obiezyswiat75 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Pilnie szukamy kogoś do wizyty PA w Puławach!!!! Jest szansa na dom dla Inez!!!!!!! Quote
Figunia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Aż mi serce podskoczyło do gardła... Trzymam kciuki i czekam na dobre nowiny... Quote
Figunia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Jeszcze spytam - upewnię się, czy moje pieniążki dotarły??? Quote
keakea Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Wpłaciłam pieniążek dla Inez na październik. Quote
obiezyswiat75 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Figunia']Jeszcze spytam - upewnię się, czy moje pieniążki dotarły???[/QUOTE] Magda ma problemy z internetem, ale potwierdzała wpłatę 6 zł dla Babci to znaczy ze wpłynęły Quote
Figunia Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Magda ma problemy z internetem, ale potwierdzała wpłatę 6 zł dla Babci to znaczy ze wpłynęły[/QUOTE] 6 zł to było na dwa uśmiechy Babcine, a dla Inez deklaracja (20zł) i już wiem, że wsio dotarło. Dziękuję! Co z tym domkiem dla Inez??? Czyżby :shake: Quote
obiezyswiat75 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ostatnio Magda planowała napisać do jednej z dziewczyn w sprawie PA i to był ostatni kontakt jaki z nią miałam - było to w czwartek zdaje się. Nie wiem czy wizyta już się odbyła. Quote
obiezyswiat75 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Na dniach ma się odbyć PA. Pani chciała wziąć dwie - znalazła jakieś stare ogłoszenie chyba, gdzie 2 były jeszcze ogłaszane? Ma sentyment do starych, chorych jamników. Trzymajmy więc kciuki. Quote
Figunia Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 O Boziu...Jaka szkoda, że Mika nie doczekała... Niechby choć Inusia zaznała tego szczęścia...trzymam kciuki z całych sił dla tej słodkiej sunieczki!!! Quote
zerojeden Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 No naprawili mi internet w końcu. Dzisiaj ma być PA po południu. Wpłaty doszły zaraz zestawienie zbiorcze wkleję na watek ogólny :Rose: Quote
obiezyswiat75 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Inez została u Ciebie czy poszła do domu? Quote
zerojeden Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Pani z Puław po wizycie PA już się nie odezwała ;( Quote
__Lara Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='Hałabajówka']Pani z Puław po wizycie PA już się nie odezwała ;([/QUOTE] Jasny gwint....to co się stało???? Quote
zerojeden Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Nie wiem... rozmawiałam z dziewczyną która robiła PA i mówi że Pani miała jeszcze jakiegoś innego biednego jamnika na uwadze. Quote
Figunia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Niedobra ciotka ze mnie. Rzadko wchodzę na Dogo, zwł. teraz, przed kolejnym wyjazdem. Napiszcie mi Ciocie proszę, jak najlepiej wpłacać Wam pieniążki-deklaracje na Inez, czy na konto Fundacji z I strony, czy tak jak dotąd na Magdy konto. Bo się już pogubiłam nieco a nie chcę robić zamieszania. Głaski dla kochanej, mądrzutkiej czarnulki i wszystkich ogonków Hałabajówkowych...:) No i te domki - niechże przybywają do jasnej... Quote
zerojeden Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Najłatwiej na konto Fundacji od razu, dziękuję za pamięć. Też bym sobie życzyła domków dla psiaków... ale nie ma ;( Quote
Figunia Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 No to wysyłam pieniążki (40zł). Od razu za listopad też, boć on tuż, tuż... Pozdrawiam i ślę dobre życzenia. Quote
zerojeden Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Bardzo dziękuję :Rose: Malutka ma się bez zmian czyli wszystko jest ok i ze zdrowiem i z samopoczuciem tylko domku brak jakiś odzew był z ogłoszeń ale nikt się w końcu nie zdecydował ;( Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bardzo dobrze, teraz pogoda kiepska wiec leci na chwile na dwór i zaraz pod drzwi żeby ja wpuścić i bach na kanapę i pod kocyk ostatnio prawie na nią usiadłam bo cala eis schowała w kocu i myślałam ze to taki poczochrany koc chce usiąść a to się rusza ooooo ;) Quote
obiezyswiat75 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Moja Figula włazi pod kołdrę i już zdarzyło mi się na niej usiąść :oops: Quote
zerojeden Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 O losie hihi :evil_lol: ja z reguły zawsze patrze bo mi kot tak cale życie robił i jestem nauczona ale jakoś tak się chyba zaczęłam odzwyczajać bo go już nie ma na tym świecie. Quote
zerojeden Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziękuję bardzo. U nas bez zmian wszystko dobrze tylko nie ma chętnego dla Inulki a to taki aniołek jest :placz: Quote
Recommended Posts