Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']no i mamy siedemdziesiątą :evil_lol:
teraz moge iść spac, dobranoc :eviltong:[/QUOTE]

gunwo macie a nie 70 :eviltong: 173 strona jest osioły :diabloti:

[quote name='Victoria']gdzie to sie przestawia xd?[/QUOTE]

wchodzisz w ogólne ustawienia w profilu i tam masz taką rubrykę "Ilość postów na stronę:" i wybierasz czy chcesz 5, 10, 20, 30, 40 czy 50 :)

Posted

Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll:

Posted

postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :)
I daj mu więcej miejsca na rozbieg

Posted

[quote name='Luzia']postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :)
I daj mu więcej miejsca na rozbieg[/QUOTE]
No jeszcze sporo czasu minie nim naucze się prawidłowo rzucać choć i tak już postępy są :P
Czyli tak- niżej rzucać i wcześniej, większy rozbieg- zapamiętamy ;)

mój mądry pieseczek na spacerze wsadził pysk w jakiś smar :p

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Dostałam filmik z obozu :diabloti:
[video=youtube;MUviLvHoU3w]http://www.youtube.com/watch?v=MUviLvHoU3w&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]

pełen podziw dla cierpliwości kolegi :evil_lol:

[quote name='evel']Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll:[/QUOTE]

rety, to jak Etna... jak już się dowiedziała, że ma tylne łapy i jeszcze są nagrody za używanie ich, to wszędzie pcha się ze swoją dupą :evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria']ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_;
:-([/QUOTE]
Kaś, ciebie kochanie bym zignorowała :loveu:?

Chi mi zarósł, brudny jest cały a mi się go kąpać nie chce :evil_lol:
I dziś półmetek :cool3:

W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']

W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;)[/QUOTE]

Super pomysł :) mam nadzieje , że wypali :)