Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] Punkt 1) Wstępując do spółki należy zmienić banerek i zamieścić w nim słowo SPÓŁKA! Ewentualnie osoby które nie chcą zmieniać oprawy graficznej banerka mogą zamieścić słowo SPÓŁKA w którymś z dolnych bądź górnych rogów tegoż banerku:diabloti:. [/QUOTE] Punkt 2) Osoba należąca do spółki jak i nowo przyjęte osoby zmuszone są do wstawienia swojego zdjęcia na wątek:grins: Zdjęcie może być u boku ukochanego pieseczka/pieseczków:evil_lol: ha ha regulamin się rozwija:D:D:D Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='maryg22']Ładnie razem wyglądacie :loveu:[/QUOTE] Dziękuję Marysiu:loveu: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 A ja chcę zauważyć, że nasz prezes dalej nie ma słowa spółka:evil_lol: Ja się już wielokrotnie pokazywałam z Joyką u nas w galerii to chyba już punkt drugi też spełniony :D Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Punkt 3) Prezesa nie obowiązują żadne zasady, ustala je sobie sam/a:diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja chyba się nie nadaję na dogo bo kolców nie posiadam :placz: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='leónowa']Punkt 3) Prezesa nie obowiązują żadne zasady, ustala je sobie sam/a:diabloti:[/QUOTE] Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :shake: Ale wiesz, że zawsze można wybrać nowego prezesa? :cool3: :evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Punkt 4) Prezesa można odwołać tylko za jego zgodą:p Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Zawsze jeszcze zostaje obalenie siłą :evil_lol: Ale nam się regulamin poszerza :D Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Punkt 5) Rewolucje zakazane pod groźbą wezwania TOZu:lol: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Ja nie wiem jak można nie mieć kolców:shake::diabloti: Panie prezesie nie rozpędzaj się tak bo zrobimy petycję za twoim odwołaniem:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Żadne petycje nie wchodzą w grę. Patrz punkt 4):mad: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='leónowa']Punkt 5) Rewolucje zakazane pod groźbą wezwania TOZu:lol:[/QUOTE] taa jasne, na pewno się tym zainteresuje :eviltong: [quote name='(:Buńka:)']Ja nie wiem jak można nie mieć kolców:shake::diabloti: Panie prezesie nie rozpędzaj się tak bo zrobimy petycję za twoim odwołaniem:diabloti:[/QUOTE] Normalnie - nie ma odpowiedniego rozmiaru :eviltong: I podpisów pewnie na niej sporo będzie :D Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Bez spisków proszę, Wielki Brat wszystko obserwuje:cool3: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Oj, widzę że szykuje się wielka rewolucja :diabloti: I dla wieści prezesa - rewolucjoniści nigdy nie pytają się o zgodę, a regulaminu to już tym bardziej nie przestrzegają :eviltong: Quote
Karro Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img59/5228/a2py.jpg[/url] haha świetne zdjęcie :loveu: A do co do kolców, nikt cię jeszcze z dogomaniaków, którzy mają idealne psy nie pozwał? :diabloti:[SIZE=1] oczywiście, ja to w żartach mówię ;)[/SIZE] Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Dlatego jest zastrzeżenie, w razie rewolucji (która swoją drogą i tak będzie stłumiona) będą wyciągane odpowiednie konsekwencje:lol: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Tja wielki bracie czy tam siostro zamiast siedzieć na dogo to na spacer z Leonardem marsz!!!:evil_lol: A my tu z Marysią w spokoju pospiskujemy:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Nie wypada mówić, dowiecie się w swoim czasie:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Tja wielki bracie czy tam siostro zamiast siedzieć na dogo to na spacer z Leonardem marsz!!!:evil_lol: A my tu z Marysią w spokoju pospiskujemy:diabloti:[/QUOTE] Bylimy dzisiaj na spacerze, prawie 2 godziny, na dowód mam nawet foty, ale nie wstawie, bo mi sie nie chce:shake: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Majeczka dopiero teraz zobaczylam wierszyk,rewelacyjny jest:multi:sama bym lepiej nie wymyslila;) kolce nie obowiazkowe sa;) widze,ze regulamin sie rowija:) a prezes obrasta w piorka;) Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='understandme'][URL]http://imageshack.us/a/img59/5228/a2py.jpg[/URL] haha świetne zdjęcie :loveu: A do co do kolców, nikt cię jeszcze z dogomaniaków, którzy mają idealne psy nie pozwał? :diabloti:[SIZE=1] oczywiście, ja to w żartach mówię ;)[/SIZE][/QUOTE] Nie jeszcze nie bo nikt kto ma idealne psy tu nie zagląda:diabloti::evil_lol: Ale już miałam obawy że pójdę siedzieć:D [quote name='maryg22']Niby jakie konsekwencje? :evil_lol:[/QUOTE] Też jestem ciekawa:mad: [quote name='leónowa']Bylimy dzisiaj na spacerze, prawie 2 godziny, na dowód mam nawet foty, ale nie wstawie, bo mi sie nie chce:shake:[/QUOTE] To idźcie jeszcze na dwie, dotlenicie sie odpowiednio to wam się zachce foteczki wstawić:eviltong: Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='natija']Majeczka dopiero teraz zobaczylam wierszyk,rewelacyjny jest:multi:sama bym lepiej nie wymyslila;) kolce nie obowiazkowe sa;) widze,ze regulamin sie rowija:) a prezes obrasta w piorka;)[/QUOTE] Majeczka jest genialna:loveu: Marysia też:loveu: Kolce obowiązkowe:eviltong: koniec i kropka:D dwa pierwsze punkty są poprawne ale resztę bym skorygowała :diabloti: Prezesowi trzeba podciąć trzoszke skrzydełka czy tam piórka:evil_lol: Edit: Spadam bo mnie piesy na spacer wołają... Wracam wieczorkiem;) Proszę mi tu nie naprodukować za dużo co bym nadrabiać nie musiała:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Nie jeszcze nie bo nikt kto ma idealne psy tu nie zagląda:diabloti::evil_lol: [/QUOTE] Mmmm czyżby?:razz::diabloti: Quote
Recommended Posts