Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

:diabloti: Oj nie mają ze mną tutaj łatwego życia, nie mają:evil_lol:
Idę chyba lulu kobitki bo cuś ostatnio za późno się kładę (12, 1 w nocy) i potem rano śpię do południa:diabloti:
Ehh tylko zawszę się niby mam ululać wcześniej a tu jakiś filmik jeszcze oglądam albo książka i tak zlatuje ten czas do północka . . .:roll:

Posted

:-o:mdleje:
Jeju ja to kocham dłużej pospać:loveu:
Nie codziennie oczywiście tak długo ale jednak mi się zdarza . . .
Może to przez to że na co dzień jak się trzeba zbierać rano na zajęcia to pobudkę mam o 5 rano . . .? Nie wiem, ale wakacje wykorzystuje żeby odespać większe pół roku wczesnego wstawania:D Czasami nawet po południu ucinam sobie drzemkę:cool3: Ale mam też tak że godzina po 6-7 i ja już na nogach bo nie mogę spać:roll:

Posted

[quote name='natija']ja tez zawsze se obiecuje ide wczesnie spac,a potem ksiazka i 1 w nocy:roll:a rano 7 trzeba wstawac:shake:[/QUOTE]
No właśnie, to wszystko przez książki:diabloti:
Jeju pamiętam jak czytałam Bastiona kinga to siedziałam po nocach do 2-3. Raz siedziałam prawie całą noc a jak się zaczęło przejasniać to poszłam spać dopiero:evil_lol: A najlepsze było jak mi ojciec bezpiecznik wyłączył bo siedziałam w nocy z książką i mu światło przeszkadzało:evil_lol:

Posted

O tak wieczorem nie idzie zasnąć a rano znowu by się spało najlepiej:angryy:
Zagadałyście mnie a miałam znikać:eviltong:
A teraz to już na serio spadam bo właśnie zauważyłam że mnie książka woła:evil_lol::diabloti:

Posted

Mój rekord spania to raz w życiu do 11, aż się sama zdziwiłam, że dzień taki krótki. Ale przynajmniej ze wstawaniem do szkoły nie mam problemu, normalnie funkcjonuję z taką małą ilośćią snu:p

Posted

Ja kocham spać :D szkoda, że mój młody wstaje wcześnie i drze się z łóżeczka że trzeba iść jeść śniadanie :( tak to bym spadał do pół dnia :loveu:

Posted

Ja też kocham długo spać :loveu: teraz w wakacje to kłade się ok. 2 i potrafie wstać nawet o 13 :diabloti: wcześniej wstaje tylko jak trzeba wyjść z psem , ale to najcześciej rano tata wychodzi :)

Posted

Moja siostrunia cudna ma recję . . .:fadein::loveu:
Ja jak wstanę po 7 czy nawet o 8 to dzień tak jakby nie miał końca a jak sie obudzę o załóżmy 10.30 to do 11 mi schodzi zanim się ogarnę . . . potem spacer z psami "śniadanie" i mamy już porę obiadową, troszku ogarne w pokoju, sprzątnę u myszy, znowu spacer z psami i już wieczór:shake:

Posted (edited)

O i ludziska moje wspaniałe musicie mi pomóc wybrać obróżkę dla mojej diablicy;)
Teraz mam dziewczynkę to ją mogę stroić a obecna obroża z chustką jest już stara ...
Mam takie wzory i wszystkie według mnie zajebiste:D Sama nie umiem zdecydować który:)
I tak pewnie zamówie dopiero w przyszłym miesiącu ale chce byc już pewna swojego zamówienia i nic nie zmieniać;) Tadam . .

[B]1)Czachy:
[/B][URL]http://www.martis.sklep.pl/userdata/gfx/f4de8722075ca2934f054d5dde828f3b.jpg[/URL]

[B]2) Delikatne serducha:
[/B][B][URL]http://www.martis.sklep.pl/userdata/gfx/7111aacfd3c8132f63dc1057f80b4587.jpg[/URL]
[/B]
[B]3) Drobne psie łapki i zajebisty róż (mówię to jako osoba nie lubiąca różowego!)
[/B]
[URL]http://www.martis.sklep.pl/userdata/gfx/ac014cab405b7faa63376e88c34fed59.jpg[/URL]
albo taki kolorek
[URL]http://www.martis.sklep.pl/userdata/gfx/b80113e808ba45c9b87ebbf71113038a.jpg[/URL]
Tutaj podaję link do stronki którą dzisiaj znalazłam i obróżki mnie od razu zauroczyły!!!
[URL="http://www.martis.sklep.pl/Swoim"]http://www.martis.sklep.pl[/URL]
Swoim chłopakom też pewnie zamówię ale na pewno nie różowe i w innym terminie . . .;)hmmm może dostaną pod choinkę . . .:D Aż żałuję że nie poczekałam z kupnem obroży dla nich . . .Kupiłam zwyczajne obróżki jakie są w każdym sklepie zoologicznym a tu takie piękności!!!Tylko nie mogę doszukać czy przy np szerszej obroży cena idzie w górę czy jest taka sama../?Bo mam dziwne przeczucie że podane tam ceny dotyczą tym najwęższym rozmiarom a czym szersza to cena w górę... muszę jeszcze poszukać a jak nie znajdę to do nich napiszę żebym się nie wkopała jak będę zamawiac np rokiemu 3-4 cm a tam mi wyjdzie 60-70 zł za obroże bo bym chyba zawału dostała:D:D:D

EDIT: Nie wiem czemu ale ostatnio zlewa mi posty strasznie i nawet podwójne spacje nic nie dają . . .
A takie pozlewane w jedną kupe sie źle czyta . . .:roll:

EDIT2: Teraz znowu linki źle wstawione:angryy: wrr

Edited by (:Buńka:)
Posted

trzeba sie wyspac za mlodu bo na starosc to sie nie pospi juz. A zwlaszcza jak ma sie wakacje.... ja chce znow miec tyle wolnegooooooo :-( zazdroszcze wakacji :cool3:

Posted

ale sie rozpisalas:evil_lol:az sie zastanawialam czy wszystko czytac:diabloti:
ej nie wiem jak Ty to wpisalas,ale mi sie nie wyswietla zadna obroza:mad:
tez mysle,ze ceny beda sie roznic:evil_lol:

Posted

Taaak, dlatego ja wykorzystuje wakacyjne lenistwo tak na 99%:D
Ano tak sie rozbujałam a tu tekstu na pół strony . . .
Nie wiem co jest nie tak z tymi linkami . . . zaraz cus pokombinuje;)
Mi się pokazuje wszystko...:roll:

Posted

:evil_lol::D
Nie pomagasz kochana:mad: Bo mi się też właśnie wszystkie podobają i nie wiem którą wybrać:placz:
Buuu czemu nie jestem obrzydliwie bogata?! wszystkie bym kupiła:evil_lol::diabloti:
A tak co do tej ceny to dziwnie tanie mi sie wydaja te obróżki:hmmmm:
I to chyba będzie podana za tą najwęższą nie? Tą 2 cm...

Posted

Czachy pasuję do demonicznego charakterku Leośki, te w łapki znowu też ładne, a ta z fioletem taka uniwersalna że by mogła na zmianę nosić z Murzynem..
Ehh nie lubię jak jest tak duży wybór bo nie wiem co wybrać:evil_lol:
No ale mam jeden głos za fioletem:)