Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 w nowym domku :) ja mówię Wam jaką Tobuś ma teraz plazme:loveu: animal planet i reksia to może oglądać sobie leżąc na wygodnym łożu Quote
lidka_park Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='matusz5'] Najlepsza miejscówka przy oknie ;) bądź szczęśliwy Tobusiu nasz kochany :loveu: Quote
Evelin Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bardzo sie ciesze...Wszystkiego najlepszego Tobusiu ... Quote
Kanzaj Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Są jakieś wieści z Tobusiowego domku???:crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Kanzaj napisał(a):Są jakieś wieści z Tobusiowego domku???:crazyeye: Ja nie mam żadnych, ale to Ty jesteś sąsiadka :eviltong: Quote
Matusz Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Ja nie mam żadnych, ale to Ty jesteś sąsiadka :eviltong: właśnie, sąsiadka by się wybrała w odwiedziny po sąsiedzku :cool3::p Quote
Kanzaj Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ja nie mam żadnych, ale to Ty jesteś sąsiadka :eviltong: Hm, ale Pani Prezes powinna jednak wiedzieć pierwsza:eviltong:! Quote
Evelin Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ale jakby ktos cos wiedział to napiszcie... Quote
neverend Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 no ciotka... leć na kawę...spradzić jak tam Tobuś:eviltong: Quote
Gosiapk Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kanzaj, może poprzechadzasz się z Kropcią pod momen tobusiowym, niby tak na spacerku i popatrzysz przez płot ;) Quote
Kanzaj Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gosiapk napisał(a):Kanzaj, może poprzechadzasz się z Kropcią pod momen tobusiowym, niby tak na spacerku i popatrzysz przez płot ;) No mam taki zamiar, tylko czas, czas, czas.... - już bokami robię...- dzieciaki są strasznie zajmujące! Gosiapk - sobota???... Quote
Gosiapk Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kanzaj napisał(a):No mam taki zamiar, tylko czas, czas, czas.... - już bokami robię...- dzieciaki są strasznie zajmujące! Gosiapk - sobota???... I komu Ty to mówisz, że dzieciaki zajmujące? :razz: Przeciez ja nawet przez sen je głaszczę. Sobota! Oby pogoda dopisała. :loveu: Quote
Kanzaj Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gosiapk napisał(a):I komu Ty to mówisz, że dzieciaki zajmujące? :razz: Przeciez ja nawet przez sen je głaszczę. Sobota! Oby pogoda dopisała. :loveu: Taaa, mnie też w nocy wciąż ktoś posztur****e, jak przestaję gmerać...:diabloti: Sobota OK! Na PW napiszę jutro, bo teraz lecę dalej. Quote
Kanzaj Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Uwaga, uwaga!!!:czytaj: Od pobytu Tobusia w swoim domku mijają już 3 miesiące!!!:loveu: Od czasu do czasu przechadzam się koło tobusiowego domku i dyskretnie podglądam chłopaka :razz:. Wczoraj jednak wybarałam się z wizytą oficjalną:gent:. Melduję, co następuje: Tobuś powitał mnie wraz ze swoim kolegą Misiem przy bramie. Chłopaki merdali ogonkami (jak zawsze) i jeden przez drugiego nadstawiali główki do głaskania. Niebawem nadeszła Tobusiowa Pani i otworzyła bramę. Gmeraniu i głaskaniu nie byłoby końca, gdyby nie okronie zimny wiatr. :sweetCyb::sweetCyb: Tobuś ma się dobrze, jest wesoły i widać, że jest u siebie :mad:. Weterynarz ocenił Jego wiek na około 10 lat, no i ze słuchem u Niego kiepsko. Najgorzej jednak prezentują się malutkie guziczki przy odbycie, które są chyba nieco bolesne. Niestety nie ma na nie sposobu:shake: - do usunięcia za małe, a inaczej leczyć się nie da. Trzeba polubić... Oto fotorelacja: no idziesz? Tobuś wszystkich serdecznie pozdrawia i życzy dobrych domków na nowy rok... Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dziękujemy za relacje i zdjęcia Renatko! :multi::multi: Quote
Toska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :multi::multi::multi: jak miło czytać takie wieści od Tobusia :loveu: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Toska napisał(a)::multi::multi::multi: jak miło czytać takie wieści od Tobusia :loveu: jak są zdjęcia to jest i Toska :diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Nasze Skarby jakie ma teraz podwóreczko do obejścia.... :) i kolegę :) Cioci Kanzaj pięknie dziękujemy :Rose: za zdjęcia i wizyte u naszego Przystojniachy Quote
Toska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):jak są zdjęcia to jest i Toska :diabloti: Toska kibicuje Tobusiowi od początku :lol: i cieszy się z Tobusiowego szczęścia :multi: Matusz :cool3:......., no o co chodzi , o cooooo.........;) Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Toska napisał(a):Toska kibicuje Tobusiowi od początku :lol: i cieszy się z Tobusiowego szczęścia :multi: Matusz :cool3:......., no o co chodzi , o cooooo.........;) ja wiem, ze Toska jest od samego początku ;) tak tylko napisałem ;) Quote
Toska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :lol: no dooobra , niech będzie ! a zdjęcia zawsze się miło ogląda :lol: , nieprawdaż ? :evil_lol: zwłaszcza Tobusiowe :loveu: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Toska napisał(a)::lol: no dooobra , niech będzie ! a zdjęcia zawsze się miło ogląda :lol: , nieprawdaż ? :evil_lol: zwłaszcza Tobusiowe :loveu: prawdaż, prawdaż:evil_lol::evil_lol: Quote
Toska Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a może by tak jakieś nowiny od Tobusia naszego kochanego się znalazły ? w odwiedziny się nikt nie wybiera ? Quote
Kanzaj Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 12 lipca - w ostatnią sobotę Tobuś odszedł kochany za TM....:placz: Miał raka trzustki, a Jego Pani walczyła o Niego do końca... dziś zadzwoniła do mnie z tą smutną wiadomością... płakałyśmy obie... :placz: Biegaj ślicznoto szczęśliwie po niebiańskich łąkach. Quote
Toska Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tobusiu [*] [*] [*] smutno ....:-( ...:-(....:-( Quote
Recommended Posts