Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Bidulki straszne....
Looknij link
[URL]https://www.zooplus.pl/myzooplus/bonus/bonusprogramme/bonsupunkte_praemien/praemienuebersicht/158144[/URL]
rozmiar m byłby dla nich dobry? Mogę Ci taką wysłać dla nich.[/QUOTE]

Otwiera się strona główna zooplusa...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']a teraz ???

[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/plaski_dach/46343[/URL][/QUOTE]

Teraz tak :) Świetna buda! Tylko ile za wysyłkę by wyszło?
Napisane jest w M, że zalecane dla husky, to one we 3 wejdą :multi:

Posted

[quote name='Cudak']Teraz tak :) Świetna buda! Tylko ile za wysyłkę by wyszło?
Napisane jest w M, że zalecane dla husky, to one we 3 wejdą :multi:[/QUOTE]

37,60 płatne przy odbiorze i do tego 6x400g animonda królik z ziołami

Posted

[quote name='Hałabajówka']37,60 płatne przy odbiorze i do tego 6x400g animonda królik z ziołami[/QUOTE]
Zaraz wyślę PW :) Bardzo dziękuję :)

Niestety sunia złapana na sterylkę wygryzła dziurę w drewnianych drzwiach i wyfrunęła ze stajni :(
Już drugi raz mi uciekła :( ale do trzech razy sztuka...tylko nie wiem, gdzie ją teraz zamknąć, jeśli da się złapać. Mogłabym do kociej klatki wystawowej, ale obawiam się że wygnie druty i jeszcze klatkę zniszczy, a to nie pożyczona... Masakra.

Posted

[quote name='Cudak']Zaraz wyślę PW :) Bardzo dziękuję :)

Niestety sunia złapana na sterylkę wygryzła dziurę w drewnianych drzwiach i wyfrunęła ze stajni :(
Już drugi raz mi uciekła :( ale do trzech razy sztuka...tylko nie wiem, gdzie ją teraz zamknąć, jeśli da się złapać. Mogłabym do kociej klatki wystawowej, ale obawiam się że wygnie druty i jeszcze klatkę zniszczy, a to nie pożyczona... Masakra.[/QUOTE]

No to tylko do kenelki i to takiej mocniejszej bo mi w kenelce takiej z czarnych pręcików też pies powyginał pręty i to taki mały jak jamnik :crazyeye:
A ta mocniejsza stalowa wytrzymała 2h z speudoamstaffem w środku ;)

A proszę bardzo tylko musicie ją skręcić bo przyjdzie w częściach.

Posted

A skąd ja kenelkę wezmę... :( Za budę ogromnie wdzięczna będą i przy okazji pokażę te "moje" dzikuski:

[img]http://img4.imageshack.us/img4/7086/pa270552.jpg[/img]

Posted

[quote name='Cudak']A skąd ja kenelkę wezmę... :( Za budę ogromnie wdzięczna będą i przy okazji pokażę te "moje" dzikuski:

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/7086/pa270552.jpg[/IMG][/QUOTE]

Jej alez one podobne to chyba rodzina co?

Ano gdyby nie kilomerty to bys z mojej skorzystala...

Posted

Te rude to chyba obie córki tej białej, albo córka i wnuczka. Wiem, że jedna jako szczeniak była oddana, ale że się okazała suczką, a nie pieskiem, to ją podrzucili z powrotem... :(

Posted

[quote name='__Lara']Jakie fajne psiny![/QUOTE]
Cudak ma zdolności do znajdowania fajnych psow.....tylko gdzie domki?????
A to taki maly off:
mieszaniec yorka z czarnym WEST TERIEREM:diabloti:
[URL]http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,88319,10403634.html?i=36[/URL]

Posted

[quote name='magdola']Cudak ma zdolności do znajdowania fajnych psow.....tylko gdzie domki?????
A to taki maly off:
mieszaniec yorka z czarnym WEST TERIEREM:diabloti:
[URL]http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,88319,10403634.html?i=36[/URL][/QUOTE]

no właśnie.... i fajnych kociaków.....

Posted

[quote name='magdola']Ja tez mam fajnego kociaka :diabloti: .....jak śpi![/QUOTE]

Ja dzisiaj miałam misje łapania dzikusków (ok 3 miesięczne) i ich mamy...z małymi poszło nawet nawet szybko się złapały na klatkę łapkę na mamę trzeba było czekać dużo dłużej i nie dość że dzień zmarnowany to jeszcze mnie mały dziad w palca użarł i tak mnie na.....sza że spać nie mogę chociaż mi się chce.... :placz:

ehhh te koty...:mad:

nie chcecie adoptować... :cool3:

Śliczne jeden czarny z jakimiś białymi naciekami a może jednym jeszcze go dobrze nie obejrzałam a drugi szary pręgusek jak z reklamy :loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']

ehhh te koty...:mad:

nie chcecie adoptować... :cool3:

[/QUOTE]
A mojej nie chcesz :cool3: Do kompletu.....:diabloti:
A kot to dla mnie nowość. Strasznie mnie zadziwia..... Raczej ta różnica psio-kocia.....:razz:

Posted

[quote name='magdola']Cudak ma zdolności do znajdowania fajnych psow.....tylko gdzie domki?????[/QUOTE]
Chyba jakieś schronisko powinnam otworzyć...bo znajduję, a warunków nie mam nawet na DT :(
Okazjonalnie DT dla psa w domu, ale teraz mam za dużo kocich tymczasów, więc nie ma szans.

Posted

[quote name='Cudak']Chyba jakieś schronisko powinnam otworzyć...bo znajduję, a warunków nie mam nawet na DT :(
Okazjonalnie DT dla psa w domu, ale teraz mam za dużo kocich tymczasów, więc nie ma szans.[/QUOTE]

Szkoda że masz takich sąsiadów... ja się strasznie cieszę że nie mam w pobliżu innych gospodarstw ;)

A co z tymi szczeniaczkami znalazły się?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Szkoda że masz takich sąsiadów... ja się strasznie cieszę że nie mam w pobliżu innych gospodarstw ;)

A co z tymi szczeniaczkami znalazły się?[/QUOTE]Ja mieszkam w mieście, i tez kociaka znalazłam.....:( Na to nie ma reguły..... Ale sie zastanawiam czy Cudak operacji jakiejś nie miała i wszczepili jej jakiś magnes.....:diabloti:

Posted

[quote name='Nemko']Zwierzeta instynktownie wyczuwaja dobrych ludzi...a dobrzy ludzie- zwierzeta w potrzebie;)kolo sie zamyka;)[/QUOTE]

Chyba coś w tym jest...bo ludzie którzy zwierzakom nie pomagają jakoś ich w potrzebie nie widzą a my na każdym kroku coś widzimy :crazyeye:

Posted (edited)

Cudak paczki będą dwie, dzisiaj jedną wysłali tylko nie napisali którą czy tą z puszkami czy tą z budą. Jak mi odpiszą to dam znać, ale jeszcze mi się nie zdarzyło żeby czegoś nie dosłali więc nie martw się wszystko przyjdzie. Mam nadzieję że będzie im się dobrze mieszkać i się zmieszczą we trzy. Może im przybij takie dywaniki chociaż do połowy żeby im nie wiało do środka. Ja tak mam i fajnie przytulnie jest w środku wtedy...wiem bo sama wlazłam do jednej tam gdzie haszczaki śpią żeby sprawdzić czy im się dobrze mieszka ;)

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='yoshi22']Super, że sunie będą miały chociaż budę! Hałabajówka do budy to ja jeszcze nie weszłam, ale korci mnie jak tak piszesz o tym fajnym mieszkaniu :diabloti:[/QUOTE]

Właśnie dostałam info że wysłali i drugą paczkę ;)

No bo ja mam dwie takie wielkie budy były robione na ałabaje żeby mogły wejść razem....takie w razie wu jakby goście przyszli albo żeby mogły się schować przed deszczem jak pada...ale moje ałabaje są domowe i ani myślały się chować po budach poza tym deszcze im nie straszny a jedna z suk potrafi sobie drzwi wejściowe do domu otworzyć więc............no :lol: No to żeby budy się nie marnowały to dałam je mojej pseudohaszczce potem doszedł pseudoamstaff i kolejny haskomalamut ;) i tak spały we 3 w jednej budzie....no ale zima przyszła i mój amstafik marzł więc dostał przesiedlenie przymusowe do ogrzewanego pomieszczenia w budynku no a że miejsce się zwolniło i że z każdego innego kojca Fiediia (oto on [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233135-Mix-owczarka-%C5%9Brodkowoazjatyckiego-za-chwil%C4%99-trafi-do-Wojtyszek-tam-czeka-go-koniec%21[/url]) wyłazi a to górą a to podkopem więc siedzi teraz z haszczakowymi laskami bo z tego kojca nie da rady wyjść :razz: no i teraz one w 3 śpią w jednej budzie więc ja tam spokojnie wchodzę i nawet się wyciągnę ale mam tylko 162cm ;)