tobciu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Hałabajówka']Hej hej u dziewczyn ok nic złego się nie dzieje aczkolwiek robi się już zimno i dobrze by było żeby się mogły już grzać w domowych pieleszach przy kominku opcjonalnie przy kaloryferze ;) Jak tam jest jakiś odzew z ogłoszeń ?[/QUOTE] cioteczko.. do tych ostatnich ogłoszeń to Ty byłaś dodana do kontaktu... jak dobrze pamiętam.. Mam fundusz na kolejny pakiet dla nich, ktoś wie o dobrym bazarku ogłoszeniowym ? Quote
zerojeden Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ha ha fajnie wiedzieć ;) ktoś raz dzwonił po 22 z nieznanego numeru więc nawet nie miałam jak oddzwonić, dlatego prosiłam żeby te pierwsze rozmowy szły na kogoś innego bo ja z zasady nie noszę tel przy sobie bo mi przeszkadza a w ciuchach roboczych nie mam kieszeni. I już jeden mi spadł i się cały połamał :( Nie wierzę że nie ma zainteresowania nimi ani ciut ciut...gdzie miłośnicy rasy hallo Quote
tobciu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) [quote name='Hałabajówka']ha ha fajnie wiedzieć ;) ktoś raz dzwonił po 22 z nieznanego numeru więc nawet nie miałam jak oddzwonić, dlatego prosiłam żeby te pierwsze rozmowy szły na kogoś innego bo ja z zasady nie noszę tel przy sobie bo mi przeszkadza a w ciuchach roboczych nie mam kieszeni. I już jeden mi spadł i się cały połamał :( Nie wierzę że nie ma zainteresowania nimi ani ciut ciut...gdzie miłośnicy rasy hallo[/QUOTE] Nie, sorrki, to ja chyba z Urgo i Myngey pomyliłam. Sorki. Sprawdziłam i w ostatnim pakiecie na Wielkopolskę do kontaktu były dane tylko cudak : Kontakt w sprawie adopcji: tel: 788938175, e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B] A cioteczko - uda się jakieś ładne zdjęcia dziewczyn zrobić jak miały na początku ? Bo jak teraz kupię im pakiet - to będą miały znowu z tymi samymi fotami.[/B] Edited September 20, 2012 by tobciu Quote
zerojeden Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Niestety mój komp jest w naprawie a tymczasowy nie chce się za chiny połączyć z aparatem ;( Quote
tobciu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Hałabajówka']Niestety mój komp jest w naprawie a tymczasowy nie chce się za chiny połączyć z aparatem ;([/QUOTE] A szit.. to szkoda :( Quote
Cudak Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='Hałabajówka']Jak tam jest jakiś odzew z ogłoszeń ?[/QUOTE] Gdyby był, to na pewno bym dała znać... :( Quote
Cudak Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [B]Hałabajówka[/B] - doszedł może przekaz pocztowy od [B]Lupi[/B]? W zeszłym tygodniu miała wysłać za DT (sierpień)... Ciekawe, jak z pieniążkami stoją sunie...bo lada dzień i za wrzesień by trzeba opłacic. Quote
zerojeden Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dzisiaj sprawdzałam nic nie przyszło. Powiem Wam że dziewczyny wyglądają jak modelki takie są pikne że hej ;) Jak odzyskam swój komputer to wstawię nowe fotki. Quote
yoshi22 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Też czekam na nowe fotki dziewczyn :) co do tego makaronu ala chińskiego co się tylko zalewa to moje psy miały po tym taką srak.... i wymioty też się pojawiły u mojego jamnika. Także stanowczo nie polecam. Raz i nigdy więcej. Chciałam iść na łatwiznę, ale lepiej poświęcić trochę czasu na gotowanie. Trzymam kciuki za pikne kobitki :) Quote
__Lara Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Bo to pewnie takie pieruństwo jak dla ludzi, paskudne, bo niezdrowe... Quote
zerojeden Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Wiecie ja nie gotuję i tak makaronu tylko wrzucam suchy na sito i do parnika nad warzywa i sam się robi ;) potem warzywa gniotę mieszam z makaronem i jest tylko mięso gotuję. Quote
tobciu Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [B][COLOR=#0000ff]Kolejne dwa pakiety zamówiłam dziewczynom :[/COLOR] [COLOR=#0000ff]2 x 30 ogłoszeń :[/COLOR] [COLOR=#0000ff]- kujawsko-pomorskie[/COLOR] [COLOR=#0000ff]- dolnośląskie[/COLOR][/B] Quote
Cudak Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='tobciu'][B][COLOR=#0000ff]Kolejne dwa pakiety zamówiłam dziewczynom :[/COLOR] [COLOR=#0000ff]2 x 30 ogłoszeń :[/COLOR] [COLOR=#0000ff]- kujawsko-pomorskie[/COLOR] [COLOR=#0000ff]- dolnośląskie[/COLOR][/B][/QUOTE] Dziękujemy! Kurcze, nie wiem, czy będzie trzeba nowego skarbnika dla suniek poszukać, bo[B] Lupi[/B] od miesiąca się nie pokazuje na dogo, nie aktualizuje rozliczenia :shake: Quote
tobciu Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Cudak']Dziękujemy! Kurcze, nie wiem, czy będzie trzeba nowego skarbnika dla suniek poszukać, bo[B] Lupi[/B] od miesiąca się nie pokazuje na dogo, nie aktualizuje rozliczenia :shake:[/QUOTE] No.. wczoraj własnie patrzyłam w rozliczenie, ze nic z niego nie kumam. I moich bazarków uwzględnionych w nich nie ma. :( Quote
Cudak Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='tobciu']No.. wczoraj własnie patrzyłam w rozliczenie, ze nic z niego nie kumam. I moich bazarków uwzględnionych w nich nie ma. :([/QUOTE] Z bazarków szło na moje konto i na bieżąco na karmę szło, zostało chyba 150 zł - dla suniek i Urgo (ale muszę jeszcze siąść i policzyć). Też trzeba to uwzględnić w rozliczeniu, tylko jak skoro skarbnik zniknął? :roll: Quote
Figunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Widzę, że nie tylko ja czekam na wrześniowe rozliczenie. Nie ma moich wpłat wrześniowych... Chciałam też spytać, czy planowane są jakieś wizyty suniek u weta w sprawie sterylek, usunięcia guzków. Jesli była o tym mowa wcześniej, to przepraszam, ale mnie skleroza atakuje...a od stałego czytania wątków oczy bolą. Quote
Cudak Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Figunia, sunie zostały wysterylizowane i guzy miały po tych sterylkach się wchłonąć - nie wiem, czy już się wchłonęły. [SIZE=3] Rozmawiałam z[B] Lupi[/B] - nadal ma problemy z kontem, w związku z tym [B]pilnie szukamy nowego skarbnika dla suniek[/B]![/SIZE] Quote
Figunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Cudak']Figunia, sunie zostały wysterylizowane i guzy miały po tych sterylkach się wchłonąć - nie wiem, czy już się wchłonęły. [SIZE=3] Rozmawiałam z[B] Lupi[/B] - nadal ma problemy z kontem, w związku z tym [B]pilnie szukamy nowego skarbnika dla suniek[/B]![/SIZE][/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź! Czyli suńki mogłyby w każdej chwili iść do domku, gdyby tylko takowy się znalazł. A co z finansami? Nie są czasem zadłużone? bo te deklaracje takie nieduże raczej... Hałabajówkę poproszę o wygłaskanie kochanych suniek ode mnie!!! Quote
Cudak Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Gdyby dom się znalazł, to żadnych przeciwwskazań, by do niego poszły nie ma :) Póki co opłacony tylko lipiec, za który wyłożyłam i przelałam pieniądze (250 zł) i w zeszłym tygodniu [B]Lupi [/B]miała wpłacić na poczcie za sierpień (chyba też 250 zł). Dzięki bazarkom [B]tobciu[/B] mają co jeśc sunie, ale zaraz i za wrzesień powinien być DT opłacony, a ile jest na koncie [B]Lupi [/B]to dowiemy się chyba w poniedziałek... Quote
Figunia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 chciałam biduśkom wpłacić dodatkowo 50 zł (od mojej córci) jeszcze na wrzesień. Wpłacać czy czekać na pojawienie się Lupi? Quote
Cudak Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Figunia']chciałam biduśkom wpłacić dodatkowo 50 zł (od mojej córci) jeszcze na wrzesień. Wpłacać czy czekać na pojawienie się Lupi?[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Miki i Inez :) Poczekaj, aż znajdziemy skarbnika nowego, ja już mam niestety za dużo rozliczeń (Urgo, koty z portu, koty na DT, bazarki..), by się podjąć :( Quote
zerojeden Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Guzek u Inez się już trochę zmniejszył a co najważniejsze nie robią się nowe, tłuszczaki u Miki też się powoli wchłaniają aczkolwiek wet mówi że to długi proces i nie ma pewności że się całkowicie wchłonie u Inez ale nie jest on dla niej groźny. Schudły bardzo dużo zwłaszcza Mika która miała ogromną nadwagę i zero kondycji...teraz chodzą na 40 minutowe spacery w swoim tempie oczywiście a na początku jak przyjechały to po 98 minutach Mika sapała jak lokomotywa. Na dniach będę je przesiedlać do ogrzewanego pomieszczenia bo już zimno się zaczyna robić a one są małe i nie psują więc mam nadzieję że będą mogły tam przeczekać zimno w oczekiwaniu na nowy dom :lol: To są bardzo fajne psiaki na mój widok się cieszą i skaczą i kręcą się pod nogami ;) boją się obcych zwłaszcza mężczyzn ;( Czuję że pięknie by się prezentowały na kanapie w otoczeniu poduszek i kocy :cool3: Quote
Cudak Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Hałabajówka'] Czuję że pięknie by się prezentowały na kanapie w otoczeniu poduszek i kocy :cool3:[/QUOTE] Nie ma wątpliwości! :) Fajnie, że będą w ogrzewanym pomieszczeniu, dość się na działce namarzły w poprzednie zimy.... Quote
Recommended Posts