Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']ale jak mam poczytać, jak nie wiem gdzie? :P[/QUOTE] I to jest całe sedno tej spółki :diabloti: Dobra, nie odzywam się bo mnie jeszcze wyrzucą, albo mi nie będą pieska chwalić :P Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']pierdziele to. :diabloti:[/QUOTE] Ejjj czemu was nie cenzuruje!? Ja kiedyś napisałam "pierdoła" i mnie ocenzurowało... Wszyscy tu ordynarnie i chamsko się wyrażają a cenzuruje mnie - owoc kultury :lol: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Majkowska']Ejjj czemu was nie cenzuruje!? Ja kiedyś napisałam "pierdoła" i mnie ocenzurowało... Wszyscy tu ordynarnie i chamsko się wyrażają a cenzuruje mnie - owoc kultury :lol:[/QUOTE] bo nie napisałam *******ę tylko pierdzielę :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 o teraz bardzo brzydko napisałaś i ocenzurowało. Samo? Jak możesz się tak wulgarnie wyrażać publicznie :evil_lol:?! Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Dostaniesz bana i tak się skończy. A swoją drogą to jak ja kiedyś zostanę zbanowana to obwiniajcie o to mojego tżta. Dziś mi wyznał że jak mu będę wiecznie na kompie zalegać i on sobie na fejsiu nie będzie mogł wchodzić to napisze do administracji żeby mnie zbanowali... Muszę chyba obudzić dziecko i przypomnieć mu że ma kolkę całą noc, bo coś cicho zasnęło , a tż na 4 wstaje do pracy...:diabloti: Oko za oko, a zęby się powybija :mad: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 trudno, odpocznę od dogo :diabloti: kupcie drugi komputer :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no jeszcze czego, będę chłopu niesłusznie dogadzać... Mnie jest komputer potrzebny bardziej niż jemu, bo mnie jest potrzebny do pracy i rozwoju ( bo pisząc na dogo pracuję z ludźmi omawiając trudne tematy i rozwijam swój zakres słów). Quote
Leokadia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 O tak, popieram, od kiedy siedzę na dogo, dostaję coraz lepsze oceny z polskiego:lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Bo dogo kształci i kształtuje. A tak serio ja też zauważam u siebie jakieś zinteligentnienie, jakąś twórczość, kreatywność... Jak siedziałam w pracy to czułam ze robię się tłumanowata, że mi zasób słów zanika. A teraz... czasem czytam swoje posty i zastanawiam się skąd ja takie słowa trudne znam :evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 no ba dogo ksztalci:) a co sie czepiacie spolki,przeciez ona dopiero co powsatla,wiec trzeba ja dociagnac jeszcze:eviltong: Quote
Franca81 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 bo tu jeszcze sie pisze na poziomie. Ale jak sie wejdzie na inne fora dla malolatow to idzie sie ostro zalamac..... Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='leónowa']Które? Prezes zaprowadzi porządek:diabloti:[/QUOTE] prezesie melduje patrz wyzej to zobaczysz;) Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 No proszę tylko mnie na moment brakło jako przewodniczącego i wystraszyłyście potencjalnie nowego spółkowicza:evil_lol: Prezesie za mało się starasz:eviltong: Angi to wygląda tak że naszą spółkę tworzą same pozytywnie zakręcone osoby które dużo, dużo gadają na różnorakie tematy, nie zawsze wszystko na serio i nie boją się przyznać że ich psy chodzą w kolcach np czy że są klikane w łep:diabloti: Przedstawiamy się ładnie na początek a później zmieniamy banerek na jakiśtam i zamieszczamy w nim słowo spółka, ot cała filozofia:diabloti: Od czasu do czasu narzekamy na psy, ból pleców, oczy, nieprzespane noce czy jakieś inne kontrowersyjne tematy:D:evil_lol: Zapraszamy serdecznie do niegrzecznej spółeczki:evilbat: Dołącz do nas a nie będziesz się nudzić na dogo! (Kurde od razu mamy hasło reklamowe:D) Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [B][COLOR=#000000]Dołącz do nas a nie będziesz się nudzić na dogo![/COLOR][/B]:multi:[COLOR=#000000]Bunka jestes genialna[/COLOR] Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 WIEM:multi: Hi hi w spółce pszeciesz sami geniuse:evil_lol: mam regulamin;) Proszę... [COLOR=#000000]Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA![/COLOR] [COLOR=#000000]Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku[/COLOR]:diabloti:[COLOR=#000000]. [/COLOR][COLOR=#000000]Punkt 2) Osoba należąca do spółki jak i nowo przyjęte osoby zmuszone są do wstawienia swojego zdjęcia na wątek[/COLOR]:grins: [COLOR=#000000]Zdjęcie może być u boku ukochanego pieseczka/pieseczków[/COLOR]:evil_lol: Reszta to jakieś wymysły naszego PREZAESA:evil_lol: więc nie wstawiam:eviltong: EDIT: Edytowałam pierwszy post:D Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 msimy go jeszcze dopracowac,bo krotki ten nasz regulamin:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ja regulamin dopracowałam, ale moje wysiłki nie zostały docenione:shake: Quote
Majkowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 i teraz będą się bić o władzę. Która ważniejsza... Chyba ja jedyna jestem grzeczna w tym towarzystwie, siedzę sobie cicho z boczku i czasem dwa słowa wtrące... A btw to leonówa co to za prezesowanie bez spółki w bannerku. Patrzcie ją, wyrzuciła podstawowe słowo z banera i została prezesem... :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='(:Buńka:)']No proszę tylko mnie na moment brakło jako przewodniczącego i wystraszyłyście potencjalnie nowego spółkowicza:evil_lol: Prezesie za mało się starasz:eviltong: Angi to wygląda tak że naszą spółkę tworzą same pozytywnie zakręcone osoby które[B] dużo, dużo gadają na różnorakie tematy, nie zawsze wszystko na serio i nie boją się przyznać że ich psy chodzą w kolcach np czy że są klikane w łep:diabloti:[/B] Przedstawiamy się ładnie na początek a później zmieniamy banerek na jakiśtam i zamieszczamy w nim słowo spółka, ot cała filozofia:diabloti: [B]Od czasu do czasu narzekamy na psy, ból pleców, oczy, nieprzespane noce czy jakieś inne kontrowersyjne tematy:D:evil_lol:[/B] Zapraszamy serdecznie do niegrzecznej spółeczki:evilbat: Dołącz do nas a nie będziesz się nudzić na dogo! (Kurde od razu mamy hasło reklamowe:D)[/QUOTE] [quote name='(:Buńka:)']WIEM:multi: Hi hi w spółce pszeciesz sami geniuse:evil_lol: mam regulamin;) Proszę... [COLOR=#000000]Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA![/COLOR] [COLOR=#000000]Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku[/COLOR]:diabloti:[COLOR=#000000]. [/COLOR][COLOR=#000000]Punkt 2) [B]Osoba należąca do spółki jak i nowo przyjęte osoby zmuszone są do wstawienia swojego zdjęcia na wątek[/B][/COLOR][B]:grins:[/B] [COLOR=#000000]Zdjęcie może być u boku ukochanego pieseczka/pieseczków[/COLOR]:evil_lol: Reszta to jakieś wymysły naszego PREZAESA:evil_lol: więc nie wstawiam:eviltong: EDIT[B]: Edytowałam pierwszy pos[/B]t:D[/QUOTE] moje psy w kolcach nie chodzą, ale w kilkane w łeb czasami są :diabloti: Ja już mogę ponarzekać, jak potrzeba :razz::razz: A zdjęcie u siebie kiedyś wstawiałam, mogę jeszcze raz w razie czego wstawić :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Jak już wspominałam w jednym punkcie regulaminu, prezes ustala sobie własne zasady:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='leónowa']Jak już wspominałam w jednym punkcie regulaminu, prezes ustala sobie własne zasady:diabloti:[/QUOTE] nie bawię się tak. :diabloti: Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 prezes co najwyzej moze se pogadac:eviltong:[B]a napis spolka powinnien byc obowiazkowy!!![/B] Quote
Recommended Posts