Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Zrobił to raptem 2 raz, jeszcze tak niepewnie ale próbuje :cool3:[/QUOTE]

Shaggy jest zgorszony - on zaczął w wieku... 10 miesięcy xd

środaaa *.*

Posted

[quote name='Chein']Ojooooj :<
Ale pudlowy kłak jest fajny![/QUOTE]
Nie zaprzeczę ale już taka łowieczka z niego :cool3:
A na zimę akurat odrośnie :)
Jak te upały były to widać było że mu gorąco, leżał tylko i ziajał, za to jak wsadziłam go do miski z wodą, zmoczyłam- od razu inny pies :cool3:

Posted

Sorki za ppp...
Filmik z Chicowych ,,zabaw" z kotem :cool3:
Sory za jakość, nagrywane na szybkiego cyfrówką, coś musiałam tam źle ustawić :/
[video=youtube;VfLoFft3T20]http://www.youtube.com/watch?v=VfLoFft3T20&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja Cie ale wielki już :o nie boisz się że kot walnie go pazurem w oko ? ;p[/QUOTE]
No troszeczkę mu się urosło :evil_lol:
A ich ,,zabawy" są nadzorowane, ogólnie rzadko kot go ,,trafia" bo zazwyczaj ucieka gdzieś gdzie pies go nie dosięga :)
[quote name='motyleqq']widzę że kot ma pogardę dla morelka :evil_lol: u nas też tak było jak mieliśmy kota na DT;)[/QUOTE]
No bo gdzie taki dzieciuch ją zaczepia :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=img0067yg.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

[quote name='Aleksandra95']kiedy z nim do fryzjera idziesz ? :p[/QUOTE]
W poniedziałek :cool3:

[quote name='motyleqq']jaką ona ma minę... :lol: 'czy długo jeszcze to coś będzie koło mnie siedzieć?' :lol:[/QUOTE]
Taa, pogarda dla całego świata :evil_lol:
Na szczęście młody wyrwany ze snu to siedział spokojnie :cool3:

Posted

Jak go nauczyłaś tego, że kładzie łapy na twoje buty? :evil_lol:

W niedzielę będę miała cavaliera (przez bloga [B]cavalierkaa[/B] naczytałam się o rasie no i się zdecydowałam :loveu:) i zawsze mi się tego typu sztuczki podobały i mojego też chciałabym nauczyć :diabloti:

Posted

[quote name='faith35']Jak go nauczyłaś tego, że kładzie łapy na twoje buty? :evil_lol:

W niedzielę będę miała cavaliera (przez bloga [B]cavalierkaa[/B] naczytałam się o rasie no i się zdecydowałam :loveu:) i zawsze mi się tego typu sztuczki podobały i mojego też chciałabym nauczyć :diabloti:[/QUOTE]
Hmm... Młody sam się nauczył :cool3:
Uczyłam go dawania łapki, podstawiłam stope i powiedziałam ,,łapa!" a młody zaczaił i położył :)
Gratuluję domownika :)

Dziękujemy za odwiedziny :)
Dziś jedziemy z Chico do weterynarza, niech obejrzy jego przepuklinę i zachipuje od razu :)
I młody pchełki złapał, trzeba coś kupić :shake: