Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Magda ma problemy z internetem, ale potwierdzała wpłatę 6 zł dla Babci to znaczy ze wpłynęły[/QUOTE]

6 zł to było na dwa uśmiechy Babcine, a dla Inez deklaracja (20zł) i już wiem, że wsio dotarło.
Dziękuję!

Co z tym domkiem dla Inez??? Czyżby :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Niedobra ciotka ze mnie.
Rzadko wchodzę na Dogo, zwł. teraz, przed kolejnym wyjazdem.
Napiszcie mi Ciocie proszę, jak najlepiej wpłacać Wam pieniążki-deklaracje na Inez, czy na konto Fundacji z I strony, czy tak jak dotąd na Magdy konto. Bo się już pogubiłam nieco a nie chcę robić zamieszania.
Głaski dla kochanej, mądrzutkiej czarnulki i wszystkich ogonków Hałabajówkowych...:)
No i te domki - niechże przybywają do jasnej...

Posted

Bardzo dziękuję :Rose:
Malutka ma się bez zmian czyli wszystko jest ok i ze zdrowiem i z samopoczuciem tylko domku brak jakiś odzew był z ogłoszeń ale nikt się w końcu nie zdecydował ;(

Posted

Bardzo dobrze, teraz pogoda kiepska wiec leci na chwile na dwór i zaraz pod drzwi żeby ja wpuścić i bach na kanapę i pod kocyk ostatnio prawie na nią usiadłam bo cala eis schowała w kocu i myślałam ze to taki poczochrany koc chce usiąść a to się rusza ooooo ;)

Posted

O losie hihi :evil_lol: ja z reguły zawsze patrze bo mi kot tak cale życie robił i jestem nauczona ale jakoś tak się chyba zaczęłam odzwyczajać bo go już nie ma na tym świecie.

• 3 weeks later...