Buńka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='leónowa']Czytałam właśnie na fb, strasznie to smutne....kurcze, przykro mi było jak mi ostatnio bojowniczek padł, a co dopiero coś większego:-( Trzymaj się:roll:[/QUOTE] Dzięki siostra :loveu: Już wiem że nie będę mogła zasnąć dzisiaj... Nieszczęsny marzec ;C Za 13 dni minie rok od odejścia mojego kochanego Łapcia(*)... Jakiś nieszczęsny ten czas... Mamcia popiskuje i cały czas siedzi przytulona do Andzi...Liże ją i tak jak by czuwa przy niej ;C strasznie się boję że jak mój aniołek odejdzie to mamcia padnie z tęsknoty... :C Quote
Kaaasia Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [URL]http://oi61.tinypic.com/2nghlqr.jpg[/URL] Szczęśliwy pies, to brudny pies :loveu: [URL]http://oi61.tinypic.com/2a95t9f.jpg[/URL] Ja ci dam pokrake :mad: Trzymaj się! Quote
Ty$ka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 O, widzisz to ten sam gust filmowy mamy. Tzn taki, że oglądamy na łapu-capu, bez parcia na jeden gatunek :p. Jednak też na wstępie skreślam romantyczne komedie :D O jeju, trzymaj się tam mocno. Moje chomiki odchodziły dość szybko i spokojnie, tylko Jakuza też parę dni, więc wiem, co czujesz. Quote
Buńka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='Kaaasia'][URL]http://oi61.tinypic.com/2nghlqr.jpg[/URL] Szczęśliwy pies, to brudny pies :loveu: [URL]http://oi61.tinypic.com/2a95t9f.jpg[/URL] Ja ci dam pokrake :mad: Trzymaj się![/QUOTE] Rocky czasami tak przykurcza te nogi albo tak się rozciąga że momentami wygląda jak niepełnosprawny :D Ale jego jak się "ustawi" to tak stoi:evil_lol: Dziękuje :loveu: [quote name='Ty$ka']O, widzisz to ten sam gust filmowy mamy. Tzn taki, że oglądamy na łapu-capu, bez parcia na jeden gatunek :p. Jednak też na wstępie skreślam romantyczne komedie :D O jeju, trzymaj się tam mocno. Moje chomiki odchodziły dość szybko i spokojnie, tylko Jakuza też parę dni, więc wiem, co czujesz.[/QUOTE] No widzisz teraz pokrewieństwa się nie wyprzesz :megagrin: Angela vel Andzia jeszcze do rana bez zmian :shake: Teraz widzę że się tak nie chwieje, oczko otwarte i przespacerowała się po klatce.. ale to dalej nie ta Andzia co wcześniej:roll: Po dyskusji na fb doszłyśmy do wniosku z batonem, że to zmiany neurologiczne :-( Wszystko na to wskazuje... Wczoraj miała okropny atak :C nagle zaczeła biegać po klatce, obijać się o kraty nawet te u góry i padła w momencie łapkami do góry:-( Wyglądało to jak ostatnie tchnienie ale po 5-10 min wstała i otumaniona przeszła na "legowisko":roll: Już nawet napisałam że to koniec... a tu wielkie zaskoczenie. dzisiaj naprawdę troszkę lepiej ale minimalnie... obawiam się mojego wyjazdu za granicę bo to jednak kilka dni a moja mama nie zajmie się moimi ogonami tak dobrze jak ja.. :roll: Quote
Ty$ka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Nie chcę Cię straszyć, ale mój Jakuza tak umierał: ostatnie podrygi polegały na dosłownie! skakaniu po klatce. Potem drgawki i koniec. Widziałam, jak się męczy, jak by sam nie odszedł, musiałabym podjąć decyzję sama. Jednak trzymajmy się wersji, że to zmiany neurologiczne, które jednak dadzą spokój... Quote
Buńka Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 opuszczam was :C Do spisania za kilka dni ;) Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']Tęskno mi:-([/QUOTE] Mi też..:-( Ale mam ochotę na spam u niej :diabloti: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='maryg22']Mi też..:-( Ale mam ochotę na spam u niej :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] To co? Chętna do pomocy? :cool3: :diabloti: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Kto tam? :p :diabloti::diabloti::diabloti: Teraz to sobie nagrabiłam :evil_lol: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Ooo, a myślałam, że do niedzieli cie nie będzie i narobimy ci trochę nadrabiania:evil_lol: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Postanowiłam wrócić szybciej :diabloti: Stęskniłam się za Wami, w szczególności za batonikiem :loveu: (:evil_lol:) Quote
Baton Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 O, Buńka! :loveu: Niezmiernie mi miło, ale nie musiałaś specjalnie dla mnie wcześniej wracać :evil_lol: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='Angi']cześć Buuńka!!! xDDD[/QUOTE] cześć Angi! Jak miło cię tu widzieć :lol: Chcesz może soczku z gumi jagód? xD Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 A Buniaczek nawet nie zauważył, że pierwszy raz w banerku mam 'spółke':evil_lol: Powinnaś być dumna z siostry:loveu: Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='Angi']nie chcę :grins:[/QUOTE] :-( Przykrość wielką mi robisz... może chociaż troszkę spróbujesz? :D Quote
Buńka Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 [quote name='leónowa']A Buniaczek nawet nie zauważył, że pierwszy raz w banerku mam 'spółke':evil_lol: Powinnaś być dumna z siostry:loveu:[/QUOTE] O! Serio! Ja i batonik (:diabloti:) jesteśmy z cb dumne :loveu: Quote
Leokadia Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='(:Buńka:)']O! Serio! Ja i batonik (:diabloti:) jesteśmy z cb dumne :loveu:[/QUOTE] Nosz nareszcie:mad: Quote
angineuuka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 uszanowanko! :D mamy dwa dni na spam xD też chcesz mi posty nabić? :diabloti: Quote
Recommended Posts