Dżdżowniś Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='cancer43']Wydarzenie widać tylko strasznie mało osób na nim,pomimo rozesłanych zaproszeń[/QUOTE] A wrzuci ktoś linkę raz jeszcze, to prześlę do koleżanki żeby porozsyłała? Z tej co agawa zamieściła podobno otwiera się wejście do wydarzeń ?? Quote
agawa9 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 link do fejsa [URL]http://www.facebook.com/events/list#!/events/433958153310065/[/URL] Quote
cancer43 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Na fejsie też poruszam się średnio ale córka zwróciła mi uwagę że pod tytułem wydarzenia trzeba zmienić z ,,wydarzenie dla znajomych" na ,,wydarzenie ogólnodostępne",wtedy na wydarzenie może wejść każdy fejbukowicz a głupie posty po prostu się kasuje Quote
b-b Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='agawa9']link do fejsa [URL]http://www.facebook.com/events/list#!/events/433958153310065/[/URL][/QUOTE] A jak to jest, że w jednych wydarzeniach mimo iż nie mam konta na FB mogę "wejść" a tu nie mogę? Quote
cancer43 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='b-b']A jak to jest, że w jednych wydarzeniach mimo iż nie mam konta na FB mogę "wejść" a tu nie mogę?[/QUOTE] Pewnie dlatego że jest zaznaczona opcja -dla znajomych z FB :???::???::???: Quote
Dżdżowniś Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='b-b']A jak to jest, że w jednych wydarzeniach mimo iż nie mam konta na FB mogę "wejść" a tu nie mogę?[/QUOTE] Ja nawet nie wiedziałam że tak można .Masakra [/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Times New Roman][quote name='cancer43']Pewnie dlatego że jest zaznaczona opcja -dla znajomych z FB :???::???::???:[/QUOTE] [/FONT][/COLOR] A no właśnie laski.Stąd pewnie się nie wyświetla. Quote
lula2010 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='b-b']A jak to jest, że w jednych wydarzeniach mimo iż nie mam konta na FB mogę "wejść" a tu nie mogę?[/QUOTE] potwierdzam ,tez nie moge wejsc na fejsie do Gmoszczakiewicza :shake: Quote
pikola Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dlatego wlasnie nie biore sie za wydarzenia.Wszyscy mowia latwe..wcale nie jest takie proste zrobic wydarzenie.. Quote
Dżdżowniś Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='pikola']Dlatego wlasnie nie biore sie za wydarzenia.Wszyscy mowia latwe..wcale nie jest takie proste zrobic wydarzenie..[/QUOTE] Ale wielki szacun dla Ciebie agawo9 (: Przy tym można się nauczyć ogarniać temat ((: Buziaki za wytrwałość ( (: Quote
agawa9 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 no to once again [URL]http://www.facebook.com/events/list#!/events/433958153310065/[/URL] przepraszam, że to tak wyszło kulawo i cały czas jeszcze coś wyłazi. Specjalista jak pisałam nie jestem :shake: ale poprawiłam i mam nadzieję, że teraz już będzie oki. Ślicznie dziękuję za podpowiedzi co i jak tam jeszcze trzeba było pozmieniać. Wiecie- człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera. Niemniej-w razie co na przyszłość będę wiedzial;a na co zwrócić uwagę. Gdyby jeszcze coś-to piszcie śmiało kochane Quote
pikola Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Wzielam udzial i zaprosilam znajomych. Brawo Agawa! Quote
Dżdżowniś Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='agawa9']no to once again [URL]http://www.facebook.com/events/list#!/events/433958153310065/[/URL] przepraszam, że to tak wyszło kulawo i cały czas jeszcze coś wyłazi. Specjalista jak pisałam nie jestem :shake: ale poprawiłam i mam nadzieję, że teraz już będzie oki. Ślicznie dziękuję za podpowiedzi co i jak tam jeszcze trzeba było pozmieniać. Wiecie- człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera. Niemniej-w razie co na przyszłość będę wiedzial;a na co zwrócić uwagę. Gdyby jeszcze coś-to piszcie śmiało kochane[/QUOTE] No teraz koleżanka dała czadu ((: JEST!!! Już posłałąm linke do odpowiednich osób(: [COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=lucida sans unicode][I]DZIĘKI (: [/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]:loveu: Quote
lula2010 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 biore udzial,podeslalam/udostepnilam gdzie tylko sie dalo :eviltong: Quote
b-b Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Pieniądze z bazarku w wysokości 98zł zostały właśnie przelane. Wpłaciłam 20 zł więcej - to te od mojej cioteczki o których pisałam :) Czekam na potwierdzenie na wątku, że forsa doszła :D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229874-KONIEC-ROZLICZAM-!-KUPUJĄC-5-FANTÓW-JEDEN-DOSTAJESZ-GRATIS!-do-1-08-do-godz-22-00[/URL] Quote
Dżdżowniś Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='b-b']Pieniądze z bazarku w wysokości 98zł zostały właśnie przelane. Wpłaciłam 20 zł więcej - to te od mojej cioteczki o których pisałam :) Czekam na potwierdzenie na wątku, że forsa doszła :D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229874-KONIEC-ROZLICZAM-!-KUPUJĄC-5-FANTÓW-JEDEN-DOSTAJESZ-GRATIS!-do-1-08-do-godz-22-00[/URL][/QUOTE] Pewnie będą w poniedziałek popołudniu. Dzięki Cioć (: Quote
b-b Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Pewnie będą w poniedziałek popołudniu. Dzięki Cioć (:[/QUOTE] Pewnie tak bo inny bank. Nie ma za co - na zdrowie ;) Quote
Dżdżowniś Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Kurde walczę z Bombatową łąpą.Sie popaprało , pazur straszny się zrobił .Wymiękam Quote
magdola Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Okey. Jestem mam net a kabla w ciągu dalszym nie. Paczka przyszła z ciuchami dla maluchów to rozumiem że od b-b, natomiast ta co miała przyjści od magdoli jak rozumiem zniknęła. Czekam więc na telefon z poczty.Super laski dzięki za trzymanie wątku pod moją nieobecność. agawa, info dodam jak będzie moja wetka. Na teraz w gabinecie urzęduje taka kobieta wet że szok. Nigdy przenigdy nie polecam p.Urszuli Latoszek. Kompetencja nawet nie na zerowym poziomie.Lecę do UPC się popieklić[/QUOTE] A nie masz do tej pory przesyłki????????????????? Zaraz Poszukam w portfelu Potwierdzenia i jutro sie przede na PP!!!!!!!!!!!! Quote
lula2010 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Kurde walczę z Bombatową łąpą.Sie popaprało , pazur straszny się zrobił .Wymiękam[/QUOTE] co sie dzieje?astuni kiedys zrobil sie zastrzal?dziura w lapie byla "na przestrzal",ale wet opanowal sytuacje, trzymam kciuki :kciuki: Quote
b-b Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='b-b']Pieniądze z bazarku w wysokości 98zł zostały właśnie przelane. Wpłaciłam 20 zł więcej - to te od mojej cioteczki o których pisałam :) Czekam na potwierdzenie na wątku, że forsa doszła :D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229874-KONIEC-ROZLICZAM-!-KUPUJĄC-5-FANTÓW-JEDEN-DOSTAJESZ-GRATIS!-do-1-08-do-godz-22-00[/URL][/QUOTE] Jeśli już doszły to proszę cioteczka o potwierdzenie na bazarku :) Quote
agawa9 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dżdżowniś-daj porcję aktualnych informacji o GMOsiu to wrzucę na fb+najpilniejsze wydatki na teraz. Jak ta jego boląca łapka??? i czy udało Wam się w końcu zgadać w kwestii nowej fryzury dla chłopczyka?? BIG całusy dla chorowitych chłopaczków i uściski dla Sprężynki ;*** Quote
Dżdżowniś Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 (edited) [quote name='agawa9']Dżdżowniś-daj porcję aktualnych informacji o GMOsiu to wrzucę na fb+najpilniejsze wydatki na teraz. Jak ta jego boląca łapka??? i czy udało Wam się w końcu zgadać w kwestii nowej fryzury dla chłopczyka?? BIG całusy dla chorowitych chłopaczków i uściski dla Sprężynki ;***[/QUOTE] Chłopaki i dziewczyny też przesyłąją big cmokolizaki ((:.Aktualne to mogę foty powrzucać. Stwierdziłam że pojadę z Gmosiem od razu do chirurga ale ten ma jeszcze remont, więc trzeba czekać. Asiaczek też czeka ale Ja nie mam na teraz jak się z nią umówić, bo od prawie mc montuje chóralnie adopcje. I to akurat takie gdzie trzeba po 3-y spacery zrobić żeby pies pojechał do domu, więc jako osoba opiniująca siedzię na teraz w schronie. Niestety nie kazdy 3 dni pod rząd przyjeżdża na te spacery wiec muszę się dostosować. Masakrycznie za dużo tego czasem ale za chwilę wracam do pracy na nielimitowaną ilość godzin ((: wiec muszę spowodować żeby chociaż te dziabągi zostały wyadoptowane ze schroniska. Nawet nie mam siły o tym pisać. Dziś chodziłam do 18 -tej w tym masakrycznym upale z psami. Do 17-tej spacery do 18-stej na wybigu.A akurat miałam pisać do Ciebie jak wydarzenie na fb. Jeszcze kilka dni. w Poniedziałek mam nadzieję pojedzie ostatni pies z tych 3-yspacerowych , to odsapnę i zabiorę się za Gmosia i Bombę, bo temu z kolei się łapa nie goi mimo leków. 3 dni dobrze a za chwilę źle. Kurde co do wydaktów to niestety najpilniejsze jest spłacenie weta żeby Gmosia diagnozować.2-uch wetów na krechę więcej nie wydolę. Edited August 21, 2012 by Dżdżowniś Quote
Recommended Posts