patch75 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 moze warto skonsultowac sie z jakims behawiorysta na temat jej ucieczek, bo kiedy to sie moze zle skonczyc:shake: moze sie czegos przestraszyc na 'zewnatrz' i cos sie moze stac; jestescie super, ze macie tyle cierpliwosci do fredzi i ze tak o nia dbacie, bo pewnie nie jest latwym psem, ale na pewno jest kochana:loveu: Quote
tkaczka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To są bardzo dziwne ucieczki, takie raczej z ciekawości. Mieszkam niedaleko lasu i właśnie tam sunia ucieka. Właściwie to idzie sobie pomalutku, ale jak widzi,ze ja wychodzę i ją wołam, to wtedy zmyka. Latem ,po takiej pierwszej ucieczce wystawiłam jej wanienkę do ogródka. Musiałam pilnować,żeby zawsze była w niej woda.Uwielbia cię moczyć.:loveu: Właśnie w tym lesie jest zbiornik p.pożarowy i tam zmykała się kąpać. Od kilku tygodni ,każde wypuszczenie na podwórko kończy się skokiem przez płot (płoty).Na szczęście szybko wraca i nawet sucha. Boję się,że może jej się coś stać, albo komuś przez nią. Tu w mojej okolicy nie ma żadnego behawiorysty, a wet. powiedział mi,że trzeba mieć dużo cierpliwości i czekać. Ja się nawet boję na nią krzyknąć, bo wydaje mi się,że to co już zrobiłyśmy mogę zniszczyć. Quote
DarkAngels Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 wstawiam fotki Fredzi vel Figi z zimowych zabaw na podworku :) Quote
patch75 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a jak tam Fredzia?ucieka pewnie nadal Quote
tkaczka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Niedługo miną dwa lata, jak sunia jest u nas. Jest fantastyczna, uwielbia dzieci i zabawy. Nadal jednak boi się hałasów, trzepania dywanów i takich rożnych odgłosów. Nadal jest nieufna w stosunku do mężczyzn. No i oczywiście nadal ucieka.Skacze przez płoty, podkopuje i jak ma ochotę zwiać, to zwieje. Te jej wycieczki nie trwają długo,zaraz wraca, ale musi zwiać;) serdecznie pozdrawiamy:lol: Quote
Isabel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dziękujemy za miłe wieści:) To już dwa lata...Ale ten czas leci! Quote
tkaczka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam .Dawno mnie tu nie było. Chciałam odświeżyć temat Fredzi, a właściwie to teraz Figi. Figa jest cudownym, kochanym i bardzo wiernym psiakiem. Bardzo kocha dzieci, koty i wszystkie inne stworzenia.:lol: Pilnuje domu i mnie. Bardzo nie lubi hałasów, podniesionych głosów. Czasami w żartach mąż mnie szturchnie, a ja głośniej się odezwę, to już jest przy mnie.Jak krzyknę na kota, to szczeka na mnie ,że nie wolno podnosić głosu:):lol: Panicznie boi się burzy, trzepania dywanów(nawet przez sąsiadów), jakichkolwiek, trzasków i gwałtownych ruchów. W kwietniu miną cztery lata,jak sunia jest u mnie :lol: Chciałabym wkleić aktualne fotki mojej pupilki, ale nie wiem jak:shake: Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU! Quote
Jo37 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Fajnie,że psica ma się dobrze. Ja niestety nie umiem wkleic zdjęć. Quote
Isabel Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :) Życzę zdrowia i pomyślności wszelkiej w Nowym Roku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze. wyślij mi zdjęcia na maila [email protected] to wstawię. Quote
Recommended Posts