Aga_Mazury Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Kanzaj napisał(a):Tobuś - walizka spakowana? Pożegnanie z kumplami i zielona noc przed Tobą... A potem już własne posłanko! On nawet nie wiem jaki jutro dzień go czeka...że to nie taka zwyczajna sobota....że jak wyjdzie z klatki to już nie wróci....i że ten czerwony samochód nie pojedzie już bez niego :) tylko.................tylko..........:placz::placz::placz: moje szczęście najdroższe znowu zostaje....najpierw Papuś poszedł do adopcji (nasz bardzo podeszły staruszek...) teraz Tobuś... Quote
Kanzaj Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):On nawet nie wiem jaki jutro dzień go czeka...że to nie taka zwyczajna sobota....że jak wyjdzie z klatki to już nie wróci....i że ten czerwony samochód nie pojedzie już bez niego :) tylko.................tylko..........:placz::placz::placz: moje szczęście najdroższe znowu zostaje....najpierw Papuś poszedł do adopcji (nasz bardzo podeszły staruszek...) teraz Tobuś... Aga! I oby wszystkie Twoje słoneczka znalazły domki! Quote
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Spokojnie Pani Prezes...zaraz wynajdziesz nowe piękności:) Quote
Kanzaj Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Tobuś już w nowym domku! Oby tylko dogadał się z nowym kolegą, który już tam mieszka, bo na początku to tamten gościnny nie był... No i trzymajcie wszyscy mocno kciuki za szybką i trafną diagnozę, oraz skuteczne leczenie chłopaka!:kciuki: Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kanzaj napisał(a):Tobuś już w nowym domku! Oby tylko dogadał się z nowym kolegą, który już tam mieszka, bo na początku to tamten gościnny nie był... No i trzymajcie wszyscy mocno kciuki za szybką i trafną diagnozę, oraz skuteczne leczenie chłopaka!:kciuki: jasne,jasne!!...wszystko musi być dobrze bez dwóch zdań! Quote
Sabina02 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oto watek starowinki Misi, ktorej grozi eutanazja...:placz: HELP! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79266 Quote
neverend Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Sabina02 napisał(a):Oto watek starowinki Misi, ktorej grozi eutanazja...:placz: HELP! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79266 Wrzucę na ogolby Ostródy Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A jak Pani od Tobusia? Miła była dla niego? Quote
Aga_Mazury Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Ja cały dzień czekam na fotorelację z podrózy do nowego domu Tobusia, ale widzę, że matusz zajął się chyba nauką....czy jak ;)... Takie ważne wydarzenie...ja się niecierpliwię...a tu cisza... Tobusia mieliśmy zamiar zabrać w kontenerku...jednak powiedział stanowcze "nie"....i za żadne skarby nie dał nam się wsadzić do kontenerka... więc chcieliśmy zastosować połowiczne rozwiązanie....pół kontenerka...:evil_lol:wyłożonego szmatką....a on hop do samochodu i hop odrazu na tylną półkę pod szybą....(widac , że chyba jeździł samochodem).... drogę zniósł całkiem nieźle...dopiero po jakis dwóch godzinach drogi zaczął trochę marudzić... ...napewno był głodny...a matusz "bezczelnie" jadł przy nim kanapkę :evil_lol: a temu żołądek do krzyża przywierał ;) Były przerwy na siusiu, na picie...... W Legionowie najpierw bylismy u Kanzaj :) ...tam chłopak poznał się z nowym "nabytkiem", który szuka domku....prześliczną panną.... oczywiście odrazu pierś do przodu, ożywił się ;)....(ech faceci ;))... Jak wyjeżdżaliśmy to sobie spokojnie zwiedzał ogródek....i cóż rzec....wcale nie rozpaczał, że odchodzimy ;) Quote
neverend Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Miło się to czyta... ale kiedy się poogląda będzie lepiej....:cool3: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To Tobuś został u Kanzaj?:crazyeye: Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Gosiapk']To Tobuś został u Kanzaj?:crazyeye: niee............ Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='matusz5']niee............ No ale tak wynika z opisu Agi. Matusz napisz coś o tym domku Tobusia Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Gosiapk']No ale tak wynika z opisu Agi. Matusz napisz coś o tym domku Tobusia Gosia, Tobuś jest w domku u p. Kasi(jak dobrze pamiętam imię) ten domek jest prawie po sąsiedzku z Kanzaj :) w domu p.Kasi jest jeden psiak, troszkę większy od Tobusia, miejmy nadzieję, że psiaki się dogadają... Tobuś będzie u weta jutro albo we wtorek... Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No właśńie - a czy są jakieś wieści z domku Tobusia?.... (Gosiapk - przyszły weekend?) Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kanzaj napisał(a):No właśńie - a czy są jakieś wieści z domku Tobusia?.... (Gosiapk - przyszły weekend?) Dobra Kanzaj, trzymam cię za słowo :) Quote
Kanzaj Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gosiapk napisał(a):Dobra Kanzaj, trzymam cię za słowo :) To się w tygodniu mailem skontaktujemy! Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kanzaj napisał(a):To się w tygodniu mailem skontaktujemy! Ok. :loveu: Już się cieszę na spotkanie Twojego piego towarzystwa :) Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Kanzaj']To się w tygodniu mailem skontaktujemy! Renata, nie zapomnij zrobić fotek :D ja chce zobaczyć przyjaciółkę Ostródy;) Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='matusz5']Renata, nie zapomnij zrobić fotek :D ja chce zobaczyć przyjaciółkę Ostródy;) :oops::p:eviltong: Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Gosiapk']:oops::p:eviltong: no tak, zrobi, zrobi :) i to dużo, prawda Renatko?? a jak nie to Monika pomoże:diabloti: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='matusz5'] no tak, zrobi, zrobi :) i to dużo, prawda Renatko?? a jak nie to Monika pomoże:diabloti: A kto to jest Renatka i Monika? Bo ja tylko Kanzaj znam :eviltong::lol: Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Gosiapk']A kto to jest Renatka i Monika? Bo ja tylko Kanzaj znam :eviltong::lol: Renata to jest właśnie Kanzaj :) a Monika to jej siostra jest :) Quote
Recommended Posts