Asior Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 uch już jest lepiej, ale mówie Wam..miałam wczoraj chwile załamania :( bałam się, ze z Yoko jest bardzo źle...... ona cały czas liże sobie ranę po cięciu, ale zdzisek twierdzi,z ę to dobrze:o nie wyrywa sobie szwów, tylko liże..i fakt rana wyglada ładnie ;) Quote
patkaa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 cieszę się strasznie,że z malutka dobrze, bo wczoraj okropnie bidna była :( Quote
Asior Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 no to zobaczcie teraz co ona ma na tym brzuchu jestem przerażona..... te czerwone (ciemne) placki to uszkodzona skóra podczas golenia.... tak wygladała wczoraj a tak dziś, ona sobie liże ten brzuch i aż ma odparzony.... i im bardziej lize to rana owszem się goi ale odparzenie wokoło sie powiększa :( Quote
Jagienka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Tzn ja pierwsze słysze, zeby lekarz pozawalał suce wylizywaś rane... ale może ja średniowiecze jestem... :-? My mieliśmy izolowac i patrzeć, zeby nie lizała i maść na szybsze gojenie dostaliśmy... Quote
kiwi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 asior, masz jakas pianke pantenolowa albo cos takiego? posmaruj jje ten brzuszek czyms.. Quote
Jagienka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ja mam w domu jeszcze troche tego żelu łagodzącego, ale najwczesniej w czw mogłabym Ci go przekazać jakoś, albo w środę późnym wieczorem... Quote
Asior Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 kiwi nic takiego nie mam, ale powiedzcie mi co mogę kupić to kupie :( Quote
Asior Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 kiwi nic takiego nie mam, ale powiedzcie mi co mogę kupić to kupie :( Quote
wtatara Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 wygląda to nieładnie, moze to zrobił się stan zapalny. Podejdź do apteki doradzą czym smarowac, biedna Yoko dodatkowo cierpi. Mogła sie tez uczulic na środek którym miała dezynfekowana skórę. Mój syn uczulił się na maść propolisową to własnie wyglądało jak poparzenie- same bomble. Quote
Asior Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 no własnie maść propolisowa....dobra by była ale ona to zliże :[ Quote
wtatara Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ale ona wszystko zlize-trzeba to jakos zabezpieczyć po posmarowaniu Quote
Asior Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 dziewczyny!!!!! Yoko w środę jedzie do nowego domku :) Pani dzis przyszła do schroniska po jakąś bidę...i zgadałyśmy się.... bo musiała czekać godzinę, bo właśnie było karmienie....i tak sobie rozmawiamy, rozmawiamy i nagle ja wpadłam na to, żę przecież ja mam małą sunie u siebie...i pani jak tylko to usłyszała, nawet bez oglądania jej, powiedziała że ją bierze!!! a w związku z tym, ze psiak ma do środy antybiotyk to Yoko idzie dopiero pod koniec tygodnia :) będzie mieszkała niedaleko mnie i będe ja odwiedzać :D Quote
karusiap Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 noo teraz rozmawiam z synem tej Pani na gg bardzo sympatyczni ludzie..... mam nadzieje, ze Yoko tam będzie dobrze Quote
Aga-ta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 w takim razie, moze chcesz do kundla zamiast Yoko Berni?:cool3: Quote
Asior Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 no właśnie się zastanawiałam nad Berni :) albo nad ta suńką co dziś do hotelu trafiła ..... Quote
Menrzuś Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny!!!!! Yoko w środę jedzie do nowego domku :) Pani dzis przyszła do schroniska po jakąś bidę...i zgadałyśmy się.... bo musiała czekać godzinę, bo właśnie było karmienie....i tak sobie rozmawiamy, rozmawiamy i nagle ja wpadłam na to, żę przecież ja mam małą sunie u siebie...i pani jak tylko to usłyszała, nawet bez oglądania jej, powiedziała że ją bierze!!! a w związku z tym, ze psiak ma do środy antybiotyk to Yoko idzie dopiero pod koniec tygodnia :) będzie mieszkała niedaleko mnie i będe ja odwiedzać :D Gratulacje Asiorku :multi: Quote
Asior Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 nie moja w tym zasługa, ale domekm zaiście cudny :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ....i nagle ja wpadłam na to.... to nie Ty wpadłaś na to??:loveu: Quote
Ogar Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu: Yoko to śliczny psiak, cieszę się że zamieszka u mnie, już nie mogę się doczekać końca tygodnia :) Pozdrawiam Asię i Yoko :) Quote
Recommended Posts