Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']ale jak mam poczytać, jak nie wiem gdzie? :P[/QUOTE]
I to jest całe sedno tej spółki :diabloti:
Dobra, nie odzywam się bo mnie jeszcze wyrzucą, albo mi nie będą pieska chwalić :P

Posted

[quote name='Angi']pierdziele to. :diabloti:[/QUOTE]
Ejjj czemu was nie cenzuruje!?
Ja kiedyś napisałam "pierdoła" i mnie ocenzurowało...
Wszyscy tu ordynarnie i chamsko się wyrażają a cenzuruje mnie - owoc kultury :lol:

Posted

[quote name='Majkowska']Ejjj czemu was nie cenzuruje!?
Ja kiedyś napisałam "pierdoła" i mnie ocenzurowało...
Wszyscy tu ordynarnie i chamsko się wyrażają a cenzuruje mnie - owoc kultury :lol:[/QUOTE]
bo nie napisałam *******ę tylko pierdzielę :evil_lol:

Posted

Dostaniesz bana i tak się skończy.
A swoją drogą to jak ja kiedyś zostanę zbanowana to obwiniajcie o to mojego tżta. Dziś mi wyznał że jak mu będę wiecznie na kompie zalegać i on sobie na fejsiu nie będzie mogł wchodzić to napisze do administracji żeby mnie zbanowali...
Muszę chyba obudzić dziecko i przypomnieć mu że ma kolkę całą noc, bo coś cicho zasnęło , a tż na 4 wstaje do pracy...:diabloti:
Oko za oko, a zęby się powybija :mad:

Posted

no jeszcze czego, będę chłopu niesłusznie dogadzać...
Mnie jest komputer potrzebny bardziej niż jemu, bo mnie jest potrzebny do pracy i rozwoju ( bo pisząc na dogo pracuję z ludźmi omawiając trudne tematy i rozwijam swój zakres słów).

Posted

Bo dogo kształci i kształtuje.
A tak serio ja też zauważam u siebie jakieś zinteligentnienie, jakąś twórczość, kreatywność... Jak siedziałam w pracy to czułam ze robię się tłumanowata, że mi zasób słów zanika. A teraz... czasem czytam swoje posty i zastanawiam się skąd ja takie słowa trudne znam :evil_lol:

Posted

No proszę tylko mnie na moment brakło jako przewodniczącego i wystraszyłyście potencjalnie nowego spółkowicza:evil_lol:
Prezesie za mało się starasz:eviltong:
Angi to wygląda tak że naszą spółkę tworzą same pozytywnie zakręcone osoby które dużo, dużo gadają na różnorakie tematy, nie zawsze wszystko na serio i nie boją się przyznać że ich psy chodzą w kolcach np czy że są klikane w łep:diabloti: Przedstawiamy się ładnie na początek a później zmieniamy banerek na jakiśtam i zamieszczamy w nim słowo spółka, ot cała filozofia:diabloti:
Od czasu do czasu narzekamy na psy, ból pleców, oczy, nieprzespane noce czy jakieś inne kontrowersyjne tematy:D:evil_lol:
Zapraszamy serdecznie do niegrzecznej spółeczki:evilbat:
Dołącz do nas a nie będziesz się nudzić na dogo! (Kurde od razu mamy hasło reklamowe:D)

Posted

WIEM:multi: Hi hi w spółce pszeciesz sami geniuse:evil_lol:
mam regulamin;) Proszę...
[COLOR=#000000]Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA![/COLOR]
[COLOR=#000000]Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku[/COLOR]:diabloti:[COLOR=#000000].

[/COLOR][COLOR=#000000]Punkt 2) Osoba należąca do spółki jak i nowo przyjęte osoby zmuszone są do wstawienia swojego zdjęcia na wątek[/COLOR]:grins:
[COLOR=#000000]Zdjęcie może być u boku ukochanego pieseczka/pieseczków[/COLOR]:evil_lol:

Reszta to jakieś wymysły naszego PREZAESA:evil_lol: więc nie wstawiam:eviltong:

EDIT: Edytowałam pierwszy post:D

Posted

i teraz będą się bić o władzę. Która ważniejsza...
Chyba ja jedyna jestem grzeczna w tym towarzystwie, siedzę sobie cicho z boczku i czasem dwa słowa wtrące...

A btw to leonówa co to za prezesowanie bez spółki w bannerku. Patrzcie ją, wyrzuciła podstawowe słowo z banera i została prezesem... :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No proszę tylko mnie na moment brakło jako przewodniczącego i wystraszyłyście potencjalnie nowego spółkowicza:evil_lol:
Prezesie za mało się starasz:eviltong:
Angi to wygląda tak że naszą spółkę tworzą same pozytywnie zakręcone osoby które[B] dużo, dużo gadają na różnorakie tematy, nie zawsze wszystko na serio i nie boją się przyznać że ich psy chodzą w kolcach np czy że są klikane w łep:diabloti:[/B] Przedstawiamy się ładnie na początek a później zmieniamy banerek na jakiśtam i zamieszczamy w nim słowo spółka, ot cała filozofia:diabloti:
[B]Od czasu do czasu narzekamy na psy, ból pleców, oczy, nieprzespane noce czy jakieś inne kontrowersyjne tematy:D:evil_lol:[/B]
Zapraszamy serdecznie do niegrzecznej spółeczki:evilbat:
Dołącz do nas a nie będziesz się nudzić na dogo! (Kurde od razu mamy hasło reklamowe:D)[/QUOTE]

[quote name='(:Buńka:)']WIEM:multi: Hi hi w spółce pszeciesz sami geniuse:evil_lol:
mam regulamin;) Proszę...
[COLOR=#000000]Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA![/COLOR]
[COLOR=#000000]Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku[/COLOR]:diabloti:[COLOR=#000000].

[/COLOR][COLOR=#000000]Punkt 2) [B]Osoba należąca do spółki jak i nowo przyjęte osoby zmuszone są do wstawienia swojego zdjęcia na wątek[/B][/COLOR][B]:grins:[/B]
[COLOR=#000000]Zdjęcie może być u boku ukochanego pieseczka/pieseczków[/COLOR]:evil_lol:

Reszta to jakieś wymysły naszego PREZAESA:evil_lol: więc nie wstawiam:eviltong:

EDIT[B]: Edytowałam pierwszy pos[/B]t:D[/QUOTE]
moje psy w kolcach nie chodzą, ale w kilkane w łeb czasami są :diabloti:
Ja już mogę ponarzekać, jak potrzeba :razz::razz:
A zdjęcie u siebie kiedyś wstawiałam, mogę jeszcze raz w razie czego wstawić :diabloti: