Franca81 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='natija']widze,ze dalej jej nie ma:roll:[/QUOTE] noooo..... I jakoś tak cicho na dogo się zrobiło.... Quote
Franca81 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Bunka odezwij sie! Martwimy sie... :roll: Quote
Baton Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 No własnie, ktoś wie co się u niej dzieje? :roll: Quote
Buńka Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Jestem kochane i wszystko w porządku jak najlepszym poza tym że zaczęła się szkoła... prawie codziennie mam zajęcia do 15! Zanim dotrę do domu, ogarnę sie i wyjdę z psami na spacer to już ciemno a tu jeszcze masa masa nauki i budzik nastawiony na 5 rano także musicie mi wybaczyć. Nie zapomniałam broń Boże o spółce i jak będę miała chwilę to będę zaglądać;) Nawet wątek Szejkusia zaniedbałam... a miało być tak pieknie:roll: Tyle mam na swoją obronę, wysyłam gorące buziolki dla was:loveu::loveu: Quote
Sonka95 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 To masz tak samo jak ja codziennie do 15 siedzę w szkole :roll: Quote
Kaaasia Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Dobrze że się odezwałaś, bo myślalam że jakąś ekipę ratunkową trzeba będzie wysyłać ;) Quote
Ana :) Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 jak będziesz miała trochę czasu to odzywaj się do nas :* Quote
qmu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 halo halo kolezanko ja tu wchodze by podziwiac a tu ops ops cisza spokoj .... Quote
Buńka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Łej zaglądam mocno wkurzona bo juz myślałam że jutro dzionek poświęcę dogomani a tu doopa... wszystkie szkoły w okolicy mają jutro wolne ale nie, nie nasza co to to nie! Bosko... zawsze jesteśmy najbardziej pokrzywdzeni:obrazic::diabloti: Z pieskich wieści to u nas stara bieda:D. Leośka gania za piłką całymi dniami, moją mamusię już ręce bolą od rzucania aportu, Rokulek to słodziulek chociaż ostatnio poszłam zamówić kaganiec bo mu rogi rosną i pańcie bronił by nawet przed lecącymi z drzewa liśćmi:D a Mudżyn jak ten kot chodzi własnymi ścieżkami... Leośce kupiłam ubranko i kuźwa za małe jest:niewiem: jak ja to mierzyłam i nawet nie mam czasu żeby fotki pocykać i gdzieś wstawić na dogo żeby sprzedać... Ehh nawet teraz piszę w "biegu" bo miedzyczasie szykuję referacik na Marketing. Mam nadzieję że u was spółkowiczki wszystko dobrze? Nie mam czasu zajrzeć niestety. Tak smutno że się urwał nasz kontakt no ale cóż nauka nauka nauka byle do świąt:D jak się gosci dużo nie zjedzie to będzie czas. Będę wpadac Przesyłam Buziolki:kiss_2: Quote
Baton Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Hej, hej ;) A to z jakiej racji mialoby byc jutro wolne ? :D Spółka sie troche posypała, ale mam nadzieję że nadrobimy w święta :D Taa, ja to niby teraz powinnam się uczyc chemi, ale wybitnie mi się nie chce :evil_lol: Pozdrawiamy Was i mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy i będziesz wpadać, choćby czasami :D Quote
Leokadia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Oj doskonale cie rozumiem, w tym roku matura, zasypują na powtórkami, próbnymi maturami, a człowiek siedzi ciągle przy tych ksążkach, że się żyć odechciewa:shake: Quote
qmu Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 wkuwanie, matura o maaatulu kiedy to bylo hehehe :) ale wkuwaj wkuwaj tylko kuknij tutaj czasem i jakies fotosy poprosimy tak z doskoku dokleic chociaz Quote
Sonka95 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ja maturę powinnam mieć w tym roku , ale poszłam do technikum i mam 1 rok dłużej nauki i wszystko przesunięte ;) nauki teraz mam sporo , ale zawsze znajduje czas na dogo :diabloti: Quote
Franca81 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 szkola i glowka to dogomaniacka wymowka :razz: Niech noc, moc i mocz bedzie z Toba :diabloti: tylko wracaj do nas czesciej! Bo nam teskno....:shake: Quote
natija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 wpadlam do Was i widze,ze zakowacie,to dobrze bedzie madrzejsza jeszcze spolka.wpadiejcie czasem i zdaj relacje co tam u Was,byle do swiat;)My cierpliwe jestesmy i poczekamy...;) Quote
Buńka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Obskoczyłam wąteczki to do siebie też wpadam:D Quote
Buńka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Siostrunia:multi: Ano z pustymi:sad: Błagam o wybaczenie Mam na aparacie Leośkę w obroży Hello Kitty ale aparat od miesiąca leży rozładowany... jakoś się pieron sam naładować nie chce:evil_lol: Quote
Baton Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Siostrunia:multi: Ano z pustymi:sad: Błagam o wybaczenie Mam na aparacie Leośkę w obroży Hello Kitty ale aparat od miesiąca leży rozładowany... jakoś się pieron sam naładować nie chce:evil_lol:[/QUOTE] O, zdjęć Leośki to ja niepodaruję! :mad: Quote
Leokadia Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A to dziwne, jak ja miałam aparaty to tylko takie, które się same ładują:crazyeye: A tak serio to mi się siostra nie opierniczać i dawać foty!:p Quote
Buńka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 O te fotki to się tak domagacie żeby sprawdzić czy wszystkie moje futra żyją, co?:evil_lol: Ano powiem wam, żyją JESZCZE:diabloti: Leośka zdominowała chłopaków i teraz to ona rządzi nie Murzyn:) Żadne z moich futer w cudowny sposób nie zmądrzało i na to się nie zanosi... ostatnio jest czyste szaleństwo z domieszką Adhd na spacerkach. Pańcia po całym dniu harówki i wkuwania na spacerze jest ostro dobijana a potem idzie dalej wkuwać... a przynajmniej próbuję:roll: Fotki bendom jutro jak się aparat zechce naładofać:evil_lol: Quote
Leokadia Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Wiesz, może tak jedna foteczka jednak na dowód, że piesałki żyją?:diabloti: Quote
Recommended Posts