AtaO Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Oj piękne, piękne :) Wysyłam swoją deklarację i w imieniu rents-a. Zdrówka Zdzisiu!!! Quote
markofix1 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 niestety rzadko tu zagladam, ale dziś wolne od pracy, więz looknełam. fotki poprostu cudne, piękny chłopak :) Quote
Elf i Mango Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Przyszwędaliśmy się do Zdzisia , foty obejrzane , głaski zostawiamy. Quote
ULKA12 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Szybkie pytanie i proszę o szybką odpowiedź. Kąpać Zdzisia? Nie ukrywam, że mam na to ochotę ale boję się żeby się nie przeziębił. Oczywiście kąpiel w domu w cieplej wodzie. Co Wy na to? Quote
Mysia_ Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ULKA12 napisał(a):Szybkie pytanie i proszę o szybką odpowiedź. Kąpać Zdzisia? Nie ukrywam, że mam na to ochotę ale boję się żeby się nie przeziębił. Oczywiście kąpiel w domu w cieplej wodzie. Co Wy na to? i jak, kąpiel się odbyła? Quote
AtaO Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Zdzisiu - wysyłam stałą za wrzesień za siebie i rents-a :) Quote
dangos19 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Witam Zdzisia - poszła deklaracja za 2 m-ce Quote
saraisa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dziękujemy za wpłacone deklaracja - rozliczenia uzupełnione :) Kolejny miesiąc DT opłacony - Ulu dziękujemy :) Quote
ULKA12 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Pieniądze oczywiście dotarły. Nie kąpałam Zdzisia ponieważ nie mam od was żadnej decyzji w tej sprawie. Kąpiel by mu sie przydała, tylko żeby się nie rozchorował. Quote
saraisa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ULKA12 napisał(a):Pieniądze oczywiście dotarły. Nie kąpałam Zdzisia ponieważ nie mam od was żadnej decyzji w tej sprawie. Kąpiel by mu sie przydała, tylko żeby się nie rozchorował. Mnie się osobiście wydaje, że Zdzichu powinien być zahartowany po schroniskowych warunkach i nic mu nie będzie :) Quote
Mysia_ Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 karma dla Zdzisia dzisiaj została zamówiona :) Quote
ULKA12 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Karma dotarła, bardzo dziękuję. W zeszły tygodniu kąpałam Zdzisława. Nie bardzo mu się to podobało ale znióśł to dzielnie. Niestety w piątek zauważyłam na jego boku tzw "gorącą plamę" na razie wycięłam tam włosy i smaruję mu to antybiotykiem. Poza tym muszę iść z nim do weta na obcinanie pazurów i muszę sprawdzić do kiedy on miał szczepienia. Poza tym wszystko dobrze. Quote
saraisa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 O dziękujemy bardzo za kąpiel Zdzisia :) Dobrze, że zniósł to po męsku.. Jeszcze tylko pazurki i szczepienia i będzie jak nowo narodzony :P Daj mi potem proszę znać ile będziemy Ci winni to doliczę do przelewu :) Quote
AtaO Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Zdzisiu, co u Ciebie? Wysyłam deklarację w imieniu rents i swoim:) Quote
Elf i Mango Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 No właśnie co tam u Zdzisława słychać? Quote
saraisa Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Dziękujemy za deklaracje - wkrótce uzupełnię rozliczenia :) Przelew do Ulki poszedł ;) Quote
asikowska Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 co tam u Zdzisia?:) proszę o uzupełnienie postu rozliczeniowego:) Quote
AtaO Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Wysyłam kolejną stałą dla Zdzisia. Jak się miewa nasz przystojniak? Quote
Recommended Posts