Magdalenasa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Drogie dziewczyny wolontariuszki z Jeleniej Gory.Poniewaz mija czas jakis, od kiedy zglosilyscie sie do pomocy w tym schronisku- kilka miesiecy chyba- chcialabym sie upomniec o materialy na [URL="http://www.jelenia.schronisko.net"]www.jelenia.schronisko.net[/URL] - jedyna jak dotad strone tego schroniska.Do tej pory nie dostalam ani JEDNEGO nowego opisu , do tej pory nie dostalam ani JEDNEGO zdjecia nowego psa.Wiem, ze aktywnosc na dogomanii to piekna i wazna sprawa i pomoc olbrzymia.Niestety wiekszosc potencjalnych nabywcow, tzw zewnetrznych ,szuka psa patrzac na strony internetowe danego schroniska.Dlatego tak wazne jest aby byly one aktualne.Ja niestety nie jestem w stanie tego robic w zimie jak nalezy:placz: .Prosze bardzo o pomoc, chociaz przez 2-3 nastepne miesiace. Jakiekolwiek odpowiedzi prosze kierowac na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - z braku czasu nie czytuje regularnie dogomanii Magda [URL]http://www.jelenia.schronisko.net[/URL] Quote
coolydiana Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Poniewaz od poczatku kontaktowalam sie z paroma dziewczynami,ktore sie w sprawe Jeleniogorskich psow "zaangazowaly " i pisalam z nimi na gg , czuje sie zobowiazana do wypowiedzi tutaj. Byly konkretne propozycje od konkretnych osob , miedzyinnymi aktualizacja strony. Do tego obiecano opisy psow . Niestety ,ale wchodzac na strone schroniska musze stwierdzic z rozczarowaniem ,ze strona jest nie aktualizowana ,ale za to widze codziennie aktualizowane watki na dogo .To nie wystarczy .My rowniez nie mozemy codziennie siedziec na dogo i wertowac stron z oklaskami czy innymi wypowiedziami, ktore dla nas nic konkretnego nie wnosza .Tu sie licza konkrety , wyglad psa ,charakter psa , po to mial byc wolontariat .Na watkach rowniez pytalam o opisy psow ,ale odpowiedz byla jedna :osoby co sie psami zajmuja ,znaja je .Ale kto konkretnie o jakim psie wie , tego nie dowiedzialam sie .W ten spposib nie jestesmy w stanie pomagac . Musielibysmy miec dodatkowa osobe co wertowala by te watki i szukala przydatnych dla adopcji psow informacji . Zadecydowalysmy same dla siebie , ze musimy wrocic do naszego starego systemu , tylko kontakt telefoniczny nam pozostaje ,jesli chcemy nadal pomagac .Jest to dla nas bardzo uciazliwe ,ale trudno sie mowi .Naturalnie zwieksza to nasze koszty ,ale to chyba tez nikogo nie interesuje . Quote
coolydiana Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czy mozecie cokolwiek nowego o psach na stronie schroniska wstawiac?? To bedzie tym psom bardzo pomocne . Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='coolydiana']Czy mozecie cokolwiek nowego o psach na stronie schroniska wstawiac?? To bedzie tym psom bardzo pomocne .[/quote] Ja nic o psach nie wiem, bo nie bywam w Jeleniej. Ale moge napisac, ze od wczoraj KUBA ( jest na stronie schroniska ) ma nowy dom ! A ten link wkleje do strony jeleniogorskiej, o ktorej czesto zagladaja dziewczyny-wolontariuszki. Tego nowego watku pewnie do tej pory nie zauwazyly. [B]Jednoczesnie zapraszam do watku jeleniogorskiego :[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3696951#post3696951"][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3696951#post3696951[/COLOR][/URL] Duzo informacji o nowych jeleniogorskich psach w potrzebie. . . Quote
Seaside Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Słuchajcie - nie bywam w schronisku bo nie jestem z Jeleniej, rozumiem, że wirtualna pomoc to bardzo mało. Zobowiązuję się więc dziś i jutro przekopać nasze wątki i magdzie na maila wysłąć wszystkie zdjęcia z wszystkimi możliwymi informacjami jakie wynajdę tu na dogo. Na pewno są 3 psy tutaj, których nie ma na oficjalnej stronie. dziewczyny z Jeleniej - prosimy o pomoc. Pojawiła się jednego dnia Lilith na dogo - z tego co zrozumiałam regularnie jeździ do schroniska i ma dużo świerzych informacji.Kurcze, przecież wystarczy porobić sporo zdjęć i ankietę wypełnić. To niewiele.... Quote
karcia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='coolydiana']Czy mozecie cokolwiek nowego o psach na stronie schroniska wstawiac?? To bedzie tym psom bardzo pomocne .[/quote] zeby cokolwiek wstawiac trzeba miec haslo dostepu - wiec tego kazdy robic nie moze. Ja bylam bez apartu dlugo, ale jak go mam to zawsze wstawiam fotki - na dogo, w schronisku jak jest czas wypelniam ankiety - ale przyznaje malo, bo zawsze cos innego sie znajdzie. Magdzie na maila wyslalam wszystkie opisy psow z hotelikow, bo mnie o to prosila i zrobilam to juz bardzo bardzo dawno temu. robie co moge i pomagam jak moge, komuniakacja pomiedzy osobami, ktore chca pomoc jest fatalna i to jest moim zdaniem glowny problem. mam nadzieje, ze cos sie niedlugo zmieni, ale na jakiekolwiek konkretne informacje w pewnym temacie tez juz czekam chyba ponad miesiac i nadal pozostaje mi czekanie Quote
Seaside Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Wysłąłąm dziś Magdzie wiadomości o psach z dogo, zdjęcia i wszystkie info jakie znalazłam na wątkach. Karciu masz kontakt z Lilith?? Byłą 1 dzień na dogo tylko, a wiadomości by się przydały. W sumie najbardziej to te ankiety i zdjęcia dla Magdy Quote
karcia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Seaside']Wysłąłąm dziś Magdzie wiadomości o psach z dogo, zdjęcia i wszystkie info jakie znalazłam na wątkach. Karciu masz kontakt z Lilith?? Byłą 1 dzień na dogo tylko, a wiadomości by się przydały. W sumie najbardziej to te ankiety i zdjęcia dla Magdy[/quote] dzis sie z nia bede widziec. Ona ma dostep do netu tylko raz w tygodniu Quote
Magdalenasa Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Seaside']dziewczyny z Jeleniej - prosimy o pomoc. Pojawiła się jednego dnia Lilith na dogo - z tego co zrozumiałam regularnie jeździ do schroniska i ma dużo świerzych informacji.Kurcze, przecież wystarczy porobić sporo zdjęć i ankietę wypełnić. To niewiele....[/quote] Widac,z e jednak wiele.Dostalam opisy psow z hoteliku, ktore i tak byly na stronie.to wsyztsko.Bylam w schronisku przedwczoraj, zrobilam zjecia, wsadzilam na strone nowe psy.Niestety nie mam opisow, poniewaz bylam z malym dzieckiem nie mialam jak wyprowadzac psow.Rozumiem, ze jakies nowe wolontariuszki jezdza do schroniska.Prosze popatrzcie na strony i opiszcie psy.TO JEST BARDZO POTRZEBNE.Samo pisane tutaj, ze psy sa biedne i ze poszukuja domow naprawde niewiele wplynie na ich los!!! Quote
Lilith20 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 tak mam zdjecia, i mam opisy ktore dalam juz Marzence. Problem w tym ze po pierwsze nie mam w jeleniej kompa tylko w karpaczu a do karpacza jezdze tylko raz w tygodniu wiec jak ja mam to wszystko przeslac. Po drugie Marzenka tez nie ma zbyt wiele czasu zeby to wszystko uporzadkowac wiec moze ktos by mi pomogl. Ktos kto ma w jeleniej komputer. A po trzecie nie mam wlasnej cyfrowki i latam zwykle z pozyczona. Ehhhhh Quote
zuziaM Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [B]Lunka[/B], ktora jest jeszcze na stronie schroniska - w "Psach do adopcji" - ma juz od soboty wspanialy dom pod Warszawa. [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/7513/tndscn3026yq2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts