BBeta Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Szelki fajne, ale jak dla mnie trochę za bardzo zabudowane, Bumi uciekłby na sam ich widok :P Mam nadzieję, że łapa zagoi się jednak szybko i Vega będzie mogła niedługo wrócić do pełnej aktywności ;) Quote
katasza1 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Świetne Pikuś wygląda w tych szelach! To już wiem że mojemu Frodowi też będzie do pyska w pomarańczowych ;) Quote
gato Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Szelki fajne, ale jak dla mnie trochę za bardzo zabudowane, Bumi uciekłby na sam ich widok :P Mam nadzieję, że łapa zagoi się jednak szybko i Vega będzie mogła niedługo wrócić do pełnej aktywności ;) A powiem Ci, że Pikuś ogólnie nienawidzi szelek (ogólnie wszystkiego do ubierania, bo jest nudystą). Wahałam się czy je w ogóle kupić z tego powodu, ale jak już zamówiłam Vedze i je zobaczyłam to stwierdziłam, że trudno najwyżej będzie mega-obrzydzony, ale musi je mieć. A okazało się, że mega-obrzydliwe były tylko na początku, jak pierwszy raz zakładałam. Teraz są łaskawie tolerowane przy zakładaniu i zdały test na wygodę, bo w nich ciąga ;) . Więc miałam małe pozytywne zaskoczenie. Co do łapy to dzięki. Dzisiejszy przegląd raczej nastraja pozytywnie, aż jestem zdziwiona. Świetne Pikuś wygląda w tych szelach! To już wiem że mojemu Frodowi też będzie do pyska w pomarańczowych ;) Dzięki! Ten pomarańcz ma fajny odcień. Żeby nie było zupełnie łyso to wstawiam jeszcze dwa wiejskie burki. Quote
BBeta Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 A powiem Ci, że Pikuś ogólnie nienawidzi szelek (ogólnie wszystkiego do ubierania, bo jest nudystą). Wahałam się czy je w ogóle kupić z tego powodu, ale jak już zamówiłam Vedze i je zobaczyłam to stwierdziłam, że trudno najwyżej będzie mega-obrzydzony, ale musi je mieć. A okazało się, że mega-obrzydliwe były tylko na początku, jak pierwszy raz zakładałam. Teraz są łaskawie tolerowane przy zakładaniu i zdały test na wygodę, bo w nich ciąga ;) . Więc miałam małe pozytywne zaskoczenie. Co do łapy to dzięki. Dzisiejszy przegląd raczej nastraja pozytywnie, aż jestem zdziwiona. Boom akceptuje tylko norwegi, jak widzi, że biorę do rąk pomarańczowe Hurtty Y to od razu robi w tył zwrot albo zaczyna się cofać :P Fajne wiejskie burki :) Quote
gato Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Boom akceptuje tylko norwegi, jak widzi, że biorę do rąk pomarańczowe Hurtty Y to od razu robi w tył zwrot albo zaczyna się cofać :P Fajne wiejskie burki :) Pip jakąś szczególną nienawiścią pałał do guardów Rogza. Ale tak generalnie to chyba najłatwiej było go przekonać do norweskich, chociaż tak naprawdę i tak wygląda jakbym chciała go tymi szelkami bić długo i namiętnie a nie tylko je założyć. świetne ujęcie :) dzięki! Quote
Kocurkotka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 jakie piękne zdjęcia :D kto wam takie robił :) i gdzie :D Quote
Bolsbokser Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Witam się :) Fotka cuuuuudna https://c1.staticflickr.com/9/8864/18204917172_ac9f005d24_o.png Quote
Recommended Posts