Dżdżowniś Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 [/B][/SIZE][COLOR="#B22222"][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/COLOR][quote name='*zaba*']Pieniazki jeszcze nie doszly?:roll: Jak dojda, poprosze o potwierdzenie na watku[/QUOTE] Już są Dziękujemy(: Quote
Dżdżowniś Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Dogo dzis nie odpalało. Za to pogoda fajna więc grzeję tyły na trawie (: Quote
cisowianka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Fakt znowu coś konserwowali?:angryy:, jeśli chodzi o grzanie tyłów niektórzy mają gorąco w pracy;) A jak tam czuje się chłopczek gmoszczaczek ? Quote
b-b Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Coś mi od samego początku nie idzie z obiecanym bazarkiem <zła> Jak aparat nie szwankował to dzisiaj mi komp nawalił na którym miałam zgrane wszystkie zdjęcia fantów i ich opisy. Cały dzień poszedł w....4 litery. Juto mam nadzieję nadrobić zaległości i zacząć powoli sklecać bazarek. Czochraczki dla małego :) Quote
Dżdżowniś Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 [quote name='cisowianka']Fakt znowu coś konserwowali?:angryy:, jeśli chodzi o grzanie tyłów niektórzy mają gorąco w pracy;) A jak tam czuje się chłopczek gmoszczaczek ?[/QUOTE] Mały dobrze choć nianiek niepokoi się charczeniem. Na pewno nie wolno pysia denerwować, w stresie zaczyna mieć duszność. Kurde w sumie to tak jak i u ludzi.Nic to wrócę i zacznę ogarniać. Ale sie pogoda na lepsze zmieniła, sie na machoń strzaskam (: od razu lepiej. Dziś też pozalegam, a co ((: wakacje [quote name='b-b']Coś mi od samego początku nie idzie z obiecanym bazarkiem <zła> Jak aparat nie szwankował to dzisiaj mi komp nawalił na którym miałam zgrane wszystkie zdjęcia fantów i ich opisy. Cały dzień poszedł w....4 litery. Juto mam nadzieję nadrobić zaległości i zacząć powoli sklecać bazarek. Czochraczki dla małego :)[/QUOTE] Oooo widzisz Ja miałam podobnie z tym ostatnim bazarkiem. Dosłownie wszystko na raz.Jak nie foty znikały to opisy, jak nie opisy , to dogo wywalało, albo nie mogłam się zaznaczyć w automacie. Masakra jakaś. Quote
b-b Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Dżdżowniś']Mały dobrze choć nianiek niepokoi się charczeniem. Na pewno nie wolno pysia denerwować, w stresie zaczyna mieć duszność. Kurde w sumie to tak jak i u ludzi.Nic to wrócę i zacznę ogarniać. Ale sie pogoda na lepsze zmieniła, sie na machoń strzaskam (: od razu lepiej. Dziś też pozalegam, a co ((: wakacje Oooo widzisz Ja miałam podobnie z tym ostatnim bazarkiem. Dosłownie wszystko na raz.Jak nie foty znikały to opisy, jak nie opisy , to dogo wywalało, albo nie mogłam się zaznaczyć w automacie. Masakra jakaś.[/QUOTE] A ja czekam teraz na decyzję cioteczki Magdola. Bo dla ułatwienia sobie życia chcę wystawić jej fanty na osobnym bazarku. A "Swój bazarek" robię dla 2 albo nawet 3 psiaczków - oczywiście Gmoszczaczek będzie w nim na I miejscu ;) Quote
b-b Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 No i rusza bazarek Dla małego :D Cioteczki proszę o podnoszenie ! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229863-Ciuszkowy-bazarek-dla-Gmoszczaka-do-1-08-godz-22-00?p=19417587#post19417587[/URL] Quote
black sheep Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Mój też gotowy, ale czekam z otwarciem do czasu sprawdzenia przez Dżdżowniś. Nie wiem czy ceny dałam dobre i czy opisy są ok. Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229857-ROBI%C4%98-kaga%C5%84ce-sk%C3%B3rzane-b%C4%99d%C4%85[/url] Quote
magdola Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='black_sheep']Mój też gotowy, ale czekam z otwarciem do czasu sprawdzenia przez Dżdżowniś. Nie wiem czy ceny dałam dobre i czy opisy są ok. Może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229857-ROBIĘ-kagańce-skórzane-będą[/URL][/QUOTE]A moze by tak wymazać w "paint-cie" te niedostępne rasy???? Bo ja już miałam ochotę.......na ten najmniejszy :diabloti: Quote
b-b Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='b-b']No i rusza bazarek Dla małego :D Cioteczki proszę o podnoszenie ! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229863-Ciuszkowy-bazarek-dla-Gmoszczaka-do-1-08-godz-22-00?p=19417587#post19417587[/URL][/QUOTE] Bazarek wstrzymany do jutra bo Magdola podeśłe mi opisy do fantów :) Quote
magdola Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='b-b']Bazarek wstrzymany do jutra bo Magdola podeśłe mi opisy do fantów :)[/QUOTE] W razie czego edytuj i na razie zlikwiduj ceny KT, a jutro sie zedytuje....ale zamieszanie, ale czego sie nie robi dla psiaka..... Quote
Kara. Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='b-b']Bazarek wstrzymany do jutra bo Magdola podeśłe mi opisy do fantów :)[/QUOTE] Nie pisz "zamknięty" bo Ci mod zaraz do zakończonych przeniesie. I będziesz sie potem użerać. Lepiej "robi się" albo w trakcie" A tak przy okazji prywata: magdola udało się załatwić coś na miau? Quote
black sheep Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='magdola']A moze by tak wymazać w "paint-cie" te niedostępne rasy???? Bo ja już miałam ochotę.......na ten najmniejszy [/QUOTE] Można by, można;) Ja wcale nie mam co robić;) Quote
b-b Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 [quote name='Kara.']Nie pisz "zamknięty" bo Ci mod zaraz do zakończonych przeniesie. I będziesz sie potem użerać. Lepiej "robi się" albo w trakcie" A tak przy okazji prywata: magdola udało się załatwić coś na miau?[/QUOTE] fAKT... NIE POMYŚLAŁAM O TYM....dzięki :) Quote
Dżdżowniś Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Tu widze jakieś dyskusyjki bazarowe (: No laski jutro zwieczorka będę w domu. Masakra ,mam dość dziadków, babć i dzieci do końca życia ,sie tak wymęczyłam. ((: Pojechałam do miasta na chwile odpocząć od blabla bleble. Usiadłam na ryneczku na ławce pokarmić ptakulce. A tu na środku kawałek przede mną staje mi babsko z dzieciakami. Puszcza z wózka taką mega rozwrzeszczaną 4-latke, która za chwilę wbiega w stadko gołębi i zaczyna je chcieć kopać i tłuc syrenką barbie. Matka oczywiście luz, olew ma w doopie agresywne zachowanie bachora. Jak sie wkurzyłam, wstałam i do tego potworka ostro mówię że co to za zachowanie ,że nie wolno itp. No i za chwilęsię zaczęło ((: Darcie twarzy na decybelach w moim kierunku, że jej dziecko biedniusie napadam, ze to ona jest od zwracania uwagi córuni bleble. ((: masakra po co takie coś ma dzieci. Powiedziałam że fajnie będę się bawić jak zobaczę córunię okładającą ją syrenkom barbie przekładając to kopem. Wakacje. Quote
magdola Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='black_sheep']Można by, można;) Ja wcale nie mam co robić;)[/QUOTE] Tak myślałam;) prosiłas o sugestie to napisalam :evil_lol: Quote
b-b Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zapraszam na zakupy i proszę o pomoc w podnoszeniu :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229874-Misz-masz-i-ciuszki-dla-Gmoszczaka-i-Czarusia-do-1-08-do-godz-22-00[/URL] Quote
black sheep Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 [quote name='magdola']Tak myślałam;) prosiłas o sugestie to napisalam :evil_lol:[/QUOTE] Hehe a nie, od razu porprawiłam;) [quote name='Dżdżowniś'] Pojechałam do miasta na chwile odpocząć [/QUOTE] Też masz pomysły! ;) Quote
Dżdżowniś Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 [quote name='black_sheep'] Też masz pomysły! ;)[/QUOTE] Mam , a co? ((: Quote
black sheep Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ja też już otworzyłam bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229857-*-SKÓRZANE-KAGAŃCE-na-leczenie-Gmosia-i-mega-dług-11-tyś-zł-Do-1-08-g-20-00-*?p=19421601#post19421601"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229857-*-SKÓRZANE-KAGAŃCE-na-leczenie-Gmosia-i-mega-dług-11-tyś-zł-Do-1-08-g-20-00-*?p=19421601#post19421601[/URL] [COLOR=#4b0082][B]hopkające ciotki przybywajcie!!![/B][/COLOR] Quote
Dżdżowniś Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 [LEFT]Gmonio do góry może jeszcze jakaś cioteczka wspomoże[/LEFT] Quote
Recommended Posts