tobciu Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Na FB jest 180 zł. Na dogo 45 zł = 225 zł. Czyli do 270 zł brakuje nam 45 zł. Zrobiłam bazarek. Może coś uda się sprzedać. Jeśli tak, to w pierwszej kolejności zostanie uregulowana faktura za Urgo. A pozostała kwota (mam nadzieję choć parę rzeczy będzie cieszyło się zainteresowaniem) zostanie przekazana dla kolegi Urgo - Dziadka Barłomieja, który jest również na DT u Myngey. Bazarek : http://www.dogomania.com/forum/topic/143388-bazarek-dla-bartusia-i-na-d%C5%82ug-po-urgo-zapraszamy-do-261014-22-godz/?p=15846549 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beat2010 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Poznałam Urgo, to był cudowny pies, Myngey, bardzo, bardzo mi przykro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myngey Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Poznałam Urgo, to był cudowny pies, Myngey, bardzo, bardzo mi przykro Ech dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myngey Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Od siebie dorzuciłam 5 zł i przelałam 50 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bela51 Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Przeczytałam dopiero dzisiaj tę smutną wiadomosc... Bardzo Ci współczuje, Myngey, bylas dla NIego najlepszym, prawdziwym Domem. :-( Zegnaj piękny Urgo, bardzo, bardzo mi smutno.. :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcia2 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Dzisiaj się dowiedziałam o Urguniu , żegnaj cudny psiaczku :-( Myngey bardzo mi przykro i dziękuję za okazaną miłość Urguniowi same smutne wiadomości wczoraj odeszła za TM Zuzia , koleżanka Bartusia , którym opiekuje się Myngey :lookarou: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shilomaniak Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Poleciał skromny grosik. Biegaj po niebiańskich łąkach Urgusiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Jutro podsumujemy finanse. Myngey jak znajdzie chwilę podjedzie po fakturę. Dziękujemy pięknie wszystkim za pamięć i pomoc dla Urgo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myngey Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Doszły wpłaty od Cudak 40 zł i Shilomaniak 50 zł Odebrałam FV na kwote 279,90 zł. 18.10.2014 na konto fundacyjne wysłałam 50 zł i dzisiaj również wysłałam 50 zł na fv na pewno już jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shilomaniak Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Proszę, jeśli coś zostanie po spłaceniu długu, zostaw na psiaki, które nadal przebywają pod Twoją opieką :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Dziękujemy Shilomaniak. :) Mamy całość potrzebnej kwoty. Dziękujemy pięknie Wszystkim za wsparcie, za pomoc w leczeniu Urgo i w uregulowaniu jego ostatniej drogi. Dzięki Wam wszystkie doczesne sprawy Urgunia zostaną uregulowane. Jutro wstawimy skan ostatniej faktury na kwotę 279,90 zł. Bazarek, który zrobiłam na spłatę długu Urgo, będzie w całości przeznaczony dla kolegi Urgo - dziadka Bartka, który również przebywa u Myngey na DT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myngey Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ostatnia faktura za Urgo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobciu Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Na FB jest 180 zł. Na dogo 45 zł = 225 zł. Czyli do 270 zł brakuje nam 45 zł. Zrobiłam bazarek. Może coś uda się sprzedać. Jeśli tak, to w pierwszej kolejności zostanie uregulowana faktura za Urgo. A pozostała kwota (mam nadzieję choć parę rzeczy będzie cieszyło się zainteresowaniem) zostanie przekazana dla kolegi Urgo - Dziadka Barłomieja, który jest również na DT u Myngey. Bazarek : http://www.dogomania.com/forum/topic/143388-bazarek-dla-bartusia-i-na-d%C5%82ug-po-urgo-zapraszamy-do-261014-22-godz/?p=15846549 W trakcie trwania bazarku kwota na uregulowanie ostatniej faktury Urgo została uzbierana. Zatem całość funduszy z niniejszego bazarku zostanie przekazana dla drugiego beneficjenta - Dziadka Bartka. Dzięki Waszej pomocy i zakupom Bartek otrzyma ( BEZ WPŁATY PLISZKA NA KTÓRĄ NADAL CZEKAM ) : FANTY : 87 zł OGONKI : 14,90 zł RAZEM : 101,90 zł = w zaokrągleniu 105 zł ( BEZ WPŁATY PLISZKA NA KTÓRĄ NADAL CZEKAM ) BARDZO DZIĘKUJEMY. Kwota przelana do Maruda666 - skarbniczki na wątku Bartłomieja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myngey Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Lara Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Urgo, tam na pewno jest Ci dobrze, gdzie teraz jesteś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts