Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uch już jest lepiej, ale mówie Wam..miałam wczoraj chwile załamania :( bałam się, ze z Yoko jest bardzo źle......
ona cały czas liże sobie ranę po cięciu, ale zdzisek twierdzi,z ę to dobrze:o
nie wyrywa sobie szwów, tylko liże..i fakt rana wyglada ładnie ;)

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to zobaczcie teraz co ona ma na tym brzuchu
jestem przerażona..... te czerwone (ciemne) placki to uszkodzona skóra podczas golenia....
tak wygladała wczoraj

a tak dziś, ona sobie liże ten brzuch i aż ma odparzony.... i im bardziej lize to rana owszem się goi ale odparzenie wokoło sie powiększa :(

Posted

Tzn ja pierwsze słysze, zeby lekarz pozawalał suce wylizywaś rane... ale może ja średniowiecze jestem... :-? My mieliśmy izolowac i patrzeć, zeby nie lizała i maść na szybsze gojenie dostaliśmy...

Posted

wygląda to nieładnie, moze to zrobił się stan zapalny. Podejdź do apteki doradzą czym smarowac, biedna Yoko dodatkowo cierpi. Mogła sie tez uczulic na środek którym miała dezynfekowana skórę. Mój syn uczulił się na maść propolisową to własnie wyglądało jak poparzenie- same bomble.

Posted

dziewczyny!!!!!
Yoko w środę jedzie do nowego domku :)
Pani dzis przyszła do schroniska po jakąś bidę...i zgadałyśmy się.... bo musiała czekać godzinę, bo właśnie było karmienie....i tak sobie rozmawiamy, rozmawiamy i nagle ja wpadłam na to, żę przecież ja mam małą sunie u siebie...i pani jak tylko to usłyszała, nawet bez oglądania jej, powiedziała że ją bierze!!!
a w związku z tym, ze psiak ma do środy antybiotyk to Yoko idzie dopiero pod koniec tygodnia :)
będzie mieszkała niedaleko mnie i będe ja odwiedzać :D

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny!!!!!
Yoko w środę jedzie do nowego domku :)
Pani dzis przyszła do schroniska po jakąś bidę...i zgadałyśmy się.... bo musiała czekać godzinę, bo właśnie było karmienie....i tak sobie rozmawiamy, rozmawiamy i nagle ja wpadłam na to, żę przecież ja mam małą sunie u siebie...i pani jak tylko to usłyszała, nawet bez oglądania jej, powiedziała że ją bierze!!!
a w związku z tym, ze psiak ma do środy antybiotyk to Yoko idzie dopiero pod koniec tygodnia :)
będzie mieszkała niedaleko mnie i będe ja odwiedzać :D

Gratulacje Asiorku :multi:

Posted

:loveu: Yoko to śliczny psiak, cieszę się że zamieszka u mnie, już nie mogę się doczekać końca tygodnia :)

Pozdrawiam Asię i Yoko :)