Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jestem kochane i wszystko w porządku jak najlepszym poza tym że zaczęła się szkoła... prawie codziennie mam zajęcia do 15! Zanim dotrę do domu, ogarnę sie i wyjdę z psami na spacer to już ciemno a tu jeszcze masa masa nauki i budzik nastawiony na 5 rano także musicie mi wybaczyć. Nie zapomniałam broń Boże o spółce i jak będę miała chwilę to będę zaglądać;) Nawet wątek Szejkusia zaniedbałam... a miało być tak pieknie:roll:
Tyle mam na swoją obronę, wysyłam gorące buziolki dla was:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Łej zaglądam mocno wkurzona bo juz myślałam że jutro dzionek poświęcę dogomani a tu doopa... wszystkie szkoły w okolicy mają jutro wolne ale nie, nie nasza co to to nie! Bosko... zawsze jesteśmy najbardziej pokrzywdzeni:obrazic::diabloti:
Z pieskich wieści to u nas stara bieda:D. Leośka gania za piłką całymi dniami, moją mamusię już ręce bolą od rzucania aportu, Rokulek to słodziulek chociaż ostatnio poszłam zamówić kaganiec bo mu rogi rosną i pańcie bronił by nawet przed lecącymi z drzewa liśćmi:D a Mudżyn jak ten kot chodzi własnymi ścieżkami...
Leośce kupiłam ubranko i kuźwa za małe jest:niewiem: jak ja to mierzyłam i nawet nie mam czasu żeby fotki pocykać i gdzieś wstawić na dogo żeby sprzedać... Ehh nawet teraz piszę w "biegu" bo miedzyczasie szykuję referacik na Marketing.
Mam nadzieję że u was spółkowiczki wszystko dobrze? Nie mam czasu zajrzeć niestety. Tak smutno że się urwał nasz kontakt no ale cóż nauka nauka nauka byle do świąt:D jak się gosci dużo nie zjedzie to będzie czas. Będę wpadac
Przesyłam Buziolki:kiss_2:

Posted

Hej, hej ;)
A to z jakiej racji mialoby byc jutro wolne ? :D
Spółka sie troche posypała, ale mam nadzieję że nadrobimy w święta :D
Taa, ja to niby teraz powinnam się uczyc chemi, ale wybitnie mi się nie chce :evil_lol:
Pozdrawiamy Was i mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy i będziesz wpadać, choćby czasami :D

Posted

wkuwanie, matura o maaatulu kiedy to bylo hehehe :)

ale wkuwaj wkuwaj tylko kuknij tutaj czasem i jakies fotosy poprosimy tak z doskoku dokleic chociaz

Posted

Ja maturę powinnam mieć w tym roku , ale poszłam do technikum i mam 1 rok dłużej nauki i wszystko przesunięte ;) nauki teraz mam sporo , ale zawsze znajduje czas na dogo :diabloti:

Posted

wpadlam do Was i widze,ze zakowacie,to dobrze bedzie madrzejsza jeszcze spolka.wpadiejcie czasem i zdaj relacje co tam u Was,byle do swiat;)My cierpliwe jestesmy i poczekamy...;)

Posted

Siostrunia:multi:
Ano z pustymi:sad: Błagam o wybaczenie
Mam na aparacie Leośkę w obroży Hello Kitty ale aparat od miesiąca leży rozładowany... jakoś się pieron sam naładować nie chce:evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Siostrunia:multi:
Ano z pustymi:sad: Błagam o wybaczenie
Mam na aparacie Leośkę w obroży Hello Kitty ale aparat od miesiąca leży rozładowany... jakoś się pieron sam naładować nie chce:evil_lol:[/QUOTE]
O, zdjęć Leośki to ja niepodaruję! :mad:

Posted

O te fotki to się tak domagacie żeby sprawdzić czy wszystkie moje futra żyją, co?:evil_lol:
Ano powiem wam, żyją JESZCZE:diabloti:
Leośka zdominowała chłopaków i teraz to ona rządzi nie Murzyn:)
Żadne z moich futer w cudowny sposób nie zmądrzało i na to się nie zanosi...
ostatnio jest czyste szaleństwo z domieszką Adhd na spacerkach.
Pańcia po całym dniu harówki i wkuwania na spacerze jest ostro dobijana a potem idzie dalej wkuwać... a przynajmniej próbuję:roll:
Fotki bendom jutro jak się aparat zechce naładofać:evil_lol: