Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='black_sheep']O rany, teraz widać te łysinki! Ale normalnie idealnie pasuje do tego parkietu, coś czuję, że po wyleczeniu będzie ciężko o lepszy domek:D
[/QUOTE]

Nie strasz mnie moimi własnymi wnioskami:shiny: :eek2:
Tak, właśnie, żeby on jeszcze cały grzbiecik miał łysy ale sama widzisz że on taki przełysiały jest, no i stąd te kretynskie komentarze. Trudno, trzeba to jakoś fryzjerem wyregulować żeby biedactwo nie było narażone na bezmyślne chamstwo z którym już miałam do czynienia. Teks typu "a pani go w ogóle leczy? " może tak wkurzyć że szok :angryy::mad:

Edited by Dżdżowniś
  • Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dżdżowniś']:lmaa:Jam jest skarbniczka((: [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]

Dzieki, dzieki , dzięki[/B][/SIZE][/COLOR]:loveu:[/QUOTE]

Podziękuję Cioci w waszym imieniu.....a raczej przeczyta sobie sama podziękowania ;)
Przelew poszedł niestety dojdzie dopiero w poniedziałek. Ale jak już dojdzie to ja proszę o potwierdzenie tu na wątku żeby moja Cioteczka mogła zobaczyć, że forsę wpłaciłam a nie przygarnęłam sobie ;) :lol:

Posted

[quote name='b-b']Podziękuję Cioci w waszym imieniu.....a raczej przeczyta sobie sama podziękowania ;)
Przelew poszedł niestety dojdzie dopiero w poniedziałek. Ale jak już dojdzie to ja proszę o potwierdzenie tu na wątku żeby moja Cioteczka mogła zobaczyć, że forsę wpłaciłam a nie przygarnęłam sobie ;) :lol:[/QUOTE]
Będzie potwierdzone i na pierwszą wrzucone (:

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]​Kochana Ciociu, Pysio Gmoszczakiewicz bardzo dziękuje za wsparcie [/B][/SIZE][/COLOR]:Rose: :loveu:

Posted

[quote name='lula2010'].....hm,chlopcy super razem wygladaja....wiec moze by tak razem ....juz zostali...po co im nowy domek....:evil_lol::diabloti: hi hi[/QUOTE]

Ooo tak, po co gmoszczakowi nowy domek......ale jak Gmoszczak zostanie i za chwilę pojawi się Pusiunia Cudunia, a z nią następne coś, to nowy domek Ja będę pptrzebować i to w tempie natychmiast ((: hehehehe

Posted

[quote name='auraa']zaglądam ale nic nie piszę, bo nic nie mogę pomóc. Trzymam kciuki za małego![/QUOTE]

Własnie pomogłaś ,bo podrzuciłaś mixturę(:
A ten Teoś poprostu ślllllllllliczny jest.Co za kochane pysiolstwo haszczakowe :loveu:

Posted

[quote name='auraa']zaglądam ale nic nie piszę, bo nic nie mogę pomóc. Trzymam kciuki za małego![/QUOTE]

ja podobnie niestety...będę trzymać kciuki za cudaczka...chyba najlepiej gdyby znalazł dom u osoby od lat zakochanej w yorkach/sierściuchach..

Posted

Jestem z zaproszenia :)
I rowniez zapraszam.

Na maly bazarek
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229148-Ronosci-na-Gmoszczaka-grzywaczo-yorkoszczaka*do-13-07*do-godz-22-00?p=19339284#post19339284[/URL]

Hopanie mile widziane:)

A ty slodziaku trzymaj sie dzielnie.

Posted

a ja bym poprosiła na pw dane do przelewu nie mam za wiele ale chociaż tyle :/
ci ludzie to są naprawdę debilami żeby aż tak zaniedbać psa i dopuścić yorka z grzywaczem :(
a teraz malutki przez takie pseudo ma traume i nie może się pozbierać i żyć tak jak powinien każdy pies!

czy ktoś umie zrobić wydarzenie na fb psiakowi z prośbą o pomoc finansową? moim zdaniem najpierw przed adopcją trzeba mu zrobić badania, tchawicy i płuc a może mieć też rozszczep podniebienia i coś jeszcze dużo jest chorób :( a ogółem znam grzywka który charczy jak ma na sobie szelki albo smycz i nie jest chory tylko delikatny;) szkoda mi malutkiego...
a to że się trzęsie to chyba normalne każdy grzywacz tak ma na początku jak nie zna otoczenia i nie został nauczony i dobrze zsocjalizowany w młodości...

ogółem to bym go ogoliła i zrobiła mu peeling o wiele lepiej by wyglądał ;)
porozsyłam wątek na grzywacze na fb ;)

Posted

Piękny maluszek, ludzie nie mają serca tak traktować takie maleństwa. Oczywiście zasyłamy głaski i buziaczki dla maluszka :). Bardzo chcielibyśmy pomóc, ale niestety na razie sami jesteśmy w dołku finansowym, ale jak tylko z niego wyjdziemy, to na pewno się odezwę i zrobię przelewik dla tego maluszka :)

Posted

Chce podziekowac Wszystkim Cioteczkom za odzew na moje zaproszenia:loveu:Kaska bardzo wazna ,ale obecnosc na watku malucha rowniez:lol:
A teraz lece prosic o wydarzenie na fb.Alez bym cudaka wycalowala..

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a ja bym poprosiła na pw dane do przelewu nie mam za wiele ale chociaż tyle :/
ci ludzie to są naprawdę debilami żeby aż tak zaniedbać psa i dopuścić yorka z grzywaczem :(
a teraz malutki przez takie pseudo ma traume i nie może się pozbierać i żyć tak jak powinien każdy pies!

czy ktoś umie zrobić wydarzenie na fb psiakowi z prośbą o pomoc finansową? moim zdaniem najpierw przed adopcją trzeba mu zrobić badania, tchawicy i płuc a może mieć też rozszczep podniebienia i coś jeszcze dużo jest chorób :( a ogółem znam grzywka który charczy jak ma na sobie szelki albo smycz i nie jest chory tylko delikatny;) szkoda mi malutkiego...
a to że się trzęsie to chyba normalne każdy grzywacz tak ma na początku jak nie zna otoczenia i nie został nauczony i dobrze zsocjalizowany w młodości...

ogółem to bym go ogoliła i zrobiła mu peeling o wiele lepiej by wyglądał ;)
porozsyłam wątek na grzywacze na fb ;)[/QUOTE]

Anusia a moze Ty bys malemu wydarzenie zrobila:modla:Bardzo prosimy:lol: