Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted

[quote name='tobciu']MIKA, INEZ oraz URGO uzbierali z bazarku : (bez wpłaty Itske, na którą nadal czekam)
* 266,00 zł z fantów
* 16,36 zł z „ogonków”
* 20 zł od rudakacha, cioteczka wspomogła bez zakupu fantów

Razem (bez wpłaty Itske) : 302,36 ( w zaokrągleniu 303 zł )*

* gdy wpłynie kwota od Itske, prześlę do Cudak

Pieniądze przelane do Cudak, która rozparceluje fundusze.[/QUOTE]

[U][B]UAKTUALNIONE ROZLICZENIE O WPŁATĘ ITSKE
[/B][/U]
[COLOR=#0000ff][SIZE=4][B]MIKA, INEZ oraz URGO uzbierali z bazarku :[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][SIZE=4][B]* 266,00 zł z fantów[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][SIZE=4][B]* 16,36 zł z „ogonków”
* 20 zł od rudakacha, cioteczka wspomogła bez zakupu fantów[/B][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Razem (bez wpłaty Itske) : 302,36 ( w zaokrągleniu 303 zł )* [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000FF][SIZE=4][SIZE=2](przelane do Cudak 03/10/12)[/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=4][B][SIZE=2]

[/SIZE]* Wpłata od Itske dotarła 08/10/12 : [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#FF0000][SIZE=4][B]10 zł za fant + 4,80 zł "ogonka" [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#0000FF](przelane do Cudak 11/10/12)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]:laola:[COLOR=#0000ff][SIZE=4][B] DZIĘKUJEMY ZA WASZĄ POMOC KOCHANI ! [/B][/SIZE][/COLOR]:laola:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudak, potwierdź, bardzo proszę, że pieniądze wpłynęły na konto. Dziękuję.

Wątek bazarku : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231944-KONIEC-)-STEPNICKA-TRÓJKA-ZAPRASZA-BAZAR-do-23-09-12-20-00[/URL]

Posted

Zaraz sprawdze logowanie, które mieli uruchomić i wstawie nr konta .....

PSA poza tym potrzebuje wymiary szyjek dziewczyn..... Moze uda mi sie zrobic dla nich niespodziankę ;)

Posted

Dzwoniłam dziś do [B]Lupi[/B], która złożyła reklamację na Poczcie - kasa podobno do odebrania, ale w Szczecinie, więc dopiero jak [B]Lupi[/B] tam będzie, to odbierze...

Bardzo prosimy o wsparcie na karmę dla suniek!

Posted

Podobno "adresat nieznany", bo poszło na Twój stary adres (ten który podałaś z nr konta).
Bardzo przepraszam za to opóźnienie, ale siła wyższa :shake:

[SIZE=3][B]Sunie błagają o DS i o wsparcie na jedzonko i utrzymanie w DT![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Cudak']Podobno "adresat nieznany", bo poszło na Twój stary adres (ten który podałaś z nr konta).
Bardzo przepraszam za to opóźnienie, ale siła wyższa :shake:

[SIZE=3][B]Sunie błagają o DS i o wsparcie na jedzonko i utrzymanie w DT![/B][/SIZE][/QUOTE]

Nie na daj spokój nic się przecież nie stało, najważniejsze ze nie zginęły bo byłoby szkoda.
One są mega niewymagające ze żaden miłośnik jamnioli się nie skusił to smutne :shake:

Posted

Poszło na jedzonko (30 zł spadek od Inki + to co na miau się uzbierało) i bardzo, bardzo prosimy o wsparcie na utrzymanie suniek...[B]
Miesięcznie potrzeba ok 400 zł na PDT (z wyżywieniem suniek), a łącznie z deklaracjami z miau mamy tylko 155 zł stałych deklaracji [/B]:(

Posted

Zapisuje bo mi umknelo z subskrypcji......
Halabajowka, możesz mi podeslac rozmiary szyjek suniek? Nie obiecuje, ale moze uda mi sie stworzyć "coś".... Moze wtedy bedą miały większe szanse......

Posted

Dziewczynki co tam u Was?????

A to na rozruszanie wwątku:evil_lol: :

Cudne[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[INDENT][B]Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :[/B]

[B]"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencje[/B]
[B][B]i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.[/B]
[B]Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami[/B]
[B]i starych mężczyzn z twardymi penisami.[/B]
[B]Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!" [/B]
[/B]

[/INDENT]
Laureat zapewne wie co mówi.....

Posted

[quote name='magdola']NOWY NR KONTA :
50 1020 5558 1111 1902 8190 0044
A o resztę sie dopytam bo ja pierwszy raz skarbnikiem jestem.......[/QUOTE]

Do przelewu jeszcze chyba imię i nazwisko potrzebne :)
Musisz napisać do moda, żeby wydzielił Ci drugi post w wątku, na rozliczenie wpływów i wydatków.

Mam nadzieję, że [B]Lupi [/B]jak najszybciej odzyska tą kasę z poczty i pozostałe pieniążki na jej konto uzbierane również przeleje [B]Hałabajówce[/B]...

Posted

[quote name='Cudak']Do przelewu jeszcze chyba imię i nazwisko potrzebne :)
Musisz napisać do moda, żeby wydzielił Ci drugi post w wątku, na rozliczenie wpływów i wydatków.

Mam nadzieję, że [B]Lupi [/B]jak najszybciej odzyska tą kasę z poczty i pozostałe pieniążki na jej konto uzbierane również przeleje [B]Hałabajówce[/B]...[/QUOTE] to na pw :)
dzieki Cudak, boa ja zielona jestem odnosnie zbierania $....

Posted

Wpadam na zaproszenie :) Cudne jamnikowate sunieczki :) Eh jak ja nie mogę przeboleć jak takie staruszki na starość są na "poniewierkę" skazywane ;( Dobrze że chociaż dobry DT mają... Ale i tak własny człowiek to co innego. U mnie na razie nie ma możliwości aby 2 psiaki wziąć, ale popytam jamnikowatych znajomych, może się koś skusi, w końcu śliczne są dziewczynki :D

Posted

Zaraz robię przelew na jamnisie. I tak 40 zł za październik plus 50 zł od mojej córci. Od razu wpłacę też listopadową deklaracje 40 zł. Zatem razem będzie to 130zł.

Posted

[quote name='Figunia']Zaraz robię przelew na jamnisie. I tak 40 zł za październik plus 50 zł od mojej córci. Od razu wpłacę też listopadową deklaracje 40 zł. Zatem razem będzie to 130zł.[/QUOTE]

Ogromnie dziękujemy!

Rozmawiałam dziś z [B]Lupi[/B] - kasę, którą miała odebrać na Poczcie z reklamacji, wysłali przekazem na jej adres domowy, więc teraz trzeba czekać, aż dojdzie do niej.... Bardzo mi głupio, ze tak wyszło.

Posted

[quote name='Cudak']

Rozmawiałam dziś z [B]Lupi[/B] - kasę, którą miała odebrać na Poczcie z reklamacji, wysłali przekazem na jej adres domowy, więc teraz trzeba czekać, aż dojdzie do niej.... Bardzo mi głupio, ze tak wyszło.[/QUOTE]

Cudak daj spokój to tylko pieniądze, są potrzebne ale nie są najważniejsze. Damy radę ;)
Dzisiaj zmierzę dziewczynki i skrobnę jakie mają obwody szyjek.

Posted

[quote name='Figunia']Zaraz robię przelew na jamnisie. I tak 40 zł za październik plus 50 zł od mojej córci. Od razu wpłacę też listopadową deklaracje 40 zł. Zatem razem będzie to 130zł.[/QUOTE]
Doszedł przelew, ale zaktualizuje jutro bo dzisiaj nie dam rady chyba.....i jeszcze ktoś przesłał, ..... Bardzo dziekuje;) jeszcze muszę napisać do Halabajowki odnosnie $ :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Cudak daj spokój to tylko pieniądze, są potrzebne ale nie są najważniejsze. Damy radę ;)
Dzisiaj zmierzę dziewczynki i skrobnę jakie mają obwody szyjek.[/QUOTE]
No ciotka najwyższy czas :evil_lol: Postaram sie im coś uszyć ale nie dzisiaj.....

Posted

Zrobiłam "nowe" rozliczenie. Potrzebuje teraz informacji czy są jakieś zaległości? I resztę info, tzn kiedy i jak i co jest płacone, chciałabym już mieć jasność. ;)