:) uwielbia ciasteczka.....ładnie o nie prosi... kiedyś w biurze przyniosła mi nawet swoją karmę w pyszczku i wrzuciła do plecaka, który stał na krześle... kawałki kiełbaski chowa...na póxniej....chowa w kocyk ;) w biurze.... wskakuje na kolana bez ostrzeżenia ;) całuje...i bardzo cierpi bez człowieka... Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nasz kochana Pipi :loveu::loveu::loveu: hopsaj na góre !!!! Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 hmmm... ja wiem.... gdzies coś koło 2-3 lat, ale sie dowiem jeszcze w sobote dokladniej :) Quote
Enid Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hehe nio i mamy sportsmanke:D tenisowe piłeczki są fajne:D Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 LALUNA napisał(a):Matusz i zrób ładne zdjęcia:lol: a co te zdjecia co są to brzydkie sa ??? :razz::razz::razz::razz: Quote
LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :hmmmm: są łaaaaaaaaaaadne, ale wiem ze to nie jest szczyt Twoich możliwości :eviltong: Potrafisz robić takie zdjecia z przekazem i głębią :lol: I coby oczka sie nie swieciły :mad: Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 LALUNA napisał(a)::hmmmm: są łaaaaaaaaaaadne, ale wiem ze to nie jest szczyt Twoich możliwości :eviltong: Potrafisz robić takie zdjecia z przekazem i głębią :lol: I coby oczka sie nie swieciły :mad: ahaaa, no dzieki wielkie ciotka za komplement :eviltong::eviltong: Postaram sie w sobote zrobić jakieś naszej Pipi kochanej:loveu: Quote
malagos Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No i po co? Po co wklejać takie ładne zdjęcia takiej ślicznej suni? :mad: Spać spokojnie przez Was nie można :placz: Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 malagos napisał(a):No i po co? Po co wklejać takie ładne zdjęcia takiej ślicznej suni? :mad: Spać spokojnie przez Was nie można :placz: po to by ktoś właśnie pokochał taką ładną sunie, jaką jest Pipi !! :) :loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pipi już pojechała na DT :) i czeka na adopcję w Niemczech Quote
lidka_park Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No to super, powodzenia maleńka !!!!:loveu: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 O jak fajnie :) Nasza księgowa w Niemczech !! :) :multi::multi::multi: A skad tak nagle ?? Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pipi już pojechała na DT :smile: i czeka na adopcję w Niemczech :multi: No i dobrze, przynajmniej długo dziewczynka nie czekała:loveu: Quote
Matusz Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 i co tam u naszej panny księgowej słychać ?? juz w nowym domku ??:cool3::cool3: Quote
pajunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No niestety, domku jeszcze nie ma. Pipi jescze na tymczasowce mieszka, nie zawsze mozna szybko domek znalezc. Ale na dowod, ze Pipi jeszcze zyje i jej rozrabia, prosze , oto pyskacz. ( A pyskacz to ona jest, nie chce sama zostawac, a to bardzo adopcje utrudnia) ( Ciekawe, czy ja tu znajdziecie?) Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 pajunia napisał(a):No niestety, domku jeszcze nie ma. Pipi jescze na tymczasowce mieszka, nie zawsze mozna szybko domek znalezc. Ale na dowod, ze Pipi jeszcze zyje i jej rozrabia, prosze , oto pyskacz. ( A pyskacz to ona jest, nie chce sama zostawac, a to bardzo adopcje utrudnia) ( Ciekawe, czy ja tu znajdziecie?) hihihi.... super zdjęcia :) znajdziemy znajdziemuy :D nasza księgową to wszędzie da się zauważyć :evil_lol: Pipi szukaj domku szybko ! Quote
pajunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pipi pojechala dzis do domu. To troche starsze malzenstwo ( w moim wieku), niedawno stracili psiaka, mieszanca pudelka , ktorego mieli 15 lat. Znalezli Pipi na mojej stronie internetowej i z miejsca sie zakochali. Dzis przyjechal ponad 250 km tam, gdzie byla Pipi i juz nie chcieli bez niej odjechac. Pipi sie pokazala z najlepszej strony. Ona chyba z jakiegos cyrku uciekla, potrafi, ( gdy chce) spacerowac na tylnych lapkach. zawojowala nowych panstwa. Myle, ze bedzie dobrze. Choc muismy odczekac, gdyz ta pani ma alergie na psia siersc i moze miec tylko pudelki lub ich mixy. Miejmy nadzieje, ze Pipi jest naprawde mieszancem pudelka i nie bedzie zadnych alergicznych problemow. Bylaby tragedia dla tych panstwa. Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 pajunia napisał(a):Pipi pojechala dzis do domu. To troche starsze malzenstwo ( w moim wieku), niedawno stracili psiaka, mieszanca pudelka , ktorego mieli 15 lat. Znalezli Pipi na mojej stronie internetowej i z miejsca sie zakochali. Dzis przyjechal ponad 250 km tam, gdzie byla Pipi i juz nie chcieli bez niej odjechac. Pipi sie pokazala z najlepszej strony. Ona chyba z jakiegos cyrku uciekla, potrafi, ( gdy chce) spacerowac na tylnych lapkach. zawojowala nowych panstwa. Myle, ze bedzie dobrze. Choc muismy odczekac, gdyz ta pani ma alergie na psia siersc i moze miec tylko pudelki lub ich mixy. Miejmy nadzieje, ze Pipi jest naprawde mieszancem pudelka i nie bedzie zadnych alergicznych problemow. Bylaby tragedia dla tych panstwa. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts