Dżdżowniś Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) [quote name='black_sheep']O rany, teraz widać te łysinki! Ale normalnie idealnie pasuje do tego parkietu, coś czuję, że po wyleczeniu będzie ciężko o lepszy domek:D [/QUOTE] Nie strasz mnie moimi własnymi wnioskami:shiny: :eek2: Tak, właśnie, żeby on jeszcze cały grzbiecik miał łysy ale sama widzisz że on taki przełysiały jest, no i stąd te kretynskie komentarze. Trudno, trzeba to jakoś fryzjerem wyregulować żeby biedactwo nie było narażone na bezmyślne chamstwo z którym już miałam do czynienia. Teks typu "a pani go w ogóle leczy? " może tak wkurzyć że szok :angryy::mad: Edited July 6, 2012 by Dżdżowniś Quote
b-b Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Dżdżowniś']:lmaa:Jam jest skarbniczka((: [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B] Dzieki, dzieki , dzięki[/B][/SIZE][/COLOR]:loveu:[/QUOTE] Podziękuję Cioci w waszym imieniu.....a raczej przeczyta sobie sama podziękowania ;) Przelew poszedł niestety dojdzie dopiero w poniedziałek. Ale jak już dojdzie to ja proszę o potwierdzenie tu na wątku żeby moja Cioteczka mogła zobaczyć, że forsę wpłaciłam a nie przygarnęłam sobie ;) :lol: Quote
Dżdżowniś Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='b-b']Podziękuję Cioci w waszym imieniu.....a raczej przeczyta sobie sama podziękowania ;) Przelew poszedł niestety dojdzie dopiero w poniedziałek. Ale jak już dojdzie to ja proszę o potwierdzenie tu na wątku żeby moja Cioteczka mogła zobaczyć, że forsę wpłaciłam a nie przygarnęłam sobie ;) :lol:[/QUOTE] Będzie potwierdzone i na pierwszą wrzucone (: [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Kochana Ciociu, Pysio Gmoszczakiewicz bardzo dziękuje za wsparcie [/B][/SIZE][/COLOR]:Rose: :loveu: Quote
lula2010 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 .....hm,chlopcy super razem wygladaja....wiec moze by tak razem ....juz zostali...po co im nowy domek....:evil_lol::diabloti: hi hi Quote
Dżdżowniś Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='lula2010'].....hm,chlopcy super razem wygladaja....wiec moze by tak razem ....juz zostali...po co im nowy domek....:evil_lol::diabloti: hi hi[/QUOTE] Ooo tak, po co gmoszczakowi nowy domek......ale jak Gmoszczak zostanie i za chwilę pojawi się Pusiunia Cudunia, a z nią następne coś, to nowy domek Ja będę pptrzebować i to w tempie natychmiast ((: hehehehe Quote
auraa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 zaglądam ale nic nie piszę, bo nic nie mogę pomóc. Trzymam kciuki za małego! Quote
Dżdżowniś Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='auraa']zaglądam ale nic nie piszę, bo nic nie mogę pomóc. Trzymam kciuki za małego![/QUOTE] Własnie pomogłaś ,bo podrzuciłaś mixturę(: A ten Teoś poprostu ślllllllllliczny jest.Co za kochane pysiolstwo haszczakowe :loveu: Quote
Abrakadabra Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Pikola mnie zaprosiła - jestem zatem :) Mam dom dla yorka, ale spróbuję zaproponować tego cudaczka. Nic nie obiecuję oczywiście, ale kto wie... :) Quote
cancer43 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Tu trzeba mówić że yorka każdy może mieć a Gmoszczak jest tylko jeden na swiecie,krótko mówiąc - jedyny taki.... Quote
aganela Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='auraa']zaglądam ale nic nie piszę, bo nic nie mogę pomóc. Trzymam kciuki za małego![/QUOTE] ja podobnie niestety...będę trzymać kciuki za cudaczka...chyba najlepiej gdyby znalazł dom u osoby od lat zakochanej w yorkach/sierściuchach.. Quote
b-b Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Znajdzie się domek i dla małego tylko najpierw potrzebne są fundusze na leczenie :) Quote
Buńka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 ja na razie tylko hopsam . . . ehh wakacje przyszły i coraz wiecej biduniek:( Quote
*zaba* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jestem z zaproszenia :) I rowniez zapraszam. Na maly bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229148-Ronosci-na-Gmoszczaka-grzywaczo-yorkoszczaka*do-13-07*do-godz-22-00?p=19339284#post19339284[/URL] Hopanie mile widziane:) A ty slodziaku trzymaj sie dzielnie. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 a ja bym poprosiła na pw dane do przelewu nie mam za wiele ale chociaż tyle :/ ci ludzie to są naprawdę debilami żeby aż tak zaniedbać psa i dopuścić yorka z grzywaczem :( a teraz malutki przez takie pseudo ma traume i nie może się pozbierać i żyć tak jak powinien każdy pies! czy ktoś umie zrobić wydarzenie na fb psiakowi z prośbą o pomoc finansową? moim zdaniem najpierw przed adopcją trzeba mu zrobić badania, tchawicy i płuc a może mieć też rozszczep podniebienia i coś jeszcze dużo jest chorób :( a ogółem znam grzywka który charczy jak ma na sobie szelki albo smycz i nie jest chory tylko delikatny;) szkoda mi malutkiego... a to że się trzęsie to chyba normalne każdy grzywacz tak ma na początku jak nie zna otoczenia i nie został nauczony i dobrze zsocjalizowany w młodości... ogółem to bym go ogoliła i zrobiła mu peeling o wiele lepiej by wyglądał ;) porozsyłam wątek na grzywacze na fb ;) Quote
Rika-diablica Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Piękny maluszek, ludzie nie mają serca tak traktować takie maleństwa. Oczywiście zasyłamy głaski i buziaczki dla maluszka :). Bardzo chcielibyśmy pomóc, ale niestety na razie sami jesteśmy w dołku finansowym, ale jak tylko z niego wyjdziemy, to na pewno się odezwę i zrobię przelewik dla tego maluszka :) Quote
pikola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Chce podziekowac Wszystkim Cioteczkom za odzew na moje zaproszenia:loveu:Kaska bardzo wazna ,ale obecnosc na watku malucha rowniez:lol: A teraz lece prosic o wydarzenie na fb.Alez bym cudaka wycalowala.. Quote
pikola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']a ja bym poprosiła na pw dane do przelewu nie mam za wiele ale chociaż tyle :/ ci ludzie to są naprawdę debilami żeby aż tak zaniedbać psa i dopuścić yorka z grzywaczem :( a teraz malutki przez takie pseudo ma traume i nie może się pozbierać i żyć tak jak powinien każdy pies! czy ktoś umie zrobić wydarzenie na fb psiakowi z prośbą o pomoc finansową? moim zdaniem najpierw przed adopcją trzeba mu zrobić badania, tchawicy i płuc a może mieć też rozszczep podniebienia i coś jeszcze dużo jest chorób :( a ogółem znam grzywka który charczy jak ma na sobie szelki albo smycz i nie jest chory tylko delikatny;) szkoda mi malutkiego... a to że się trzęsie to chyba normalne każdy grzywacz tak ma na początku jak nie zna otoczenia i nie został nauczony i dobrze zsocjalizowany w młodości... ogółem to bym go ogoliła i zrobiła mu peeling o wiele lepiej by wyglądał ;) porozsyłam wątek na grzywacze na fb ;)[/QUOTE] Anusia a moze Ty bys malemu wydarzenie zrobila:modla:Bardzo prosimy:lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='pikola']Anusia a moze Ty bys malemu wydarzenie zrobila:modla:Bardzo prosimy:lol:[/QUOTE] żebym umiała to bym zrobiła ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 ale napewno znajdzie się jakaś dobra duszyczka :) i zrobi Malutkiemu wydarzenie ;) Quote
Dżdżowniś Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 O kurdeczki, Ja tu z bazarkiem walczę, a u Gmoszczaka dzikie tłumy ciotek ((: Dzięki wszystkim za przybycie do mikstury. Już ślę pw z danymi. Quote
pikola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Walcz kochana,walcz:evil_lol: Mam nadzieje ze to jeszcze nie wszystkie Ciocie,ze bedzie wiecej:loveu: Quote
pikola Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ilonka zrobi wydarzenie:lol:KTO JEST NA FB I MOZE BYC ADMINISTRATOREM? Quote
Recommended Posts