Korenia Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 No to ładnie się narobiło... Życzę zdrówka! Quote
Collakowa Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ojojoj zdrówka Borys! Jak nie Chi, to Borys. Współczuję Ci Quote
.Agata. Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Zdrówka dla Borysa, miesiąc już się kończy - mam nadzieję, że ten będzie dla Was lepszy :( Chciałam Ci skrobnąć PW ale chyba masz zatkaną skrzynkę, jednak może to poczekać w takim razie ;) Quote
Aleksandrossa Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Byliśmy wczoraj na wizycie. Wet obejrzał dokładnie zdjęcie- główka kości jest jakby wbita w tą obok (miednica?) i lekko peknieta. Póki co ponastawiał mu tą łapę i bedzie sie starał wyprowadzić go farmakologicznie. Dał leki i we wtorek mamy przyjechać. Jak nic to nie pomoże to wtedy operacja definitywnie bedzie potrzebna... Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 O matko... jak nie urok to s.... :( moje wyrazy współczucia. I trzymam kciuki, by w końcu chłopaki pozwolili Wam odetchnąć... Wam i Waszym portfelom. Quote
Aleksandrossa Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Borysa łapka jakby trochę lepiej, nie wiem czy to zasługa nastawiania czy jedynie efekt działania leków p.bólowych, zobaczymy we wtorek na wizycie... Chico? Chico ma się bardzo dobrze, rana zagoiła się już całkiem, jedyny ślad jaki został to brak sierści w miejscu rany :p Ponadto nieśmiało się pochwalimy, że za tydzień weźmiemy udział w sesji organizowanej przez Wschodnie Projekty Fotograficzne- https://pl-pl.facebook.com/WschodnieProjektyFotograficzne Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Ponadto szlifujemy aport, sztuczki w wolnym czasie ;) Quote
Aleksandrossa Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Byliśmy u weta... 12.11 Borys bedzie miał zabieg resekcji główki... Quote
Korenia Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To trzymamy kciuki! Oby poszło wszystko dobrze:) Quote
Collakowa Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Również trzymam! Oby już to wszystko się skończyło! Quote
Aleksandrossa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Coś czego dawno nie było... Syneczek mamusi <3 Cały Twój :D Kumple :D Jak wygląda chodzący spokój? Właśnie tak :loveu: A teraz zasłodze :loveu: Nie. Quote
Collakowa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Słodziaki! Normalnie cud miód i orzeszki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
.Agata. Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Czikeł jaki zarośnięty, nie ten sam pies :D Quote
Aleksandrossa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 To daj ich foty.. ;)Nie mam :PChiceł mega zarośnięty a fryzjer będzie...dopiero przed Bożym Narodzeniem :PPóki co musimy sobie sami radzić :PI powiem Wam w tajemnicy, że szykuje się filmik ;D Quote
Collakowa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 To czekam na filmiki! + Fajny banner :) Quote
Aleksandrossa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 A jutro do naszego stadka dołączy...koziołek :D Quote
Korenia Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Rozwijacie się szybko :D Kuń, pies, koziołek :D Quote
Aleksandrossa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Wiesio, jej super imię! :loveu:Na ,,cześć" wujka o ksywce Koziołek :P Quote
Aleksandrossa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Kozioł Wiesław jest zdegustowany Twoim zachowaniem :D/img]]http://oi60.tinypic.com/rh6a10.jpg] Quote
Recommended Posts