Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='Franca81']Mam nadzieje, ze mnie Bunka do sadu nie poda za kradziez fotki :shake:[/QUOTE]

Wszystkie organy ścigania już powiadomione o kradzieży:diabloti: Szykuj się że ci wtargną do domu i aresztują:evil_lol:
A z wiedźmą trafiłaś bo to symbol świętokrzyskiego:eviltong:

Posted

Nie wiem czy pamiętacie moją rozpacz o wiatraczku który miał dziwną wtyczkę i był pęknięty? No bo po tak długim czasie, pisaniu reklamacji, wysyłaniu zdjęć wkońcu mi przysłali to co chciałam:multi: I nawet działa:cool3::evil_lol: Własnie się przy nim chłodzę:eviltong:
Przysłali w samą porę bo w niedziele u nas zapowiadają do 34 stopni a na naszym zapupiu pewnie dobije do 40:diabloti:
Z dnia moich psów to powiem że mam bandę idiotów... no Rokulec jeszcze w miarę normalny:evil_lol:
Leokadia dzisiaj przeżywała ciężki stres jak za płotem ujrzała kombajn:shake: chciała uciekać ale wymyśliłyśmy że pojedziemy sobie na stawy i tak ja mamunia i leo się dzisiaj relaksowałyśmy nad wodą :eviltong: Oczywiście tak jak martwiła się o mnie i szczekała podczas opalania tak samo nie dawała mi dzisiaj pływać i cały czas była koło mnie aż wkońcu chciała wejść mi na plecy i mnie troszku podtopiła:mad: A ja pływać doskonale nie umiem i dobrze że nie było naprawdę głęboko:mad:
Wieczorem psy puszczone na podwórko a tu nagle jakiś hałas w piwnicy . . . (?) W domu tylko ja i mama, wystraszyłyśmy się jak nie wiem... No to idę sprawdzić co to. Wchodzę a tam Murzyn siedzi na węglu i tylko mu się oczy świecą:-o Na początku go nie zauważyłam a potem aż krzyknęłam:D A ten głupek się cieszy:shake: Otwarł sobie sam okienko (JAK NA BOGA???) i siedział w kopie węgla:mdleje:
Rokulec natomiast dzisiaj tylko podarł mi wkładki w butach:mad:
Także ten tego... miałam ochotę dzisiaj klikać raz za razem a szczyt instynktu mordercy sięgnął u mnie zenitu:diabloti:

Posted

[quote name='Franca81']Poszczuje te organy swoim psem. :diabloti:

A widzisz jak ladnie na dogo reklamuje swietokrzyskie? :cool3:[/QUOTE]

No nie wiem czy Sintra coś zdziała:evil_lol:
A reklama jak marzenie, symbol świętokrzyskiego na zdjęciu świętokrzyskiej dogomaniaczki:evil_lol:
Trzeba to dać do gazet, mediów . . .!!! :D:evil_lol::D

Posted

Jak narzekamy na swoje psy to wszyscy. Wykąpałam wczoraj psa, muszę odczekać 3 dni, aż go zakropie nowymi kropelkami na kleszcze, a ten mały idiota wziął się wpakował do najgłębszej, najbrudniejszej kałuży i się w niej uwalił:angryy: Śmierdzi jak cholera i znowu muszę go kąpać:shake:

Posted

[quote name='leónowa']Jak narzekamy na swoje psy to wszyscy. Wykąpałam wczoraj psa, muszę odczekać 3 dni, aż go zakropie nowymi kropelkami na kleszcze, a ten mały idiota wziął się wpakował do najgłębszej, najbrudniejszej kałuży i się w niej uwalił:angryy: Śmierdzi jak cholera i znowu muszę go kąpać:shake:[/QUOTE]

A ja mam pieska idealnego i nie będę na niego narzekać.
Dziś przeżywam wzloty i upadki, i akurat w tym momencie mam wzlot ( ciekawe kiedy spadnę z hukiem...")

Posted

[quote name='Majkowska']A ja mam pieska idealnego i nie będę na niego narzekać.
Dziś przeżywam wzloty i upadki, i akurat w tym momencie mam wzlot ( ciekawe kiedy spadnę z hukiem...")[/QUOTE]

A myślałam że nikt kto ma idealne psy/psa mojej galerii nie odwiedza:diabloti:

[quote name='leónowa']Jak narzekamy na swoje psy to wszyscy. Wykąpałam wczoraj psa, muszę odczekać 3 dni, aż go zakropie nowymi kropelkami na kleszcze, a ten mały idiota wziął się wpakował do najgłębszej, najbrudniejszej kałuży i się w niej uwalił:angryy: Śmierdzi jak cholera i znowu muszę go kąpać:shake:[/QUOTE]

Jak nasze pupile kochają sprawiać pańciostwu takie niespodzianki . . .:roll:

Posted

[quote name='Majkowska']Ha, to was zaskoczyłam moim idealnym pieskiem.
Bardzo mi teraz zazdrościcie? :evil_lol:[/QUOTE]

Nie chwal dnia przed zachodem słońca :diabloti: Aż czekam na info jak to Walduś ukradł pełną pieluchę. :razz:

Posted

[quote name='Franca81']Nie chwal dnia przed zachodem słońca :diabloti: Aż czekam na info jak to Walduś ukradł pełną pieluchę. :razz:[/QUOTE]

Słońce zaszło i nic nie nabroił. Ha, widzisz, nie czekaj na jego potknięcie, psy idealne nie mają wpadek ;) Waldek dziś doczeka się chyba spaceru z bobiną i mało tego na tym spacerze będzie idealnie grzeczny ( i nie pójdzie galopem za kotem ani nie obszczeka pana w różowej koszulce:roll:) :P

Posted

nie no wszystkie mamy idealne psy,tylko czasem sie potkna,ale to sie nie liczy:evil_lol:
Bella dzisiaj zezarla i rozwalila po calym mieszkaniu papier toaletowy:roll:
a dwa dni wczesniej ukochane klapki z Polski od mojej Viktorii zezarla:shake:

Posted

Ehhh nigdzie prawie dzisiaj nie zaglądałam i już coś czuję że będzie nadrabiania . . .:roll:
Odezwał się dzisiaj u mnie ból kręgosłupa i cierpię straszliwie wręcz...:shake:
Psy chciały iść nad rzekę a ja nie dałam rady... jak chodzę po prostej podłodze to jeszcze OK ale schody i wszelkie nierówności dzisiaj były nie do pokonania i z psami spacerowała mama, wielkie dzięki jej za to:loveu:
Ogólnie źle się czuje . .. diabelnie gorąco dzisiaj po południu w cieniu było 31 stopni.
Dzisiaj wogóle mam jakiś depresyjny nastrój i jestem nie do życia:-( Mam bardzo niskie ciśnienie bo 95/60 . . .
Jeszcze jutro muszę się wybrać do miasta bo myszeczką się karemka skończyła. A jeśli o nich mowa to Mysia Mamcia też się źle czuje:sad:
Musiałam ją oddzielić od Angeli i Zołzy bo ją Zołzia gryzła... mam nadzieję że to chwilowe i rano zastanę ją wesolutką...:roll:
W dodatku jakiś pajac skasował mi rower pod sklepem... pokrzywione pedało, koło i zaciśnięte na amen hamulce...:shake::mad:

Posted

Z takim wsparciem to rano wstanę jak nowo narodzona:loveu: mam nadzieję . . .:roll:
Na dogo cały dzień nie wchodziłam bo jak już zeszłam na dół tak na góre po laptopa musiała bym się chyba windom wybrać a takiej w domu nie posiadamy:evil_lol:
Mama stwierdziła że jednodniowy odwyk dobrze mi zrobi ale teraz musiałam wejść chociaż na chwilę . . . bo zaraz zmykam, plecy mi nie wytrzymają siedzenia:shake:
Jutro wstawię jakieś fotki...
O Mamcie się martwię bo jest naprawdę fajną mychą... jak odejdzie to będę płakać:placz: Może to przez ten upał? już sama nie wiem... Psy też dzisiaj nie w sosie i spacery były tylko nad rzeczkę;)
A jutro ma być jeszcze goręcej... Masakra

Posted

Wiem co to znaczy kolka u małego brzdąca bo moja bratanica miała ataki kolki . . .
Współczuję naprawdę, masowanie brzuszka, kropelki, kompiele... a mimo wszystko guzik...:roll: Karince nic nie pomagało.
Takie małe dzieciaczki a już dostają bolesne lekcje od życia . . .:roll:

Posted

Tych bolesnych lekcji na szczescie nie zapamietaja. ;)

Kingusia ledwo co sie urodzila wiec nie wiem czy tak od razu odstawiac noworodka od cyca.... Nie znam sie wiec sie nie wypowiadam. ;)