Leokadia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Siemasz Grzesiu ;) Fajna surykatka:loveu: Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']Nie mogę się napatrzeć na cudnego stworka, pozy robi identyczne jak moja Baja :lol:[/QUOTE] Bo to cziłkowe pozy są :evil_lol: [quote name='leónowa']Siemasz Grzesiu ;) Fajna surykatka:loveu:[/QUOTE] Siemka Tomaszku :diabloti: Swoją drogą zawsze lubiłam surykatki :D Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Masz rację, pozy cziłkowe są nie do podrobienia ;) Mówiono mi , że grzywki są jak czipsy, jak się ma jednego to chce się więcej, a ja sądzę, że to się tyczy bardziej cziłek :evil_lol: Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']Masz rację, pozy cziłkowe są nie do podrobienia ;) Mówiono mi , że grzywki są jak czipsy, jak się ma jednego to chce się więcej, a ja sądzę, że to się tyczy bardziej cziłek :evil_lol:[/QUOTE] Haha, tak też może być :evil_lol: Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zerknęłam na pierwszą str wątku i widzę, że języczek wystawał jej od początku, zawsze mi się zdawało, że cziłki mają słabe ząbki i po ich wypadnięciu czy złamaniu ten języczek się wysuwa. A swoją drogą jak ona wspaniale pilnowała waszych butów :lol: czy nadal ma takie hobby? Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']Zerknęłam na pierwszą str wątku i widzę, że języczek wystawał jej od początku, zawsze mi się zdawało, że cziłki mają słabe ząbki i po ich wypadnięciu czy złamaniu ten języczek się wysuwa. A swoją drogą jak ona wspaniale pilnowała waszych butów :lol: czy nadal ma takie hobby?[/QUOTE] Język jej wystawał od zmiany zębów, bo wyrosły jej strasznie krzywe i malutkie (szczególnie dolne siekacze) no i dwóch zębów jej brakuje bo nie wyrosły :evil_lol: Tak, dalej się na nich kładzie, chociaż trochę rzadziej :D Quote
Izabela124. Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/513/lau9.jpg[/url] super :D Quote
Sonka95 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Fanie złącza te łapki przednie :cool3: [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/513/lau9.jpg[/url] Quote
Ty$ka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [url]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/24/kbqu.jpg[/url] :mdleje: Czy aby na pewno wszyscy w domu zdrowi? :evil_lol: Quote
Majkowska Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Miałam pytać po co Ci linka, ale już wiem... Jak pies znika to ciągniesz za linkę i wyjmujesz psa z zaspy :evil_lol: Kooochana Joyka :loveu: Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Izabela124.'][URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/513/lau9.jpg[/URL] super :D[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Fanie złącza te łapki przednie :cool3: [URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/513/lau9.jpg[/URL][/QUOTE] Aż dziwnie długo prosiła, równowagę dobrze złapała :D [quote name='Ty$ka'][URL]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/24/kbqu.jpg[/URL] :mdleje: Czy aby na pewno wszyscy w domu zdrowi? :evil_lol:[/QUOTE] Eee tak, chyba :P No oprócz psa oczywiście :evil_lol: [quote name='Majkowska']Miałam pytać po co Ci linka, ale już wiem... Jak pies znika to ciągniesz za linkę i wyjmujesz psa z zaspy :evil_lol: Kooochana Joyka :loveu:[/QUOTE] Wydało się :evil_lol: A tak serio to linka po to, że paradoksalnie piesek ma na niej więcej swobody niż jakby była spuszczona... Jak ją spuszczam to się mi do nogi przykleja i za nic się oddalić nie chce , a a na lince się czasem oddali troszkę :D Pies mnie wkurza, ciągle chce jeść. Gorzej niż we wrześniu gdy na encortonie była :mad: Tyle że wtedy miała do tego prawo, a teraz to mam ochotę ją zamordować :evil_lol: Od kilku dni budzi mnie w nocy (tak jakoś w przedziale 2-4 w nocy, różnie bywa) i domaga się żarcia. Najgorsze jest to, że ja nie wiem co wtedy robić. Nie dam jej - będzie piszczeć przez godzinę budząc resztę rodziny i połowę sąsiadów... więc jej daję, chociaż wiem że nie powinnam, bo tylko ją za to nagradzam :roll: I pojawia się błędne koło... Potem chce jeść o 6-7, o 12, 16, 20 i jeszcze chętnie by coś zjadła przed samym snem... zaczyna mnie to już naprawdę niepokoić, bo to nie jest normalne. Zawsze była łakomczuchem (no dobra, odkąd skończyła 1,5 roku - do tego czasu strasznie wybrzydzała :evil_lol:), ale nigdy aż tak :roll: No i przez niespełna tydzień przytyła 150 gram :diabloti: (jak to brzmi :lol:) Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ciekawe z czego wynika taaaaki apetyt? Moja Bajeczka je dość dobrze, ale nie zawsze ma dobry apetyt ;) tzn. na coś dobrego to ma zawsze :D Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']Ciekawe z czego wynika taaaaki apetyt? Moja Bajeczka je dość dobrze, ale nie zawsze ma dobry apetyt ;)[/QUOTE] No właśnie się zastanawiam, mam nadzieję, że to jej do głowy coś po prostu strzeliło i tak poza tym zdrowa jest :D No i chyba ją odrobaczę teraz, bo niby jest regularnie odrobaczana no ale kto ją tam wie, czy jakiegoś paskudztwa nie złapała :mad: Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 No właśnie, też mi to przyszło do głowy, ale może np. idą mrozy i chce zrobić sobie zapasy na zimę ;) Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']No właśnie, też mi to przyszło do głowy, ale może np. idą mrozy i chce zrobić sobie zapasy na zimę ;)[/QUOTE] Też możliwe, ale niech mi aż tak nie przesadza :diabloti: Bo ją za karę na noc będę jeszcze na balkon wywalać :evil_lol: Przynajmniej spokój będzie :p Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='maryg22']Też możliwe, ale niech mi aż tak nie przesadza :diabloti: Bo ją za karę na noc będę jeszcze na balkon wywalać :evil_lol: Przynajmniej spokój będzie :p[/QUOTE] :D ...... tylko nie mów tego przy niej głośno :D Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']:D ...... tylko nie mów tego przy niej głośno :D[/QUOTE] Ona jest zbyt zajęta drapaniem miski by cokolwiek usłyszeć :evil_lol: Oczywiście poza słowem "jedzenie" :diabloti: Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 :D mądra dziewczynka , nie daje sobie w kaszę dmuchać i to dosłownie ... :D Quote
Baton Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']:D mądra dziewczynka , nie daje sobie w kaszę dmuchać i to dosłownie ... :D[/QUOTE] To niech ona już lepiej zgłupieje :evil_lol: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Joy chyba na dogo przesiaduje bo dzisiaj w nocy siedziała cicho :lol: Dopiero o 6 mnie obudziła no i teraz już znowu pod miską przesiaduje - w końcu to już 3 godziny bez jedzenia :diabloti: Quote
Ewanka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='maryg22']Joy chyba na dogo przesiaduje bo dzisiaj w nocy siedziała cicho :lol: Dopiero o 6 mnie obudziła no i teraz już znowu pod miską przesiaduje - w końcu to już 3 godziny bez jedzenia :diabloti:[/QUOTE] Mądra dziewczynka, najwyraźniej ma swoich informatorów :D Quote
Sonka95 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='maryg22']Joy chyba na dogo przesiaduje bo dzisiaj w nocy siedziała cicho :lol: Dopiero o 6 mnie obudziła no i teraz już znowu pod miską przesiaduje - w końcu to już 3 godziny bez jedzenia :diabloti:[/QUOTE] Patrzy co o niej piszesz :evil_lol: :diabloti: Quote
Baton Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Ewanka']Mądra dziewczynka, najwyraźniej ma swoich informatorów :D[/QUOTE] Przyznać się - która to? :mad: [quote name='Sonka95']Patrzy co o niej piszesz :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] haha, to niech sobie patrzy :P Ale i tak w dzień chce jeść co 2-3 godziny :crazyeye: Chyba jej się coś w łepetynie poprzewracało :evil_lol: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Pojemny ten mały brzuszek - tyle chcieć jeść :crazyeye:. Quote
Baton Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']Pojemny ten mały brzuszek - tyle chcieć jeść :crazyeye:.[/QUOTE] Brzuszek większy od niej :evil_lol: Ale już jej przechodzi i wszystko wraca do normy. Tydzień obżarstwa i jej się znudziło :lol: Quote
Recommended Posts