natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no to jak znajdziesz kolca na moje suki to mozemy pogadac:diabloti: ja moje wlasnie skonczylam myc,spacer wieczorem bedzie jak mopy wyschna:evil_lol: zreszta juz nie mopy,obciachalam je:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Jak na mojego kolce są, to i na twoje sie znajdą:evil_lol: Powiedz, że obcięłaś im te śmieszne włochacze na łapach?:eviltong: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Bebe zostaly tylko na samych koncach:evil_lol: a Bella lapy ma zostawione cale,lep i ogon:evil_lol: a z kolcami to tu jest problem ogolnie;) Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 W Niemczech nie używają kolców tak często jak w PL? Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 och tu to kochaja psiaki:evil_lol: raz pamietam jak moja Bebe zalapala pchly i kupilam puder na to paskuctwo ,poszlismy na laki posypalam ja tym bialym pudrem i wracalysmy do domu,zminila kolor na szary,klaki miala dlugie,baba nas zatrzymala i powiedziala mi ,ze o takiego pieska trzeba zadbac i czesac go:roll: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a jak z moim Agantem lazilam w kolcach i kagancu to patrzyli na mnie jak bym byla z innej planety:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Niemcy ogólnie wydają się być większymi miłośnikami zwierząt niż my, tam raczej nie zobaczysz tak jak w polskiej wsi łańcuchowych burków. Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no nie ma lancuchowych burkow,ani latajacych bezpansko psow... Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Dlatego Polacy, którzy zajmują sie adopcjami psów u nas chętnie wydają psy Niemcom. Tam opieka nad zwierzętami stoi na wysokim poziomie. I ponoć kary za jakiekolwiek zaniedbania są o wile wyższe niż Polsce. Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja mysle ze i tak za malo polskich psow ma szanse na niemcy wyjechac,a szkoda:shake: jak masz psa uznanego za rase niebedzpieczna(nawet briard sie tutaj do niej zalicza)to musisz przechodzic testy czy nadajesz sie na wlasciciela takiego psa.To jest akurat dobre:) Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Niekoniecznie tak mało, ja mieszkam przy niemieckiej granicy, okoliczne schroniska ściśle współpracują z tymi niemieckimi, naprawde sporo psów dostaję szansę tam, jakiej nigdy by nie dostały tutaj. Jak nie na stałe to na tymaczas, całkiem sporo ich wyjeżdża. Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no to mozliwe,ja mieszkam przy granicy Holenderskiej... Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='maryg22']A ja chcę zauważyć, że nasz prezes dalej nie ma słowa spółka:evil_lol: Ja się już wielokrotnie pokazywałam z Joyką u nas w galerii to chyba już punkt drugi też spełniony :D[/QUOTE] zaraz zaraz...to ja jestem prezesem? ooo :cool1: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 hehe nie tak szybko narazie mamy jednego prezesa i starczy,bo nadrabia za trzech:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']no to jak znajdziesz kolca na moje suki to mozemy pogadac:diabloti: ja moje wlasnie skonczylam myc,spacer wieczorem bedzie jak mopy wyschna:evil_lol: zreszta juz nie mopy,obciachalam je:evil_lol:[/QUOTE] ja na mjego tez nie moglam znalezc, bo wszystko wielkie, a na ta arystokratyczną szyjkę nie chciałam takich okropnosci ubierać. Kupiłam mu dlatego bardzo delikatną i drobną i tylko oczek kilka wyjęłam. Ale wam są chyba kolce zbędne.Zresztą dziewczyny! kurcze! nie jeżcie mnie! jakie kolce znowu?! Ciocia majkowska się poobraża jak będziecie psy w kolcach prowadzać. Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 mnie by tu zamkneli jak moje suki w kolcach by chodzily:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']mnie by tu zamkneli jak moje suki w kolcach by chodzily:evil_lol:[/QUOTE] i słusznie! Wyjeżdżam chyba do Niemiec... ( chyba się wam narażę :evil_lol:) Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kurcze prezes też nie ma kolców, więc możnaby jeden spółkowy warunek ominąć:cool3: Quote
Majkowska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='leónowa']Kurcze prezes też nie ma kolców, więc możnaby jeden spółkowy warunek ominąć:cool3:[/QUOTE] Zaraz, zaraz, skoro leonówa jest prezesem, a prezes nie ma kolców... a na zdjęciach to co to było? Jak wycofacie kolce ze spółki to macie mnie po swojej stronie :diabloti:C hyba że wymagacie żeby m się do was dostosowała, ale czy słodzinka sobie na kolce zasłużyła? Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ja jestem za zniesieniem kolcow,no chyba,ze piesek sie o nie prosi:diabloti: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja się do tego na pewno nie dostosuję :eviltong: Pare godzin mnie nie było, a Wy tu tak nagadałyście :mad: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Swoje kolce rozbroiłam, tzn. potrzebny był mi sam łańcuszek zaciskowy do plecionej obroży, którą wtedy robiłam. Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='leónowa']Mmmm czyżby?:razz::diabloti:[/QUOTE] No pomijając mnie no bo ja jestem panem i władcą tej galerii...:cool3::diabloti::evil_lol: A tak poza tym po prosiłam żeby tyle nie produkować pod moją nie obecnosć a tu proszę:mad: Muszę się przebijać przez tłum postów:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts