Estowa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Zrobił to raptem 2 raz, jeszcze tak niepewnie ale próbuje :cool3:[/QUOTE] Shaggy jest zgorszony - on zaczął w wieku... 10 miesięcy xd środaaa *.* Quote
Aleksandrossa Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Tak, zdjęcia heliosem- kocham ten obiektyw do portretów :loveu: Upps, dopiero sobie przypomniałam o Estowych ,,rozetkach" :razz: Muszę je jutro uszyć... Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Stwierdziłam że jeśli jutro też będzie taka pogoda jak dzisiaj to zostaje z młodym w domu :shake:... Bez sensu będzie nam się tłuc pociągiem jak będzie lało :shake: Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='betty_labrador']cudna kocica i zdjecia swietne :)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :loveu: Ogłaszam wszem i wobec że 20.08 młody pozbędzie się kłaka :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Chein']Ojooooj :< Ale pudlowy kłak jest fajny![/QUOTE] Nie zaprzeczę ale już taka łowieczka z niego :cool3: A na zimę akurat odrośnie :) Jak te upały były to widać było że mu gorąco, leżał tylko i ziajał, za to jak wsadziłam go do miski z wodą, zmoczyłam- od razu inny pies :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Sorki za ppp... Filmik z Chicowych ,,zabaw" z kotem :cool3: Sory za jakość, nagrywane na szybkiego cyfrówką, coś musiałam tam źle ustawić :/ [video=youtube;VfLoFft3T20]http://www.youtube.com/watch?v=VfLoFft3T20&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ja Cie ale wielki już :o nie boisz się że kot walnie go pazurem w oko ? ;p Quote
motyleqq Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 widzę że kot ma pogardę dla morelka :evil_lol: u nas też tak było jak mieliśmy kota na DT;) Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja Cie ale wielki już :o nie boisz się że kot walnie go pazurem w oko ? ;p[/QUOTE] No troszeczkę mu się urosło :evil_lol: A ich ,,zabawy" są nadzorowane, ogólnie rzadko kot go ,,trafia" bo zazwyczaj ucieka gdzieś gdzie pies go nie dosięga :) [quote name='motyleqq']widzę że kot ma pogardę dla morelka :evil_lol: u nas też tak było jak mieliśmy kota na DT;)[/QUOTE] No bo gdzie taki dzieciuch ją zaczepia :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=img0067yg.jpg&res=landing[/IMG] Quote
motyleqq Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 jaką ona ma minę... :lol: 'czy długo jeszcze to coś będzie koło mnie siedzieć?' :lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']kiedy z nim do fryzjera idziesz ? :p[/QUOTE] W poniedziałek :cool3: [quote name='motyleqq']jaką ona ma minę... :lol: 'czy długo jeszcze to coś będzie koło mnie siedzieć?' :lol:[/QUOTE] Taa, pogarda dla całego świata :evil_lol: Na szczęście młody wyrwany ze snu to siedział spokojnie :cool3: Quote
darii_iia Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Te same miny, 'kiedy dasz nam spokój'. :evil_lol: Fajny filmik, piękną masz kotkę. :loveu: A mały strasznie urósł! Większy od kotecka. :lol: Quote
cockermaister Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jak się fajnie bawią :cool3: śliczny Chico :loveu: zapraszam do nas Quote
faith35 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jak go nauczyłaś tego, że kładzie łapy na twoje buty? :evil_lol: W niedzielę będę miała cavaliera (przez bloga [B]cavalierkaa[/B] naczytałam się o rasie no i się zdecydowałam :loveu:) i zawsze mi się tego typu sztuczki podobały i mojego też chciałabym nauczyć :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 [quote name='faith35']Jak go nauczyłaś tego, że kładzie łapy na twoje buty? :evil_lol: W niedzielę będę miała cavaliera (przez bloga [B]cavalierkaa[/B] naczytałam się o rasie no i się zdecydowałam :loveu:) i zawsze mi się tego typu sztuczki podobały i mojego też chciałabym nauczyć :diabloti:[/QUOTE] Hmm... Młody sam się nauczył :cool3: Uczyłam go dawania łapki, podstawiłam stope i powiedziałam ,,łapa!" a młody zaczaił i położył :) Gratuluję domownika :) Dziękujemy za odwiedziny :) Dziś jedziemy z Chico do weterynarza, niech obejrzy jego przepuklinę i zachipuje od razu :) I młody pchełki złapał, trzeba coś kupić :shake: Quote
Aleksandrossa Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Sory za ppp. Byliśmy z młodym u weterynarza :) Przepuklinka jest nieduża więc póki co mamy masować. No i ważyliśmy młodego- całe 4 kg :D Quote
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Średniak będzie z niego jak nic :D Duży chłopak, niedługo Kissa przebije z wagą :) Quote
faith35 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 To oczywiście będzie fotorelacja po fryzjerze? :razz: Quote
Recommended Posts