sharka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 cudny pychol :loveu: pięknie wygląda :D Quote
Mamba2210 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ostatnie odliczanie:loveu: już liczę minuty...;) Quote
Mamba2210 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Śpieszę z radosną nowinką:multi:Toffiś już jest w domu i jak na razie zdążył już ukochać sobie pluszowego kota:) i pokój córki gdzie tylko tam są dywaniki,Tofiastemu rozjeżdżają się łapy jak żabie na panelach i parkiecie:) Quote
sharka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 przesyłam czochranko ślicznej rudej żabie ;) powodzenia! Quote
cockermanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mamba2210 napisał(a):Śpieszę z radosną nowinką:multi:Toffiś już jest w domu i jak na razie zdążył już ukochać sobie pluszowego kota:) i pokój córki gdzie tylko tam są dywaniki,Tofiastemu rozjeżdżają się łapy jak żabie na panelach i parkiecie:)Świetne wieści! Trzeba sprawdzić, czy Toffiś nie ma zarośniętych łap od spodu,bo wtedy bardziej się ślizga (włos od spodu łapy, między poduszkami powinien być wystrzyżony). Na pewno powoli nauczy się chodzenia na panelach ;) Quote
Mamba2210 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dzisiaj dam mu już spokój, łapy są ciut zarośnięte także będzie trzeba powycinać, pierwszy spacerek już zaliczony (oczywiście razem z pluszowym kotem:loveu:) sąsiadka mnie zaczepiła i stwierdziła że mamy ślicznego szczeniaczka:) Mąż oczarowany stwierdził że to będzie jego pieseczek, ok. 16 odbieramy córę z przedszkola...oj będzie bal:multi: Quote
Asia & Ginger Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale cudne wieści! :p Koniecznie poprosimy fotki z balu. :cool3: A sąsiedzi niech zazdroszczą, w końcu Tofiś to niezły przystojniak! :loveu: Quote
dronka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Śpieszyłam z info, ze Toffik już w nowym domu, a tu proszę wiadomości rozchodzą się w błyskawicznym tempie :-) Quote
cockermanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mamba2210 napisał(a):Dzisiaj dam mu już spokój, łapy są ciut zarośnięte także będzie trzeba powycinać, Oczywiście, trzeba chłopakowi dać trochę czasu na aklimatyzację ;) Quote
Mamba2210 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Toffinio to baaaardzo baaardzo fajny psiak:loveu:pozwala dosłownie na wszystko,można zabrać mu zabawkę,''grzebać'' w misce nawet podczas jedzenia,nie brudzi w domu,cieszy się z każdej chwili spędzonej z nami,bardzo grzecznie zostaje sam w domu, nie niszczy, nie wyje, nawet nie szczeka jak ktoś puka do drzwi to taka ruda kochana ciapa,do tego jak śpi to chrapie jak traktor:) rozłożony jak żaba na liściu z klejnotami na wierzchu:) i poszczekuje przez sen jakby biegał gdzieś na polowaniu? Niestety najprawdopodobniej będzie potrzebne dalsze leczenie ponieważ strasznie drapie sobie brodę i uszy do krwi, podgryza opuszki łap, popiskuje jak się drapie-czyli musi go bardzo swędzieć:(Jutro z samego rana idę do weterynarza bo nie chcę ryzykować świerzba przy małym dziecku.Mam cichą nadzieję że to tylko np. alergia pokarmowa, choć wcina jedną z podobno tych lepszych karm (bosch-jagnięcina z ryżem), nie dostaje ''frykasów'' z naszego stołu i lodówki, pije strasznie duże ilości wody,ale wiem że tak jest gdy psiak jest na suchej karmie.Zobaczymy czego jutro się dowiem,strasznie się boję że to jednak może być ten cholerny świerzb:placz: Edited September 6, 2012 by Mamba2210 Quote
rytka Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 trzymam kciuki za jego zdrowie i Wasze,moze jest oslabiony a skora w tym miejscu uszkodzona po chorobie choc pasozytow juz nie ma. Quote
rytka Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 ciekawe co u Tofisia jak zdrowie?moze jakies zdjęcia prosimy;) Quote
Mamba2210 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 U Toffinia wszystko OK :) apetyt dopisuje, zabawy nie brakuje, co do zdrówka to ciut gorzej ale leczymy:) Toffinio ma aplikowany Oridermyl, niestety wcześniejsze drapanie nie ustało dlatego zdecydowałam się nie czekać.Foteczki są a jakże tylko nie wiem jak je wstawić, kilka wysłałam do p.Dominiki(Helga&Ares), może jakieś ''lepsze'':) wybierze i wstawi:) Quote
Kama202 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pozdrawiam cudny domek i kochanego Toffinia:lol: Quote
Kama202 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Obie te istotki na zdjęciach prześliczne:loveu:. Quote
emilia2280 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ojej, wspaniale wiesci, cudowne zdjécia! Quote
rytka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 ale jaja Tofik jaki wymuskany wyglada jak szczeniaczek;) Quote
sharka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 cudny :D a jaki uśmiechnięty pychol :iloveyou: Quote
natalia.aleksandrov Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ślicznie wygląda i widać, że jest szczęśliwy! :) Przy okazji zaproszę Was na wątek najpiękniejszego psa świata, który szuka domku i wsparcia! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232730-Najpi%C4%99kniejszy-pies-%C5%9Bwiata-szuka-domu%21 Quote
dronka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK CAŁY DOCHÓD PRZEZNACZONY NA PODOPIECZNYCH FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19868031 Quote
Mamba2210 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Witam wszystkich, widzę że wątek umarł i nikt tu już nie zagląda od dłuuugiego czasu. Tak jak mnie ''ostrzegano'' a ja nie chciałam wierzyć Toffinio zaczyna sobie poczynać, dupka odżyła i chłopak pokazuje coraz częściej zęby. Raz zachowuje się jak szczeniak, żeby później przestraszyć nas na amen swoim głębokim barytonowym warkiem :( 2 razy capnął córkę, niby nic strasznego ale martwię się czy to nie jest początek jego poczynań... Quote
Recommended Posts