Victoria Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 no i mamy siedemdziesiątą :evil_lol: teraz moge iść spac, dobranoc :eviltong: Quote
Luzia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Victoria']no i mamy siedemdziesiątą :evil_lol: teraz moge iść spac, dobranoc :eviltong:[/QUOTE] gunwo macie a nie 70 :eviltong: 173 strona jest osioły :diabloti: [quote name='Victoria']gdzie to sie przestawia xd?[/QUOTE] wchodzisz w ogólne ustawienia w profilu i tam masz taką rubrykę "Ilość postów na stronę:" i wybierasz czy chcesz 5, 10, 20, 30, 40 czy 50 :) Quote
angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jak ty masz 173 stronę, to na ile masz postów ustalone..? 5? :o :mdleje: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Angi']jak ty masz 173 stronę, to na ile masz postów ustalone..? 5? :o :mdleje:[/QUOTE] Raczej 10 postów na stronie ;) Quote
Aleksandrossa Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Dostałam filmik z obozu :diabloti: [video=youtube;MUviLvHoU3w]http://www.youtube.com/watch?v=MUviLvHoU3w&feature=youtu.be[/video] Quote
Luzia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dokładnie, mam ustawione 10 na stronę, niezmiennie od 2006 ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Tak się cicho zrobiło to...macie skaczącego Chi :P [video=youtube;I6RRxXilj8w]http://www.youtube.com/watch?v=I6RRxXilj8w&feature=youtu.be[/video] Quote
evel Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 filmiki wymiataja :)chcialabym zobaczyc go na zywo :):loveu: Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='natija']filmiki wymiataja :)chcialabym zobaczyc go na zywo :):loveu:[/QUOTE] zapraszam do siedlec :evil_lol: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Aleksandrossa']zapraszam do siedlec :evil_lol:[/QUOTE] no szkoda,ze to tak daleko... Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 oj tam że daleko :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :) I daj mu więcej miejsca na rozbieg Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Luzia']postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :) I daj mu więcej miejsca na rozbieg[/QUOTE] No jeszcze sporo czasu minie nim naucze się prawidłowo rzucać choć i tak już postępy są :P Czyli tak- niżej rzucać i wcześniej, większy rozbieg- zapamiętamy ;) mój mądry pieseczek na spacerze wsadził pysk w jakiś smar :p Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Na razie lepiej podawaj mu z ręki, żeby nie nabrał złego nawyku i za każdym razem Ci na dupę nie leciał :lol: Quote
Victoria Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Czyli tak- niżej rzucać i wcześniej, większy rozbieg- zapamiętamy [/QUOTE] ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-( Quote
motyleqq Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Dostałam filmik z obozu :diabloti: [video=youtube;MUviLvHoU3w]http://www.youtube.com/watch?v=MUviLvHoU3w&feature=youtu.be[/video][/QUOTE] pełen podziw dla cierpliwości kolegi :evil_lol: [quote name='evel']Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll:[/QUOTE] rety, to jak Etna... jak już się dowiedziała, że ma tylne łapy i jeszcze są nagrody za używanie ich, to wszędzie pcha się ze swoją dupą :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Victoria']ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-([/QUOTE] :grins: :diabloti::diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Victoria']ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-([/QUOTE] Kaś, ciebie kochanie bym zignorowała :loveu:? Chi mi zarósł, brudny jest cały a mi się go kąpać nie chce :evil_lol: I dziś półmetek :cool3: W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 naszym padającym moserem trochę udało mi się opitolić chicowy ryjek... [IMG]http://imageshack.us/a/img14/6703/ymfd.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Aleksandrossa'] W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;)[/QUOTE] Super pomysł :) mam nadzieje , że wypali :) Quote
Recommended Posts