Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

no to jak znajdziesz kolca na moje suki to mozemy pogadac:diabloti:
ja moje wlasnie skonczylam myc,spacer wieczorem bedzie jak mopy wyschna:evil_lol:
zreszta juz nie mopy,obciachalam je:evil_lol:

Posted

och tu to kochaja psiaki:evil_lol:
raz pamietam jak moja Bebe zalapala pchly i kupilam puder na to paskuctwo ,poszlismy na laki posypalam ja tym bialym pudrem i wracalysmy do domu,zminila kolor na szary,klaki miala dlugie,baba nas zatrzymala i powiedziala mi ,ze o takiego pieska trzeba zadbac i czesac go:roll:

Posted

Dlatego Polacy, którzy zajmują sie adopcjami psów u nas chętnie wydają psy Niemcom. Tam opieka nad zwierzętami stoi na wysokim poziomie. I ponoć kary za jakiekolwiek zaniedbania są o wile wyższe niż Polsce.

Posted

ja mysle ze i tak za malo polskich psow ma szanse na niemcy wyjechac,a szkoda:shake:
jak masz psa uznanego za rase niebedzpieczna(nawet briard sie tutaj do niej zalicza)to musisz przechodzic testy czy nadajesz sie na wlasciciela takiego psa.To jest akurat dobre:)

Posted

Niekoniecznie tak mało, ja mieszkam przy niemieckiej granicy, okoliczne schroniska ściśle współpracują z tymi niemieckimi, naprawde sporo psów dostaję szansę tam, jakiej nigdy by nie dostały tutaj. Jak nie na stałe to na tymaczas, całkiem sporo ich wyjeżdża.

Posted

[quote name='maryg22']A ja chcę zauważyć, że nasz prezes dalej nie ma słowa spółka:evil_lol:
Ja się już wielokrotnie pokazywałam z Joyką u nas w galerii to chyba już punkt drugi też spełniony :D[/QUOTE]

zaraz zaraz...to ja jestem prezesem? ooo :cool1:

Posted

[quote name='natija']no to jak znajdziesz kolca na moje suki to mozemy pogadac:diabloti:
ja moje wlasnie skonczylam myc,spacer wieczorem bedzie jak mopy wyschna:evil_lol:
zreszta juz nie mopy,obciachalam je:evil_lol:[/QUOTE]

ja na mjego tez nie moglam znalezc, bo wszystko wielkie, a na ta arystokratyczną szyjkę nie chciałam takich okropnosci ubierać. Kupiłam mu dlatego bardzo delikatną i drobną i tylko oczek kilka wyjęłam.
Ale wam są chyba kolce zbędne.Zresztą dziewczyny! kurcze! nie
jeżcie mnie! jakie kolce znowu?!
Ciocia majkowska się poobraża jak będziecie psy w kolcach prowadzać.

Posted

[quote name='natija']mnie by tu zamkneli jak moje suki w kolcach by chodzily:evil_lol:[/QUOTE]

i słusznie!
Wyjeżdżam chyba do Niemiec...

( chyba się wam narażę :evil_lol:)

Posted

[quote name='leónowa']Kurcze prezes też nie ma kolców, więc możnaby jeden spółkowy warunek ominąć:cool3:[/QUOTE]
Zaraz, zaraz, skoro leonówa jest prezesem, a prezes nie ma kolców... a na zdjęciach to co to było?

Jak wycofacie kolce ze spółki to macie mnie po swojej stronie :diabloti:C
hyba że wymagacie żeby m się do was dostosowała, ale czy słodzinka sobie na kolce zasłużyła?

Posted

[quote name='leónowa']Mmmm czyżby?:razz::diabloti:[/QUOTE]
No pomijając mnie no bo ja jestem panem i władcą tej galerii...:cool3::diabloti::evil_lol:

A tak poza tym po prosiłam żeby tyle nie produkować pod moją nie obecnosć a tu proszę:mad: Muszę się przebijać przez tłum postów:roll::evil_lol: