szalej Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Tak, będzie Bliska czekoladowa labradorka :D Prawdopodobnie będzie u mnie w piątek, problem tylko z transportem bo to 7,5 godz drogi w jedną strone :( Skąd wy jesteście? może się kiedyś na wystawach miniemy :D Co do galerii, na labradorach pewnie będzie mieć, na dogo nie umiem się odnaleźć :D u nas w rodowodzie jest LIRA GORIANA :) Quote
LadyS Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='szalej']Tak, będzie Bliska czekoladowa labradorka :D Prawdopodobnie będzie u mnie w piątek, problem tylko z transportem bo to 7,5 godz drogi w jedną strone :( Skąd wy jesteście? może się kiedyś na wystawach miniemy :D Co do galerii, na labradorach pewnie będzie mieć, na dogo nie umiem się odnaleźć :D u nas w rodowodzie jest LIRA GORIANA :) Myśmy po naszego szczyla jechali pociągiem i wracaliśmy pociągiem, w sumie ponad 15 godzin nam zeszło ;) A jechalibyśmy dalej, gdyby nie traf,że hodowczyni akurat jechała do Warszawy ;) Quote
gops Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 cudowny szczyl ! przepięknych ma rodziców . powodzenia z małym! będziemy zaglądać na pewno . Quote
szalej Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ladys, ja też w ostateczności pojade pociągiem, ale to wcale nie takie fajne, też by się zeszło samej drogi 15 godzin nie mówiąc o czekaniu na pociągi etc... mnie tam nie przeszkadza, ale w takie gorąco jechać z taką dzieciną ;( Moją iskierką nadziei jest to, że w weekend przyszły jest wystawa w warszawie, może akurat ktoś będzie jechał z okolic hodowli ;) Quote
Natussiaa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 szalej napisał(a):Tak, będzie Bliska czekoladowa labradorka :D Prawdopodobnie będzie u mnie w piątek, problem tylko z transportem bo to 7,5 godz drogi w jedną strone :( Skąd wy jesteście? może się kiedyś na wystawach miniemy :D Co do galerii, na labradorach pewnie będzie mieć, na dogo nie umiem się odnaleźć :D u nas w rodowodzie jest LIRA GORIANA :) Czekoladowy labrador :loveu: Jestem z Katowic i po malucha jade w sobote, jednak do Warszawy ,nie do Olsztyna ;) Troszkę mniej drogi przed nami ;) Mam nadzieje ,że na wystawach się spotkamy :) Quote
Natussiaa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 LadyS napisał(a):Myśmy po naszego szczyla jechali pociągiem i wracaliśmy pociągiem, w sumie ponad 15 godzin nam zeszło ;) A jechalibyśmy dalej, gdyby nie traf,że hodowczyni akurat jechała do Warszawy ;) Ojej ponad 15 godzin.. Ale było warto :) Ciekawe jak nam minie podróż z maluchem ;) Quote
LadyS Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Natussiaa napisał(a):Ojej ponad 15 godzin.. Ale było warto :) Ciekawe jak nam minie podróż z maluchem ;) W sumie to chyba my byliśmy najbardziej zestresowani, pies wszystko przespał, no ale on miał 6 miesięcy wtedy ;) Pewnie, że było warto - pies zresztą z Gang Staffu wzięty :) Quote
Natussiaa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 phase napisał(a):To już w tą sobotę? Udanej podróży. :) Tak,jednak w tą sobotę :) Dziekuje ;) Quote
Natussiaa Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 LadyS napisał(a):W sumie to chyba my byliśmy najbardziej zestresowani, pies wszystko przespał, no ale on miał 6 miesięcy wtedy ;) Pewnie, że było warto - pies zresztą z Gang Staffu wzięty :) Mam nadzieję ,że w sobote chociaż połowę drogi prześpi łobuziak a najlepiej jak by całą przespał w co raczej nie wierze :) 6 miesiecy to troszkę dużo :) o to ładnie :) myślałam nad maluchem z tej hodowli ale wybór padł jednak na immness ;) Quote
szalej Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) Mój szczeniak jest z za Legnicy, ja jestem z Wawy więc mam ponad 400 km :( Na szczęście umówiliśmy się na odbiór w piątek w "połowie drogi" przed opolem :) zaraz zrobie małej galerie i umieszcze link w podpisie :) EDIT: chyba nie umiem umieścić podpisu... w razie co galeria małej: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229044-Mój-labrador-BLISKA-i-podobno-labradoro-HAKE-)?p=19326822#post19326822 Edited July 3, 2012 by szalej Quote
Natussiaa Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Maluch juz u mnie :lol: Niezly z niego lobuziak :lol: Niedlugo wrzuce zdjecia ;) Quote
faith35 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 oooooo, czekam z niecierpliwością na fotki! :) Quote
Natussiaa Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Jestem jestem :) Imie zostało zmienione :P Z Rahima na Wadima :) Zdjecia maluszka (niestety robione telefonem wiec nie za dobrej jakosci :oops:) Wadimek 10 tygodniowy Quote
Recommended Posts