Toska Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :-( popatrzcie w te smutne oczka ..... Tobuś tak bardzo potrzebuje człowieka .... kto przygarnie psiaka i pomoże mu odzyskać radość życia ? Quote
Aga_Mazury Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Tak on bardzo chciałaby, ale się boi....szyneczkę zajada chętnie...ale ręki człowieka się boi...pomaleńku go przekonujemy...absolutnie nie jest tak, że jest dziki czy agresywny...jest spokojnym, przygaszonym, smutnym pieskiem....nie wierzącym w dobroć człowieka...może kiedyś zamacha ogonem... Quote
Evelin Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pieski świat ......dlaczego losy Tobusia komponują się z tym stwierdzeniem ?????? Może kiedyś pieski świat będzie kojarzył się z czymś innym niż poniewierką ,zaniedbaniem i schronem...Mam nadzieję.. Tobuś pokaż się....na pierwszej stronce... Quote
Toska Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tobuś :loveu: , maleńki , wierzę , że i dla ciebie przyjdą dobre czasy i będziesz się wylegiwal na kanapie ..... a narazie w górę , niech cię wypatrzy jakiś dobry czlowiek !!!! Quote
Toska Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tobuś czeka w schronisku w Ostródzie na dobrego człowieka , który go stamtąd zabierze już na zawsze !!!! Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aga, Tobusiowi trzebaby jak się da troszkę te dredy przuciąć co ?? i kąpiel by się też przydała... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Toska Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tobuś malutki szuka nowej rodzinki , która go pokocha !!! Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Tak właśnie...Tobuś bardzo boi się człowieka, nie chce dac się dotknąć...nie chciał wychodzić na spacerki...jak ostatnio zabierałam Padusia na spacery to jemu i Papusiowi tylko zostawiałam w klatce smakołyki... a teraz w sobotę...chciał i się bał....i taka nadzieja w oczach ze pójdzie i strach ....dwa kroki do przodu i jeden do tyłu...więc go wzięliśmy... i jak zwykle kiełbasa Ciotki Agi zrobiła furorę...Tobus tak pięknie mi patrzył w oczy...i podchodził do mnie (tzn. do kiełbasy)>.. żeby mu wyciąć jego dredy musimy go trochę do nas przyzwyczaić żeby się tak panicznie nie bał....on się nie daje pogłaskać...tak się boi...bidulek :shake: Quote
Evelin Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :shake: :shake: :shake: Biedulek...Aga może rozważ podanie mu słynnego rosołku Twojego autorstwa...Po zjedzeniu takiego smakołyku (co tam kiełbasa) zaufanie do ludzi mu się poprawi... Quote
Aga_Mazury Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Evelin napisał(a)::shake: :shake: :shake: Biedulek...Aga może rozważ podanie mu słynnego rosołku Twojego autorstwa...Po zjedzeniu takiego smakołyku (co tam kiełbasa) zaufanie do ludzi mu się poprawi... ...istnieje jednak ryzyko przedawkowania i zrobi się łobuz jak Paduś albo Kamyś...niech choć jeden mój ulubieniec będzie spokojny bo mnie wykończą ;) istne wariactwo :).. Quote
pajunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Evelin napisał(a)::shake: :shake: :shake: Biedulek...Aga może rozważ podanie mu słynnego rosołku Twojego autorstwa...Po zjedzeniu takiego smakołyku (co tam kiełbasa) zaufanie do ludzi mu się poprawi... POPIERAM, ROSOLEK DLA MALUCHA KONIECZNIE POTRZEBNY:cool3: Quote
Toska Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tobuś :loveu: śliczny tak samo jak Bono , ale bardziej nieśmiały -kto pokocha Tobusia ? Quote
Toska Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Tobuś nieśmiało wspina się na górę ! nie zapominajcie , że on też czeka na dom !!! Quote
Evelin Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Tobuś ....spacerek na pierwszą stronkę.. Matusz co za avatarek.... Quote
Matusz Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Evelin napisał(a):Tobuś ....spacerek na pierwszą stronkę.. Matusz co za avatarek.... ja go nie robiłem :D poprosiłem kogoś tam na dogo, juz nie pamietam kogo:eviltong: Tobuś w górę !! pokaż się ! Quote
lidka_park Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tobus był dzisiaj ze mna na spacerku :) dzis był bardziej ożywiony i oczywiście nie pogardził kiełbaską od ciotki Agi ;) Quote
Evelin Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tobuś niech Cię wszyscy zobaczą.... Skoro kiełbasa pomaga na smutki Tobusiowi , to niech będzie i kiełbasa...... Quote
Toska Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jak to dobrze , że Tobuś ma takie fajne dogociocie :calus:, które go wyspacerują i jeszcze kiełbaską podkarmią :lol: ale Tobusiowi do szczęścia domek bardzo by się przydał ! kto pomoże Tobusiowi ? Quote
Recommended Posts