Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']Ale jak dokładne? Finanse są aktualne, na razie jeszcze mam nierozliczone Bazarki. Pisz co Ci nie pasuje....[/QUOTE]

Nie no mi wszystko pasuje, bo ja jestem w temacie ale może dla reszty jest mało klarowne co i na co idzie, tylko pod tym względem mi chodziło ;)

Posted

[quote name='danka1234']Zatem czekam na nowe zdjęcia i wówczas zrobie im ogłoszenia[/QUOTE]

Dziękujemy :)

[B]magdola[/B], ja bym zmieniła tak:

zamiast:
"Opłaty za dt i karmę :

Wrzesien -250 zl
Pazdziernik - 250 zł
Listopad - 250 zl
Stan konta :
-750 zl"

może lepiej napisac tak:
"Zaległe opłaty za PDT:
Wrzesien -250 zl
Pazdziernik - 250 zł
Listopad - 250 zl

Razem:
-750 zl do opłacenia (z tego 530 zł na koncie [B]Lupi[/B])"

To 250zł, które przelałaś, to może na jedzonko starczy na 2 mies? Chociaż to by było "z głowy" i miałybyśmy wtedy czas nazbierac na zaległe opłaty na DT?

A swoją drogą -[B] Lupi[/B] dzwoniła do Ciebie, [B]Hałabajówko[/B]? Miała w weekend zadzwonić i powiedzieć co i jak z tą kasą.

Posted

[quote name='Cudak']Dziękujemy :)

A swoją drogą -[B] Lupi[/B] dzwoniła do Ciebie, [B]Hałabajówko[/B]? Miała w weekend zadzwonić i powiedzieć co i jak z tą kasą.[/QUOTE]

Nie dzwoniła.... i może lepiej niech do mnie nie dzwoni bo nie sądzę żeby to była miła rozmowa...

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie dzwoniła.... i może lepiej niech do mnie nie dzwoni bo nie sądzę żeby to była miła rozmowa...[/QUOTE]
Prosiłam, by zadzwoniła sama, bo ja mam wystarczająco dużo innych spraw, by jeszcze za kogoś się tłumaczyć i wychodzić na niesłowną osobę (jak z tym przekazem pocztowym...), i jednak nie o 5 zł tu chodzi, a o ponad 500.....

Posted

[quote name='keakea']Obawiam się, że pieniądze się rozeszły, a uzbierać z powrotem 500 zł pewnie nie tak łatwo :([/QUOTE]

Jak mogły się rozejść... rozejść się mogę prywatne a nie....

Posted

[quote name='keakea']Pewnie by jej się te sunie "rozeszły" tak jak te pieniądze :([/QUOTE]

Wiem że sytuacja nie jest zabawna ale się uśmiałam z tego rozejścia się dziewczynek ;) Mają nową ksywkę...kołderkowe norniki ;)

Posted

Hehe, na moim bazarku z podpisu cosik tam będzie ;) na razie idzie jak burza:) trzymajcie kciuki :) jeszcze katlis musi odebrać grę, to będę mogła zakończyć bazarek...

Posted

Wysłałam nr konta skarbniczki :) Ogromnie dziękuję za bazarek i bardzo w imieniu naszych zadłużonych jamniczek nadal proszę o wsparcie, bazarki bardzo mile widziane..

Posted

[quote name='magdola']Z bazarku dla uczciwych na razie jest ok 215 pln dla dziewczyn ;)[/QUOTE]
Pięknie!
Od [B]Nemko[/B] ponad 100 zł :) pomalutku się uzbiera :)