Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Hej hej u dziewczyn ok nic złego się nie dzieje aczkolwiek robi się już zimno i dobrze by było żeby się mogły już grzać w domowych pieleszach przy kominku opcjonalnie przy kaloryferze ;) Jak tam jest jakiś odzew z ogłoszeń ?[/QUOTE]

cioteczko.. do tych ostatnich ogłoszeń to Ty byłaś dodana do kontaktu... jak dobrze pamiętam..

Mam fundusz na kolejny pakiet dla nich, ktoś wie o dobrym bazarku ogłoszeniowym ?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha ha fajnie wiedzieć ;) ktoś raz dzwonił po 22 z nieznanego numeru więc nawet nie miałam jak oddzwonić, dlatego prosiłam żeby te pierwsze rozmowy szły na kogoś innego bo ja z zasady nie noszę tel przy sobie bo mi przeszkadza a w ciuchach roboczych nie mam kieszeni. I już jeden mi spadł i się cały połamał :(
Nie wierzę że nie ma zainteresowania nimi ani ciut ciut...gdzie miłośnicy rasy hallo

Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']ha ha fajnie wiedzieć ;) ktoś raz dzwonił po 22 z nieznanego numeru więc nawet nie miałam jak oddzwonić, dlatego prosiłam żeby te pierwsze rozmowy szły na kogoś innego bo ja z zasady nie noszę tel przy sobie bo mi przeszkadza a w ciuchach roboczych nie mam kieszeni. I już jeden mi spadł i się cały połamał :(
Nie wierzę że nie ma zainteresowania nimi ani ciut ciut...gdzie miłośnicy rasy hallo[/QUOTE]

Nie, sorrki, to ja chyba z Urgo i Myngey pomyliłam. Sorki.
Sprawdziłam i w ostatnim pakiecie na Wielkopolskę do kontaktu były dane tylko cudak :
Kontakt w sprawie adopcji:
tel: 788938175, e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[B]
A cioteczko - uda się jakieś ładne zdjęcia dziewczyn zrobić jak miały na początku ?
Bo jak teraz kupię im pakiet - to będą miały znowu z tymi samymi fotami.[/B]

Edited by tobciu
Posted

[B]Hałabajówka[/B] - doszedł może przekaz pocztowy od [B]Lupi[/B]? W zeszłym tygodniu miała wysłać za DT (sierpień)...
Ciekawe, jak z pieniążkami stoją sunie...bo lada dzień i za wrzesień by trzeba opłacic.

Posted

Też czekam na nowe fotki dziewczyn :) co do tego makaronu ala chińskiego co się tylko zalewa to moje psy miały po tym taką srak.... i wymioty też się pojawiły u mojego jamnika. Także stanowczo nie polecam. Raz i nigdy więcej. Chciałam iść na łatwiznę, ale lepiej poświęcić trochę czasu na gotowanie. Trzymam kciuki za pikne kobitki :)

Posted

[B][COLOR=#0000ff]Kolejne dwa pakiety zamówiłam dziewczynom :[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]2 x 30 ogłoszeń :[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]- kujawsko-pomorskie[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]- dolnośląskie[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='tobciu'][B][COLOR=#0000ff]Kolejne dwa pakiety zamówiłam dziewczynom :[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]2 x 30 ogłoszeń :[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]- kujawsko-pomorskie[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]- dolnośląskie[/COLOR][/B][/QUOTE]
Dziękujemy!

Kurcze, nie wiem, czy będzie trzeba nowego skarbnika dla suniek poszukać, bo[B] Lupi[/B] od miesiąca się nie pokazuje na dogo, nie aktualizuje rozliczenia :shake:

Posted

[quote name='Cudak']Dziękujemy!

Kurcze, nie wiem, czy będzie trzeba nowego skarbnika dla suniek poszukać, bo[B] Lupi[/B] od miesiąca się nie pokazuje na dogo, nie aktualizuje rozliczenia :shake:[/QUOTE]

No.. wczoraj własnie patrzyłam w rozliczenie, ze nic z niego nie kumam. I moich bazarków uwzględnionych w nich nie ma. :(

Posted

[quote name='tobciu']No.. wczoraj własnie patrzyłam w rozliczenie, ze nic z niego nie kumam. I moich bazarków uwzględnionych w nich nie ma. :([/QUOTE]

Z bazarków szło na moje konto i na bieżąco na karmę szło, zostało chyba 150 zł - dla suniek i Urgo (ale muszę jeszcze siąść i policzyć). Też trzeba to uwzględnić w rozliczeniu, tylko jak skoro skarbnik zniknął? :roll:

Posted

Widzę, że nie tylko ja czekam na wrześniowe rozliczenie. Nie ma moich wpłat wrześniowych...
Chciałam też spytać, czy planowane są jakieś wizyty suniek u weta w sprawie sterylek, usunięcia guzków. Jesli była o tym mowa wcześniej, to przepraszam, ale mnie skleroza atakuje...a od stałego czytania wątków oczy bolą.

Posted

Figunia, sunie zostały wysterylizowane i guzy miały po tych sterylkach się wchłonąć - nie wiem, czy już się wchłonęły.
[SIZE=3]
Rozmawiałam z[B] Lupi[/B] - nadal ma problemy z kontem, w związku z tym [B]pilnie szukamy nowego skarbnika dla suniek[/B]![/SIZE]

Posted

[quote name='Cudak']Figunia, sunie zostały wysterylizowane i guzy miały po tych sterylkach się wchłonąć - nie wiem, czy już się wchłonęły.
[SIZE=3]
Rozmawiałam z[B] Lupi[/B] - nadal ma problemy z kontem, w związku z tym [B]pilnie szukamy nowego skarbnika dla suniek[/B]![/SIZE][/QUOTE]

Dziękuję za odpowiedź!
Czyli suńki mogłyby w każdej chwili iść do domku, gdyby tylko takowy się znalazł.
A co z finansami? Nie są czasem zadłużone? bo te deklaracje takie nieduże raczej...

Hałabajówkę poproszę o wygłaskanie kochanych suniek ode mnie!!!

Posted

Gdyby dom się znalazł, to żadnych przeciwwskazań, by do niego poszły nie ma :)

Póki co opłacony tylko lipiec, za który wyłożyłam i przelałam pieniądze (250 zł) i w zeszłym tygodniu [B]Lupi [/B]miała wpłacić na poczcie za sierpień (chyba też 250 zł).

Dzięki bazarkom [B]tobciu[/B] mają co jeśc sunie, ale zaraz i za wrzesień powinien być DT opłacony, a ile jest na koncie [B]Lupi [/B]to dowiemy się chyba w poniedziałek...

Posted

[quote name='Figunia']chciałam biduśkom wpłacić dodatkowo 50 zł (od mojej córci) jeszcze na wrzesień. Wpłacać czy czekać na pojawienie się Lupi?[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu Miki i Inez :)
Poczekaj, aż znajdziemy skarbnika nowego, ja już mam niestety za dużo rozliczeń (Urgo, koty z portu, koty na DT, bazarki..), by się podjąć :(

Posted

Guzek u Inez się już trochę zmniejszył a co najważniejsze nie robią się nowe, tłuszczaki u Miki też się powoli wchłaniają aczkolwiek wet mówi że to długi proces i nie ma pewności że się całkowicie wchłonie u Inez ale nie jest on dla niej groźny. Schudły bardzo dużo zwłaszcza Mika która miała ogromną nadwagę i zero kondycji...teraz chodzą na 40 minutowe spacery w swoim tempie oczywiście a na początku jak przyjechały to po 98 minutach Mika sapała jak lokomotywa.
Na dniach będę je przesiedlać do ogrzewanego pomieszczenia bo już zimno się zaczyna robić a one są małe i nie psują więc mam nadzieję że będą mogły tam przeczekać zimno w oczekiwaniu na nowy dom :lol:
To są bardzo fajne psiaki na mój widok się cieszą i skaczą i kręcą się pod nogami ;) boją się obcych zwłaszcza mężczyzn ;(
Czuję że pięknie by się prezentowały na kanapie w otoczeniu poduszek i kocy :cool3:

Posted

[quote name='Hałabajówka']
Czuję że pięknie by się prezentowały na kanapie w otoczeniu poduszek i kocy :cool3:[/QUOTE]
Nie ma wątpliwości! :)
Fajnie, że będą w ogrzewanym pomieszczeniu, dość się na działce namarzły w poprzednie zimy....