Majkowska Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Dawno mnie nie było a tu takie piękne zdjęcia :) Quote
Ana :) Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 No świnkę wzięłam w sumie od koleżanki, której córka okazała się alergiczką. No a, że wzięłam go od niech w klatce 60cm musiałam zakupić nową :) i też się naszukałam i to nieźle :P Ale poszczęściło mi się bo tą co kupiłam to mimo że, jest używana to wygląda jak nówka :) A i jak będą szczurki to ja czekam na zdjęcia :) !!! Quote
Buńka Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 [quote name='Majkowska']Dawno mnie nie było a tu takie piękne zdjęcia :)[/QUOTE] Dziękuję Majeczko ;) Zaglądaj do nas choćby po cichutku ;) Ja niestety często tak robię odwiedzam a nie zostawiam komentarza :roll: [quote name='Ana :)']No świnkę wzięłam w sumie od koleżanki, której córka okazała się alergiczką. No a, że wzięłam go od niech w klatce 60cm musiałam zakupić nową :) i też się naszukałam i to nieźle :P Ale poszczęściło mi się bo tą co kupiłam to mimo że, jest używana to wygląda jak nówka :) A i jak będą szczurki to ja czekam na zdjęcia :) !!![/QUOTE] Mnie szczęście przy szukaniu klatki opuściło całkowicie... w przyszłym tygodniu robię miejsce w pokoju i biorę klatkę do siebie a przed świętami jadę po szczurcie o ile wszystko dobrze pójdzie ;) Zdjęcia oczywiście będą jak tylko szczurzynki troszkę się zadomowią ;) I niestety przychodzę ze smutnymi wieściami .... Dzisiaj rano odeszła od nas Angela vel Andzia :-( Zdążyłam się z nią jeszcze pożegnać i odeszła na moich rękach ... Rano płakałam niesamowicie ale o dziwo kiedy poszłam po powrocie do domu pochować mojego aniołka nie uroniłam nawet jednej łzy... Pochowałam ją między Łapeńkiem i Loczusiem :-( Ktoś powie że to tylko mysz ... ale dla mnie to była aż mysz bo była jedyna i najwspanialsza... Zołzia i Mamcia mi jej nie zastąpią. Odeszła za wcześnie... jeszcze rok temu leżała w legowisku jako mały różowy klusek... Jedyna cała biała z czerwonymi ślepkami z całej 8 ... Z całego miotu jaki miałam w "gratisie" tylko ona i Zołzia były samiczkami... A teraz została mi tylko Zołzia... i Mamcia która jest już starsza... Podchodzę do klatki i brakuje mi tego białego futrzaka :-( Z drugiej strony nie mogła się już wspinać... chodzenie sprawiało jej trudność...pewnie nie cierpiała ale było to dla niej męczące... Teraz już żadne choróbsko nie będzie cię ograniczać... śpij spokojnie moja czerwono oka Andziu (*) [IMG]http://imageshack.com/a/img541/7821/9469.jpg[/IMG] Quote
Franca81 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Wspolczuje. :-( wiem co to strata zwierzaka. Boli straszliwie. Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='Kaaasia']Przykro mi z powodu Andzi :-([/QUOTE] [quote name='Sonka95']Przykro mi :-( :-( :placz:[/QUOTE] [quote name='Franca81']Wspolczuje. :-( wiem co to strata zwierzaka. Boli straszliwie.[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Mi też jest przykro :([/QUOTE] Dziękuję wam bardzo :loveu: Niestety odejście Andzi ciągnie za sobą nieszczęśliwy łańcuszek bo Mamcia siedzi osowiała i wygląda tak jak by jej dni również były policzone :shake: Można powiedzieć "Umiera z tęsknoty"... Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Witam szanownego gościa :loveu: Co Cię sprowadza w moje skromne progi? :p Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Stęskniłam się za moją ulubienicą Leośką i soczkiem... zostało jeszcze troszkę? :diabloti: Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']Stęskniłam się za moją ulubienicą Leośką i soczkiem... zostało jeszcze troszkę? :diabloti:[/QUOTE] Dla Ciebie nie :P Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Jak to? :lying: To ja specjalnie taki kawał to Ciebie szłam, a Ty mi mówisz że DLA MNIE soczku nie ma? :crazyeye: Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']Jak to? :lying: To ja specjalnie taki kawał to Ciebie szłam, a Ty mi mówisz że DLA MNIE soczku nie ma? :crazyeye:[/QUOTE] Przyszłaś w gości z pustymi rękami? xD Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Przyszłaś w gości z pustymi rękami? xD[/QUOTE] No pewnie, że nie - drugiego kuzyna ze sobą wzięłam xD Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']No pewnie, że nie - drugiego kuzyna ze sobą wzięłam xD[/QUOTE] Trzeba było tag od razu xD Zapraszam, wejdźcie rozgościcie się a ja zaraz przyniosę soczku tylko pójdę do piwniczki ;) XD Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 A czyli jednak troszkę soczku zostało :diabloti: A to jak już do piwnicy idziesz, to weź może kuzyna mojego od razy co by nie zwiał :evil_lol: Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']A czyli jednak troszkę soczku zostało :diabloti: A to jak już do piwnicy idziesz, to weź może kuzyna mojego od razy co by nie zwiał :evil_lol:[/QUOTE] W sumie dobry pomysł ... on nie ucieknie i więcej soczku dla nas zostanie ;) Chodź "kuzynie" nie krępuj się :diabloti: A ty batoniku tu poczekaj xD Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Kuzyn - nie bój się! Nie pozwolę Cię skrzywdzić :diabloti: Iwoneł - bierz go szybko, co by nie wyczuł podstępu xD Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']Kuzyn - nie bój się! Nie pozwolę Cię skrzywdzić :diabloti: Iwoneł - bierz go szybko, co by nie wyczuł podstępu xD[/QUOTE] Iwoneł ? A kto to? O.o Twój kuzyn stawiał opór i byłam zmuszona go związać . :roll: Mam soczek :multi: Wolisz jagodowy czy Jagodowy? :evil_lol: Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Iwoneł ? A kto to? O.o Twój kuzyn stawiał opór i byłam zmuszona go związać . :roll: Mam soczek :multi: Wolisz jagodowy czy Jagodowy? :evil_lol:[/QUOTE] Oj, przepraszam - zapomniałam, że chorujesz na rozdwojenie jaźni... strasznie mi głupio teraz... Oczywiście o Buńkę, czyli Ciebie mi chodziło ;) Aaa tam, myślę że parę lin mu nie zaszkodzi :lol: Hmmm, trudny wybór, ale chyba zdecyduję się na Jagodowy xD Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']Oj, przepraszam - zapomniałam, że chorujesz na rozdwojenie jaźni... strasznie mi głupio teraz... Oczywiście o Buńkę, czyli Ciebie mi chodziło ;) Aaa tam, myślę że parę lin mu nie zaszkodzi :lol: Hmmm, trudny wybór, ale chyba zdecyduję się na Jagodowy xD[/QUOTE] Buńka = Iwonęł ? Nie możliwe :evil_lol: Dobrze czyli szklaneczka jagodowego dla mnie... i Jagodowego dla Ciebie ;) Zdrófffko :drinking: Może chcesz coś na zagrychę ? xD:diabloti: Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Buńka = Iwonęł ? Nie możliwe :evil_lol: Dobrze czyli szklaneczka jagodowego dla mnie... i Jagodowego dla Ciebie ;) Zdrófffko :drinking: Może chcesz coś na zagrychę ? xD:diabloti:[/QUOTE] No, oczywiście że Buńka=Iwoneł :) Dziękuję ślicznie - soczek jest pyszny :) A mogę wiedzieć czym się różni jagodowy od Jagodowego? :lol: O, bardzo chętnie - tyle kilometrów przeszłam i się głodna zrobiłam... a rodziny mi jeść nie wypada :P Quote
Buńka Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='maryg22']No, oczywiście że Buńka=Iwoneł :) Dziękuję ślicznie - soczek jest pyszny :) A mogę wiedzieć czym się różni jagodowy od Jagodowego? :lol: O, bardzo chętnie - tyle kilometrów przeszłam i się głodna zrobiłam... a rodziny mi jeść nie wypada :P[/QUOTE] Buńka to Buńka a Iwonęł to Iwonęł koniec i kropka :evil_lol: Oczywiście że możesz wiedzieć :P Jagodowy jest robiony z dużych jagód a jagodowy z małych :diabloti: Na co masz ochotę ? chociaż w sumie wybór masz mały bo w lodówce same JAGODY :loveu: Quote
Baton Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Buńka to Buńka a Iwonęł to Iwonęł koniec i kropka :evil_lol: Oczywiście że możesz wiedzieć :P Jagodowy jest robiony z dużych jagód a jagodowy z małych :diabloti: Na co masz ochotę ? chociaż w sumie wybór masz mały bo w lodówce same JAGODY :loveu:[/QUOTE] No niech Ci będzie :lol: Ach, to ja już wszystko rozumiem - następnym razem wolę chyba jednak jagodowy w takim razie :lol: Mogą i być same jagody, ale małe poproszę :P Quote
Recommended Posts