Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 574
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Szybkie pytanie i proszę o szybką odpowiedź. Kąpać Zdzisia? Nie ukrywam, że mam na to ochotę ale boję się żeby się nie przeziębił. Oczywiście kąpiel w domu w cieplej wodzie. Co Wy na to?

Posted

ULKA12 napisał(a):
Szybkie pytanie i proszę o szybką odpowiedź. Kąpać Zdzisia? Nie ukrywam, że mam na to ochotę ale boję się żeby się nie przeziębił. Oczywiście kąpiel w domu w cieplej wodzie. Co Wy na to?

i jak, kąpiel się odbyła?

Posted

Pieniądze oczywiście dotarły.
Nie kąpałam Zdzisia ponieważ nie mam od was żadnej decyzji w tej sprawie. Kąpiel by mu sie przydała, tylko żeby się nie rozchorował.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pieniądze oczywiście dotarły.
Nie kąpałam Zdzisia ponieważ nie mam od was żadnej decyzji w tej sprawie. Kąpiel by mu sie przydała, tylko żeby się nie rozchorował.

Mnie się osobiście wydaje, że Zdzichu powinien być zahartowany po schroniskowych warunkach i nic mu nie będzie :)

Posted

Karma dotarła, bardzo dziękuję.

W zeszły tygodniu kąpałam Zdzisława. Nie bardzo mu się to podobało ale znióśł to dzielnie. Niestety w piątek zauważyłam na jego boku tzw "gorącą plamę" na razie wycięłam tam włosy i smaruję mu to antybiotykiem. Poza tym muszę iść z nim do weta na obcinanie pazurów i muszę sprawdzić do kiedy on miał szczepienia. Poza tym wszystko dobrze.

Posted

O dziękujemy bardzo za kąpiel Zdzisia :) Dobrze, że zniósł to po męsku..
Jeszcze tylko pazurki i szczepienia i będzie jak nowo narodzony :P
Daj mi potem proszę znać ile będziemy Ci winni to doliczę do przelewu :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...