angineuuka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jak ty masz 173 stronę, to na ile masz postów ustalone..? 5? :o :mdleje: Quote
*Magda* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Angi napisał(a):jak ty masz 173 stronę, to na ile masz postów ustalone..? 5? :o :mdleje: Raczej 10 postów na stronie ;) Quote
Aleksandrossa Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Dostałam filmik z obozu :diabloti: [video=youtube;MUviLvHoU3w]http://www.youtube.com/watch?v=MUviLvHoU3w&feature=youtu.be[/video] Quote
Luzia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Dokładnie, mam ustawione 10 na stronę, niezmiennie od 2006 ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Tak się cicho zrobiło to...macie skaczącego Chi :P [video=youtube;I6RRxXilj8w]http://www.youtube.com/watch?v=I6RRxXilj8w&feature=youtu.be[/video] Quote
evel Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 filmiki wymiataja :)chcialabym zobaczyc go na zywo :):loveu: Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 natija napisał(a):filmiki wymiataja :)chcialabym zobaczyc go na zywo :):loveu: zapraszam do siedlec :evil_lol: Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Aleksandrossa napisał(a):zapraszam do siedlec :evil_lol: no szkoda,ze to tak daleko... Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 oj tam że daleko :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :) I daj mu więcej miejsca na rozbieg Quote
Aleksandrossa Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Luzia napisał(a):postaraj się następnym razem odrobinę opuścić dysk, wtedy Chi wyląduje lepiej, bo nie powinien lądować na tylne łapy :) I daj mu więcej miejsca na rozbieg No jeszcze sporo czasu minie nim naucze się prawidłowo rzucać choć i tak już postępy są :P Czyli tak- niżej rzucać i wcześniej, większy rozbieg- zapamiętamy ;) mój mądry pieseczek na spacerze wsadził pysk w jakiś smar :p Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Na razie lepiej podawaj mu z ręki, żeby nie nabrał złego nawyku i za każdym razem Ci na dupę nie leciał :lol: Quote
Victoria Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Czyli tak- niżej rzucać i wcześniej, większy rozbieg- zapamiętamy ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-( Quote
motyleqq Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Dostałam filmik z obozu :diabloti: [video=youtube;MUviLvHoU3w]http://www.youtube.com/watch?v=MUviLvHoU3w&feature=youtu.be[/video] pełen podziw dla cierpliwości kolegi :evil_lol: evel napisał(a):Zakładanie tylnych łap na kolegę to tam wiesz, Zu regularnie zakłada je na ludzi i uważa, że to zabawne jak dostają jej dupą w twarz :roll: rety, to jak Etna... jak już się dowiedziała, że ma tylne łapy i jeszcze są nagrody za używanie ich, to wszędzie pcha się ze swoją dupą :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Victoria napisał(a):ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-( :grins: :diabloti::diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Victoria napisał(a):ty dzika maupo jak ja to samo napisalam to zignorowałas ;_; :-( Kaś, ciebie kochanie bym zignorowała :loveu:? Chi mi zarósł, brudny jest cały a mi się go kąpać nie chce :evil_lol: I dziś półmetek :cool3: W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 naszym padającym moserem trochę udało mi się opitolić chicowy ryjek... Quote
Sonka95 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Aleksandrossa napisał(a): W ogóle mam pewien plan... W przedszkolu do którego chodziło moje rodzeństwo co roku wiosną jest organizowany festyn rodzinny, zastanawiam się czy nie dogadać się z dyrektorką żeby przyjść z Chi i kilka sztuczek dzieciakom pokazać ;) Super pomysł :) mam nadzieje , że wypali :) Quote
natija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 dziaciaki bylyby szczesliwe,mam nadzieje,ze sie uda :) Quote
Recommended Posts