Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak on bardzo chciałaby, ale się boi....szyneczkę zajada chętnie...ale ręki człowieka się boi...pomaleńku go przekonujemy...absolutnie nie jest tak, że jest dziki czy agresywny...jest spokojnym, przygaszonym, smutnym pieskiem....nie wierzącym w dobroć człowieka...może kiedyś zamacha ogonem...

Posted

Pieski świat ......dlaczego losy Tobusia komponują się z tym stwierdzeniem ?????? Może kiedyś pieski świat będzie kojarzył się z czymś innym niż poniewierką ,zaniedbaniem i schronem...Mam nadzieję..
Tobuś pokaż się....na pierwszej stronce...

Posted

Tobuś :loveu: , maleńki , wierzę , że i dla ciebie przyjdą dobre czasy i będziesz się wylegiwal na kanapie .....
a narazie w górę , niech cię wypatrzy jakiś dobry czlowiek !!!!

Posted

Tak właśnie...Tobuś bardzo boi się człowieka, nie chce dac się dotknąć...nie chciał wychodzić na spacerki...jak ostatnio zabierałam Padusia na spacery to jemu i Papusiowi tylko zostawiałam w klatce smakołyki...
a teraz w sobotę...chciał i się bał....i taka nadzieja w oczach ze pójdzie i strach ....dwa kroki do przodu i jeden do tyłu...więc go wzięliśmy...

i jak zwykle kiełbasa Ciotki Agi zrobiła furorę...Tobus tak pięknie mi patrzył w oczy...i podchodził do mnie (tzn. do kiełbasy)>..

żeby mu wyciąć jego dredy musimy go trochę do nas przyzwyczaić żeby się tak panicznie nie bał....on się nie daje pogłaskać...tak się boi...bidulek :shake:

Posted

:shake: :shake: :shake: Biedulek...Aga może rozważ podanie mu słynnego rosołku Twojego autorstwa...Po zjedzeniu takiego smakołyku (co tam kiełbasa) zaufanie do ludzi mu się poprawi...

Posted

Evelin napisał(a):
:shake: :shake: :shake: Biedulek...Aga może rozważ podanie mu słynnego rosołku Twojego autorstwa...Po zjedzeniu takiego smakołyku (co tam kiełbasa) zaufanie do ludzi mu się poprawi...

...istnieje jednak ryzyko przedawkowania i zrobi się łobuz jak Paduś albo Kamyś...niech choć jeden mój ulubieniec będzie spokojny bo mnie wykończą ;) istne wariactwo :)..

Posted

Evelin napisał(a):

POPIERAM, ROSOLEK DLA MALUCHA KONIECZNIE POTRZEBNY:cool3:

Posted

Evelin napisał(a):
Tobuś ....spacerek na pierwszą stronkę.. Matusz co za avatarek....

ja go nie robiłem :D poprosiłem kogoś tam na dogo, juz nie pamietam kogo:eviltong:

Tobuś w górę !! pokaż się !

Posted

jak to dobrze , że Tobuś ma takie fajne dogociocie :calus:, które go wyspacerują i jeszcze kiełbaską podkarmią :lol:
ale Tobusiowi do szczęścia domek bardzo by się przydał !
kto pomoże Tobusiowi ?