Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*-*-* PIPI *-*-*

[SIZE=3]Śliczna, młoda sunia, która czeka na dom w Ostródzie w schronisku. Jest tam od prawie 2 miesięcy. Została przywieziona z patologicznej rodziny. Pipi jest bardzo wesołą, łagodną do innych psów sunią. Jest bardzo ruchliwa, co jest wynikiem jej ogromnej radości na widok człowieka, sama wskakuje na kolana w sekundę :) Bardzo lubi zabawę piłeczką tenisową.:D

Kto pokocha Pipi i da jej dom??? Ona na pewno odwdzięczy sie miłością, wdzięcznością i oddaniem nowemu właścicielowi. Będzie super towarzyszem i przyjacielem w życiu każdego człowieka !

Pokochaj Pipi ;);) popatrz w jej śliczne oczęta :)

Kontakt: [email protected] lub PW do mnie

Posted

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Ślicznotka nasza........:)

uwielbia ciasteczka.....ładnie o nie prosi...
kiedyś w biurze przyniosła mi nawet swoją karmę w pyszczku i wrzuciła do plecaka, który stał na krześle...

kawałki kiełbaski chowa...na póxniej....chowa w kocyk ;) w biurze....

wskakuje na kolana bez ostrzeżenia ;) całuje...i bardzo cierpi bez człowieka...

Posted

:hmmmm: są łaaaaaaaaaaadne, ale wiem ze to nie jest szczyt Twoich możliwości :eviltong:
Potrafisz robić takie zdjecia z przekazem i głębią :lol:
I coby oczka sie nie swieciły :mad:

Posted

LALUNA napisał(a):
:hmmmm: są łaaaaaaaaaaadne, ale wiem ze to nie jest szczyt Twoich możliwości :eviltong:
Potrafisz robić takie zdjecia z przekazem i głębią :lol:
I coby oczka sie nie swieciły :mad:

ahaaa, no dzieki wielkie ciotka za komplement :eviltong::eviltong:

Postaram sie w sobote zrobić jakieś naszej Pipi kochanej:loveu:

Posted

malagos napisał(a):
No i po co?
Po co wklejać takie ładne zdjęcia takiej ślicznej suni? :mad:
Spać spokojnie przez Was nie można :placz:

po to by ktoś właśnie pokochał taką ładną sunie, jaką jest Pipi !! :) :loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

No niestety, domku jeszcze nie ma. Pipi jescze na tymczasowce mieszka, nie zawsze mozna szybko domek znalezc. Ale na dowod, ze Pipi jeszcze zyje i jej rozrabia, prosze , oto pyskacz.

( A pyskacz to ona jest, nie chce sama zostawac, a to bardzo adopcje utrudnia)

( Ciekawe, czy ja tu znajdziecie?)

Posted

pajunia napisał(a):
No niestety, domku jeszcze nie ma. Pipi jescze na tymczasowce mieszka, nie zawsze mozna szybko domek znalezc. Ale na dowod, ze Pipi jeszcze zyje i jej rozrabia, prosze , oto pyskacz.

( A pyskacz to ona jest, nie chce sama zostawac, a to bardzo adopcje utrudnia)

( Ciekawe, czy ja tu znajdziecie?)

hihihi.... super zdjęcia :) znajdziemy znajdziemuy :D nasza księgową to wszędzie da się zauważyć :evil_lol: Pipi szukaj domku szybko !

• 2 weeks later...
Posted

Pipi pojechala dzis do domu. To troche starsze malzenstwo ( w moim wieku), niedawno stracili psiaka, mieszanca pudelka , ktorego mieli 15 lat. Znalezli Pipi na mojej stronie internetowej i z miejsca sie zakochali. Dzis przyjechal ponad 250 km tam, gdzie byla Pipi i juz nie chcieli bez niej odjechac. Pipi sie pokazala z najlepszej strony. Ona chyba z jakiegos cyrku uciekla, potrafi, ( gdy chce) spacerowac na tylnych lapkach. zawojowala nowych panstwa. Myle, ze bedzie dobrze. Choc muismy odczekac, gdyz ta pani ma alergie na psia siersc i moze miec tylko pudelki lub ich mixy. Miejmy nadzieje, ze Pipi jest naprawde mieszancem pudelka i nie bedzie zadnych alergicznych problemow. Bylaby tragedia dla tych panstwa.

Posted

pajunia napisał(a):
Pipi pojechala dzis do domu. To troche starsze malzenstwo ( w moim wieku), niedawno stracili psiaka, mieszanca pudelka , ktorego mieli 15 lat. Znalezli Pipi na mojej stronie internetowej i z miejsca sie zakochali. Dzis przyjechal ponad 250 km tam, gdzie byla Pipi i juz nie chcieli bez niej odjechac. Pipi sie pokazala z najlepszej strony. Ona chyba z jakiegos cyrku uciekla, potrafi, ( gdy chce) spacerowac na tylnych lapkach. zawojowala nowych panstwa. Myle, ze bedzie dobrze. Choc muismy odczekac, gdyz ta pani ma alergie na psia siersc i moze miec tylko pudelki lub ich mixy. Miejmy nadzieje, ze Pipi jest naprawde mieszancem pudelka i nie bedzie zadnych alergicznych problemow. Bylaby tragedia dla tych panstwa.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: