Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BORA']Cieszę się :lol:

Mojemu potencjalnemu domkowi najbardziej spodobała się Fredzia, ale na razie nic nie wiem, pani bardzo chce psa, ale pan nie bardzo...ahhh ci faceci, najpierw nie chcą, a później kanapeczki psu oddają :evil_lol: (u mnie tak było). Trudno, niech żałują, mogli mieć pięknego psa :loveu:[/quote]

w takim arzie moze Luna ona jest do neij podobna tylko ejst troche wieksza:)

papisia skoro znasz domek to mzoe bys zrobiła wizyte pzredadopcyjna albo anpisała bys nam cos o tym domku

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nati, wczoraj wieczorem Przemas i Ania otrzymali już ode mnie wiadomosci, ze ja ten dom i ludzi znam i za niego ręcze.. Wzięli też ode mnie kotka.. Ale już po ptokach :evil_lol: Trudno, Asia sie przejedzie kawalek :eviltong:

Posted

Hej, witam wszystkich serdecznie. Przemuś namieszał :) Z Panią umówiłam się nie na dziś ale na jutro :) Skoro Papisia zna domek, myślę ze nie trzeba lepszego poręczenia i nie będę Państwa nachodzić ;) Bardzo się cieszę, że kolejny piesek znajdzie kochających właścicieli :) Pozdrawiam!!!

Posted

Asia nie ma potrzeby sprawdzać domku, skoro wiadomo, że to dobrzy ludzie. Dziękujemy za chęć pomocy i będziemy pamiętać na przyszłość:evil_lol: , może jeszcze jakiś nasz piesek pojedzie w tamte strony i będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna.

Posted

No to super, wiec Fredzia w Czestochowie zamieszka ??:evil_lol: Może ją też kiedyś odwiedze :multi: :multi: :multi: Mam tylko 40 km i kilkoro znajomych Owczarkarzy w Czestochowie :evil_lol:

Posted

Papisiu, dziękuję za rekomendacje.
Kotek , ma sie dobrze ,a nawet bardzo dobrze.
Karuska też chyba pamiętasz (był ze schroniska)

Czekam niecierpliwie na Fredzie.Z Przemasem jestem w stałym kontakcie.

Posted

Fredzia po sterylce czuje się bardzo dobrze. Dzisiaj była na krótkim spacerku z ciociami. Na prośbę nowej Pani wklejam kilka nowych fotek naszej ślicznotki:loveu:

[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/2765/68209269dk8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4803/f2bt1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4862/f3cy6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/2733/f5cv3.jpg[/IMG]

Z ciocią Magdą
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/4702/f4mb5.jpg[/IMG]

Posted

A wiec tak: Wszystko jest już ustalone. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Fredzia wyjeżdża ze mną o 6:22 z Olsztyna. Mamy jedną przesiadkę w Toruniu o 8:56. Mamy 25 minut na siuśki przed dworcem. O 9:20 wyjeżdżamy z Torunia i o 14:14 jesteśmy w Częstochowie. :)

Posted

Zycze wam milej podrozy kochane dziewczyny. Podziekownia dla pani ktora daje cieply domek.Po tych okrutnych watkach na ktore dzis trafilam z katowanymi psami nareszcie cos milego na dobranc.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Zycze wam milej podrozy [B]kochane dziewczyny.[/B] Podziekownia dla pani ktora daje cieply domek.Po tych okrutnych watkach na ktore dzis trafilam z katowanymi psami nareszcie cos milego na dobranc.[/QUOTE]

Aha. Fajnie. :angryy: Chyba ktoś się tu pomylił :lol:

Posted

Już nie mogę się doczekać podróży z Fredzią :) Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Na mnie i na psinke na dworcu ma czekać nowa właścicielka i jej syn. Mam nadzieje, że sunie nie ma choroby lokomocyjnej :)

Posted

Jeżeli jedziecie pociągiem, to nie powinno być kłopotów, choroba lokomocyjna najczęściej ujawnia się przy podróży autem. Weź na wszelki wypadek Aviomarin.

Posted

[quote name='patch75']Fredzia jedzie z moja babcia Owieczka-ciekawe jak beda sie obie zachowywaly-moze przedzial rozniosa:lol: moze spokojnie uloza sie do snu, kto wie:razz:[/QUOTE]

Heh. Kto wie :) Mam nadzieje, że to drugie :)

Posted

Fredzia już w domku.Jest baaaardzo wystraszona.
Nas zresztą tez przestraszyła.Przeżyliśmy prawdziwy horror.
Zwiała nam, normalnie nam zwiała.Wystarczyła chwilka i przeskoczyła przez płot.Wybiegła na ulicę, moja córka za nią.Ja na rowerze za nimi.
Nie pomogły nawoływania, prośby.Uciekła na dworzec i zaszyła sie w największych chaszczach.
Na czworakach czołgałam sie żeby ją wyciągnąć.Trwało to trochę,ale w końcu
udało się.Przyprowadziłyśmy ja do domu.
Na podwórku musi chodzić na smyczy, bo jej nie wierzę.Znowu może zwiać.
Zatrzymuje się pod każdym krzaczkiem, kładzie sie pod nim i nie chce iść dalej.
Boi się mężczyzn.Zauważyłam to już w pociągu.W domu tez ucieka przed moimi chłopakami.
Ktoś musiał na prawdę mocno ją skrzywdzić.
Długo trzeba będzie pracować na zaufaniem do nas.
Miejmy nadzieję,że nam się uda.
Jest u nas już prawie trzy godziny i jeszcze nic nie piła i nic nie jadła.
Wieczorkiem ją wykąpiemy i puścimy ,,na pokoje"Może będzie lepiej.
Może dziewczyny, które opiekowały się Fredzią napiszą coś więcej o niej.
Pomoże nam to trochę .Trzymajcie kciuki, żeby się udało.

Wyślę Przemkowi zdjęcia e-mailem ,to je później wstawi.