Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']To zależy, czy było trzeźwe, czy wracało "na bani".[/QUOTE]
Pani na bani? Eee nie... Fajne drzewko jabłuszkowe tam jest:lol:

Posted (edited)

[quote name='Incia']Konsumpcyjnych:lol:[/QUOTE] Inciu zaczynasz być bardzo zagraniczna:oops:
Musicie z ewelinką pojechać na wizytę po adopcyjną:)

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']Inciu zaczynasz być bardzo zagraniczna:oops:
Musicie z ewelinką pojechać na wizytę po adopcyjną:)[/QUOTE]
Ja dziękuje, ale już Inci proponowałam sprawdzenie domku za tydzień :p

Posted

[quote name='ewelinka_m']a mam założyc kieckę czy prześwitującą bluzeczkę? :)[/QUOTE]
Tak jak Incia. Wygodną sukienkę mini (może być ta 67), żeby łatwiej wchodziło się po drabinie (na cudowne drzewo jabłuszkowe). A bielizny i tak nie założysz, bo z tego, co się zorientowałam, to nie posiadasz na stanie. Co najwyżej, to zrób sringi ze sznurowadła, bo ta drabina, no wiesz...

Posted

Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:?

Mam nadzieję,że kolega go dobrze przyjął i zostanie juz na zawsze:).

Bardzo dziękujemy Roszpunce za opiekę nad maluchem:loveu::loveu:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Tak jak Incia. Wygodną sukienkę mini (może być ta 67), żeby łatwiej wchodziło się po drabinie (na cudowne drzewo jabłuszkowe). A [B]bielizny i tak nie założysz, bo z tego, co się zorientowałam, to nie posiadasz na stanie.[/B] Co najwyżej, to zrób sringi ze sznurowadła, bo ta drabina, no wiesz...[/QUOTE]
Ale u mnie kupiła, i za chwilę będzie już miała:eviltong:
[quote name='erka']Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:?

Mam nadzieję,że kolega go dobrze przyjął i zostanie juz na zawsze:).

Bardzo dziękujemy Roszpunce za opiekę nad maluchem:loveu::loveu:.[/QUOTE]
Przedadopcyjna przebiegła w burzy i ulewnym deszczu:razz:
Psiaki przez chwilę na siebie warczały, trochę się obwąchały, i prawie od razu zaczęły się bawić. Rozmawiałam dziś z P. Tomkiem, pieski są już w komitywie, a i P. Tomek z Fazim bardzo się polubili:loveu:

Posted

[quote name='erka']Czyli Fazi ma kolegę, a nie koleżankę:crazyeye:? Co tam się działo na tej przedadopcyjnej, skoro taki niuans uszedł uwagi Inci i savahny:evil_lol:?
[/QUOTE]
Z twarzy stworzonko na suczkę wygladało.....:oops:Zreszta wegielkowa tez tak mówiła....:roll: Do głowy nam nie przyszło,żeby jej twierdzenia poddawać pod wątpliwosć:p

[quote name='Incia']
P. Tomek z Fazim bardzo się polubili:loveu:[/QUOTE]
Coś to za pięknie jak dla mnie brzmi.Inciu musisz toi jak najszybciej sprawdzić.....;)
No i fotki by sie przydały.:eviltong:

Posted

Dzwoniłam do Fazika, wszystko w porządku.

[INDENT] Zapraszam na bazarek dla Agata:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230351-Ciuchowisko-i-szparga%C5%82ki-na-d%C5%82ug-pi%C4%99knego-Agata%21Zapraszamy-do-20-sierpnia-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL] [/INDENT]