wegielkowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Incia']Dwu- czy czteronożne?[/QUOTE] To zależy, czy było trzeźwe, czy wracało "na bani". Quote
Incia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='wegielkowa']To zależy, czy było trzeźwe, czy wracało "na bani".[/QUOTE] Pani na bani? Eee nie... Fajne drzewko jabłuszkowe tam jest:lol: Quote
wegielkowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Incia']Pani na bani? Eee nie... Fajne drzewko jabłuszkowe tam jest:lol:[/QUOTE] W jakich celach? Quote
Incia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='wegielkowa']W jakich celach?[/QUOTE] Konsumpcyjnych:lol: Quote
wegielkowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 (edited) [quote name='Incia']Konsumpcyjnych:lol:[/QUOTE] Inciu zaczynasz być bardzo zagraniczna:oops: Musicie z ewelinką pojechać na wizytę po adopcyjną:) Edited August 3, 2012 by wegielkowa Quote
Incia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='wegielkowa']Inciu zaczynasz być bardzo zagraniczna:oops:[/QUOTE] No, już kreację na 27 obmyślam. Ale dziś byłam grzeczna. Quote
ewelinka_m Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Inciu zaczynasz być bardzo zagraniczna:oops: Musicie z ewelinką pojechać na wizytę po adopcyjną:)[/QUOTE] Ja dziękuje, ale już Inci proponowałam sprawdzenie domku za tydzień :p Quote
wegielkowa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='ewelinka_m']Ja dziękuje, ale już Inci proponowałam sprawdzenie domku za tydzień :p[/QUOTE] Ty nie dziękuj- jedziesz, bo to jest polecenie służbowe! Quote
ewelinka_m Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Ty nie dziękuj- jedziesz, bo to jest polecenie służbowe![/QUOTE] a mam założyc kieckę czy prześwitującą bluzeczkę? :) Quote
wegielkowa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='ewelinka_m']a mam założyc kieckę czy prześwitującą bluzeczkę? :)[/QUOTE] Tak jak Incia. Wygodną sukienkę mini (może być ta 67), żeby łatwiej wchodziło się po drabinie (na cudowne drzewo jabłuszkowe). A bielizny i tak nie założysz, bo z tego, co się zorientowałam, to nie posiadasz na stanie. Co najwyżej, to zrób sringi ze sznurowadła, bo ta drabina, no wiesz... Quote
erka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:? Mam nadzieję,że kolega go dobrze przyjął i zostanie juz na zawsze:). Bardzo dziękujemy Roszpunce za opiekę nad maluchem:loveu::loveu:. Quote
Incia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Tak jak Incia. Wygodną sukienkę mini (może być ta 67), żeby łatwiej wchodziło się po drabinie (na cudowne drzewo jabłuszkowe). A [B]bielizny i tak nie założysz, bo z tego, co się zorientowałam, to nie posiadasz na stanie.[/B] Co najwyżej, to zrób sringi ze sznurowadła, bo ta drabina, no wiesz...[/QUOTE] Ale u mnie kupiła, i za chwilę będzie już miała:eviltong: [quote name='erka']Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:? Mam nadzieję,że kolega go dobrze przyjął i zostanie juz na zawsze:). Bardzo dziękujemy Roszpunce za opiekę nad maluchem:loveu::loveu:.[/QUOTE] Przedadopcyjna przebiegła w burzy i ulewnym deszczu:razz: Psiaki przez chwilę na siebie warczały, trochę się obwąchały, i prawie od razu zaczęły się bawić. Rozmawiałam dziś z P. Tomkiem, pieski są już w komitywie, a i P. Tomek z Fazim bardzo się polubili:loveu: Quote
savahna Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='erka']Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:? [/QUOTE] Z twarzy stworzonko na suczkę wygladało.....:oops:Zreszta wegielkowa tez tak mówiła....:roll: Do głowy nam nie przyszło,żeby jej twierdzenia poddawać pod wątpliwosć:p [quote name='Incia'] P. Tomek z Fazim bardzo się polubili:loveu:[/QUOTE] Coś to za pięknie jak dla mnie brzmi.Inciu musisz toi jak najszybciej sprawdzić.....;) No i fotki by sie przydały.:eviltong: Quote
Incia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Dzwoniłam do Fazika, wszystko w porządku. [INDENT] Zapraszam na bazarek dla Agata: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230351-Ciuchowisko-i-szparga%C5%82ki-na-d%C5%82ug-pi%C4%99knego-Agata%21Zapraszamy-do-20-sierpnia-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL] [/INDENT] Quote
savahna Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Myślę,że dobrego psa tam dałyśmy....Kiler Kuba mógłby kogos uszkodzić. I co Fazik mówił Inciu?? Będą kiedyś jakieś fgotki z jabłonką i Fazim?:oops: Quote
Recommended Posts